Rekli su da će ovaj mjesec biti.
Printable View
Rekli su da će ovaj mjesec biti.
Hmmm, imam 90 bodova više nego kaj sam imao neki dan.
Inače, da.... Mogo bih uzeti onda Ipod Touch :D
= Citat =:
Redemption is coming!
The site's been down because we've been busy building a better way for all our members to redeem. And we've got some good news. We've set up a new place for redeeming PTZ PLACE items in order to handle the crazy, high traffic. The place to redeem is ptzplace.lockerz.com. Since we won't announce when we are restocking, keep checking so you'll know when the action happens.
And while the address is new, keep in mind that the existing Terms and Rules remain. Members who successfully redeem will only receive ONE prize per redemption in order for more members to have a chance to redeem.
Pitch your Internet tent, get your Lockerz mug filled with coffee, say hi to Odyss, and head over to ptzplace.lockerz.com. You earned it. Go get it.
17 minutes ago
A, jesi vidio FAQ?
Makar, sad su još normalne "cijene"...= Citat =:
4. Why is Lockerz giving away prizes at low levels on PTZ Place? We set PTZ very low to thank our earliest members for helping us build the site. Beginning December 1, PTZ values will increase by 4x on average although there will be many more ways to earn PTZ than ever before. Even with the PTZ increase, prizes will still be very attainable for the active Lockerz member.
Valjda neće još sad podizati.
Taman imam bodova za nešto pošteno, ako se povećaju "cijene" za 4 puta- nemama pojma što ću uopće moći uzeti (ako i pogodim trenutak kada će početi "podjela")... :-/
Baš je fora ovaj smajlič :D
EDIT: Update od prije 15- ak minuta:
Valjda će uskoro...:hrv:= Citat =:
We've been working nonstop to fix all the display errors. Here's what we did:1) Added dailies,game, logins and invite PTZ on accounts that were previously missing them;2)Refunded PTZ for the last redemption for people who did not get prizes;3)Deducted PTZ from invites that violated our terms of service. The display you are seeing should be accurate. Those of you who are worried about your PTZ jump: don't worry:-)
Piše mi da sam Z-list member gore desno dok s druge strane piše da imam 17 frendova. Kolko ja znam imam više od 20 frendova jer mi zadnja 4-5 nije dodao na frend listu. Jel to greška nekakva ili?
Greška.
Nekima piše da nisu nikoga pozvali, a pozvali su ih više od 20.
Tako je i meni pisalo, pa su nakon par dana popravili.
ako nekom treba invite neka mi se javi na PM, jos mi 5 ljudi fali do VIPa :)
Meni fali još samo jedan ljudov. Dakle trazim jos samo jednog a ostale saljem kolegi gore :)
Evo, ako slučajno "osvojite" paypal novce.
U Hrvatskoj paypal račun ne može primati novce.
Novac (obavijest da ste dobili novce od Lockerza) ćete vidjeti i moći prihvatiti ili odbiti.
Ako prihvatite- za 30 dana se vraćaju nazad novci (jer ih ne možete primiti).
Ako ih odbijete- odmah se vraćaju.
Kontaktirao sam Lockerz i paypal- Lockerz ne odgovaraju (ništa novo), a paypal ne odgovara na pitanje izravno- samo kažu da ne mogu primiti novce...
Jedino rješenje kojeg se mogu sjetiti je da nađete nekoga tko ima paypal i živi u zemlji u kojoj može primati novce pa doda vašu mail adresu da dobije novce- pa vam pošalje (naravno, ne preko paypala).
Mislim, možete napraviti račun i izmisliti da živite u Americi, ali ne znam sada kako to sa naručivanjem ide... Jedino ako kada nešto kupite (npr. preko ebaya) možete navesti drugu adresu za dostavu...
Usput, ako dodajete "fake prijatelje" ;D ("fake" mailove)- vjerojatno će vam nakon što "redeemate" nešto poslati mail da ste varali, uzeti dio bodova i upozoriti da više ne varate.
Naravno- nagradu nećete dobiti :notooth:
Ali, na sljedećem redemptionu možete normalno sudjelovati.
Također majca dolazi i ostajete Z- Lister (iako nemate niti jednog pravog prijatelja- iako je to tužno :p.
Da, dobio sam majcu. :) Ne plaća se nikakva poštarina ili carina.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_62d584d1.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_25a9ee7e.jpg
Ok, stoga, mogu z****at 20$, dodal sam si i 9 fakeova (kak sad oni to znaju, aj valjda mene nebu skuzili...) a iduci redemption... Sta ja znam... Ni kaj ni kad... Nadam se vise prokletom PSP-u ili bilocemu, a majca mi se bas oce, sutra cu dovrstit "fejkiranje" do kraja ;D
Skužiti će te 100%.
Ali, zeznuti će te tek na redemptionu ;D Kada uzmeš neku poštenu nagradu (tipa ja iPod 16GB :notooth:)- provjerit će te i oduzet ti bodove.
Koliko god ti pazio, mijenjao IP i ne znam što- izgleda da lako otkriju.
Pa, ako imaš nekoga vani tko ti može na svoj paypal primiti- 20$ je tvojih.
otvorili sekciju video...
imam još 7 pozivnica.. kome treba, nek se javi, još malo pa nestalo :D :D
Eto, nadam se da cu ga sad dobiti (prosli put u 11. mj. su svima ukinuli nagrade)
http://img205.imageshack.us/img205/7503/73709795.th.png
A ja zaspao... ;D
Teško da ću sada pogoditi general...
A 550 imam... :(
Sretno tebi imaticx :respect:
Sada vidim na Twitteru, ovaj post:
Ali, ne ovara mi se ovaj link.= Citat =:
The Member Appreciation Redemption has now ended--remember, there is a general redemption tomorrow at... http://bit.ly/ddxXuZ
Tj. izgleda da je obrisana rasprava na facebooku.
Pa, je li netko već prije to otvorio pa mi može napisati kada je general redemption (ako su uopće napisali ime)?
Ili mi poslati PM :)
:respect:
Nemam blage, ja se nisam stigao prijavit za taj MAR.
Samo, kad je general redemptetion?
Danas.
I na Twitteru su dali link koji bi kao trebao reći kada je general.
Ali, na hallwayu piše da neće napisati vrijeme...
i Kad bi cca trebao biti general redemtion danas, kad inace bude otprilike da znam kad otvoriti browser, i kad bude moram li otvoriti onaj gore link redeem, ili ici na ono ptzplace?
ptzplace
pa prvo se ulogiraš, i ako uspiješ odabrati stvar koju želiš, onda moraš još upisat sve svoje podatke... što je po meni banana ako ne koristiš neki autofill addon
Mislim da je redemptetion u tijeku.
Krivo misliš :D
Meni otvara ono "Coming soon"
Samo Chrome neće otvoriti...
nije-.. bit će negdje između 23h i 4 ujutro...
Kako znaš?
Do 4 mi je jasno, ali od kud ti ovo da je od 23?
Lol, pa daj ajde! To je bilo ovo memberhip aprišijejšn od 23 ja mislim do 4 il tak nest... Na kojem ja nisam ofc bil :D
A jbg, cini mi se OPET nista :(