Jesi dobila 100 KN ili MB na račun? :)
Jesi dobila 100 KN ili MB na račun? :)
Tele2 salje zbunjujuce sms-ove kod potvrde kupovine paketa od 50Mb (bonovi)!
Kaze: Aktivirali ste podatkovni paekt M za surfanje u vrijednosti od 250kn (do 250Mb) za samo 20kn.
Netko bi pomislio da moze potrositi 250Mb! :D
znaci isto je i s M paketom! Jupi! znala sam da nesto brljaju cim je nestalo s weba. Sad vidim da je obicno surfanje 1 kuna po megicu a ne 5 kao prije. nauzivat cu se fejsa za 20 kunica 250 mega! Pa tko to ima! Nek' se sad jave oni simpici i vipovci! Samo da ne ispadne da su nesto sprckali pa da im moram vracat lovu
Da, nesto cudno se desava! Ja sam upravo skinuo oko 9,5 Mb a na statnju mi prikazuje 240kn (10kn manje)?!?!? Ili im ne radi brojac u realnom vremenu ili su uveli da za 20kn dobijes 250Mb?!?! Ili je neka greska u sustavu, sto bi moglo biti najrealnije! :(
Ma oni sad imaju skroz nove tarife:
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...et_bonovi.html
Promotivno razdoblje traje od 07.05. do 31.08.
A paketi su hebeni btw! Houli fak!
xlr brzi si od mene! :)
Evo novih paketa!
. . .
Samo sto im opet sustav ne radi kako treba jer su meni za 20kn dali 250Mb (mislim)! :)
@amydliar
Vidis da su tek danas pustili nove pakete pa im sustav brlja! Hvala bogu u nasu korist! :D
Ajme koji šou, natrpao sam se taman do kraja ljeta, al ne valja pretjerivati, pohlepa nikad nije bila dobra :ninja:
Tako je! Zivjeli sasavi slampavi telci. Niko ko oni. Ja idem po novi bon da se napumpam do Bozica!
Ej a jel neko zna admina da moze moderirati tred? mozda ovo telci i ne znaju pa da se ovi postovi brisu? Zasto bi mi sebi uskratili ove superpakete.
Ali s druge strane kako su telci sasavi mozda i ne znaju za ovaj forum
Ali pazite spominje se i ovo, da se ne bi ponistile te sve sile uplate:
Ako se aktivira novi paket dok stari još nije potrošen, iznosi se ne zbrajaju.
Ma to je teska glupost. Sve se uredno i lijepo zbroji. Evo ja imam gotovo 1500 kn za surfanje. To je zbog onog sto sam prije pisala da im paketi imaju neogranicenu valjanost. I tad su mi bili okej ali ovo sad je fakat ali fakat ludo dobro. Sad mi vise i ne treba mob od starog jer se meni vise isplati surfanje s ovim paketima neg s njegovim u pretplati.
A je li netko zna admina? Bojim se da nas ne provale i onda baj baj superpaketi.
Razlika u odnosu na stare uvjete korištenja:
Eto, da ne bude nismo znali :) Stari kôdovi "KN10" i "KN20" se koliko vidim i dalje pridodaju prethodnom iznosu na računu (makar bi trebali biti nevažeći jer su tu novi kodovi). S novim kodovima to izgleda neće biti tako pa se nemojte zeznuti i pokušavati krcati račun s "PaketXX" kodom.= Citat =:
10. Nadoplata računa u svrhu korištenja Podatkovnog paketa tj. kupovina novog Podatkovnog
paketa prije nego je potrošen ukupni podatkovni promet iz prethodno aktiviranog Podatkovnog
paketa predstavlja novu aktivaciju sukladno točki 6 ovih Uvjeta korištenja. Neiskorištena količina
podatkovnog prometa ranije aktiviranog Podatkovnog paketa neće se prenijeti u novo aktivirani
Podatkovni paket tj. ranije aktivirni paket će biti poništen. Korisnicima se stoga savjetuje da prije
svake nove nadoplate računa u svrhu korištenja Podatkovnog paketa, odnosno svake nove
aktivacije Podatkovnog paketa, provjere točno stanje postojećeg Podatkovnog paketa na način da
utipkaju *130# i pritisnu tipku za pozivanje.
Uvjeti korištenja
Znaci po ovom starom 1kn=1MB (tj 0.08 stvarnih KN = 1MB) ...ok, shoping pocinje SAD! xD :P :cthumbup:
Gle...na youtubu se uvijek sve lako potrosi :crazy:
Pohvale Tele2 za nove pakete, 35kn za 300MB je solidna cijena iako bi moglo biti i jeftinije, to prije svega kazem zbog toga jer sam slucajno nesto zaglavio na njihovoj Tele2 svedskoj stranici i imao sam sta da vidim, njima nude paket od 200MB za 2eura i flat paket za 6eura? Ej 6 eura flet? Kao i nekakva promo free akcija streaming radija?? Eh Tele2 kad cu to docekat kod nas, za neke 3-4 godine tek ako i tad.
meni nece aktivirati paket. kad posaljem "MB50" na 880 mi kaze da je "Pogresna kljucna rijec". Zvao sam jucer SZK, tip je rekao da ce mi rucno aktivirati, od tad je proslo 24h i niti glasa niti paketa od njih.
@SrKi
Probaj sa "KN20", mozda jos radi! :)
kaj ce mi KN20 kupiti? :) trebam ovaj paket od 50mb. vec 2 mjeseca koristim onaj od 200mb i bez problema sam ga kupovao. prosli mjesec sam ga otkazao i sad mi nece kupiti ovaj od 50mb.
Hoce li vip i t mobile imati uskoro neke vece surf pakete?