momci hvala vam za sad puno ako budem imao problema javim se sutra kada ga hackam zivili ;)
momci hvala vam za sad puno ako budem imao problema javim se sutra kada ga hackam zivili ;)
probat cu onda i ja na xp-u, a dal mozda mos pitat kak ti je to frend napravio...
kak si mislio da probam sve nacine, mislis na duzinu drzanja tipki ili? ili i vrijeme kad da stisnem gumb...??,
dal mi mozes reci koje sve probleme stvara jailbreak na 3gs, jer nes sam naso dok sam trazio upute, nes ko...kak popravit cydiju, wi-fi, calendar......
dali itko zna gdje postoj kakav servis u zg da mi on to jailbreak-a????, ocito imam il neku zastitu il jednostavno nemam srece, jer svima uspije, a sve radim po uputama...
a gle postoji razno razni servisi koji ti to mogu napravit ali 100% ti koriste ovaj nacin jailbreak-a za verziju softera 3.1.2,moja preporuka probaj ga resetirati (restore) na tvornicke postavke ali pod novim profilom znaci kad te itunes pita dali želiš svoje stare postavke ili nove ti izaberi nove (s time da ces izgubiti sve sto si imo instalirano od aplikacija),dalje kad sam reko da probas sve nacine mislio sam da isprobavas dok ne proradi,mozda prebrzo pustis tipku ili nesto trece radis krivo,nemoj samo odustati jer sam i ja tako razmisljo kad sam imo 3g,nije islo i nije islo da me ubijes i na kraju jednostavno sam držo tu tipku home i proradilo je.Frend na visti je uspio na nacin da je pokreto blackrain pod compatibility mode xp i kao administrator,dalje mi je reko da je jednostavno spojio na comp iskljucio itunes i pokrenuo blackrain i mob mu se zagasio i ponovo pokrenuo i pojavil mu se ona slika i to je to (jesam ti puno pomogo sa ovim):respect:.Dalje-reko si da ti pojasnim probleme-ukratko-nesmijes ga zagasiti jer inace vise ga ne mozes zapaliti osim ponavljanjem postupka jailbreking-a (znaci cim ti se zagasi moras ga spojiti na komp da ponovis upravo ovo sto te sad muci,tako da jako dobro razmisli o ovome),problem za wi-fi (ali to se rjesi sa reset network setings) itd. pricalo se dosta o tome ali da ne pricam gluposti puno sve ti piše na njegovom blogu http://iphonejtag.blogspot.com/
jesi pomogao si ali, jbg kad neće radit, probao sam sve moguće i kratko držati i dugo držati gumb - nis,, ovo za gašenje sam znao i to mi i nije neki problem jer ionak ga nikad ne gasim...izgleda da idem ipak u jedan servis, frendom zna lika i dat ću mu za kavu i nek mi sredi, bolje nek on gubi živce neg ja :D hehe
... probao sam ja i sa onim na sedmici pokrenut kao adm i normalno i uvijek isto...
a gle daj onda nekome drugome da proba ali cisto me cudi da ne radi jer nitko se nije zalio za 3gs model (ili možda je nisam siguran više)
p.s.
dali si probo napraviti novi profil za iphone
i cisto radi infromacije sto ti piše na IMEI-u poslije znamenke xx9yy... (dva broja me zanimaju poslije 9 taj yy)
ja sam 3gs bez problema JB,sa blackra1n na win7...i to 3 puta,jer sam morala 2 puta restoreat iphone :D samo sam pratila ona uputstva koja dodu uz blackra1n...
heh, a tek meni...
aj sad ovak, dal mi moze ko preporucit kakve sources i kak mogu skidat aplikacije iz appstorea koje se placaju- besplatno?
ja imam ove u cydiji:
iphonedelivery.advinux.fr/cydia ( za delivery report)
cydia.xsellize.com/
apt.iguides.ru/ (neki ruski, ali ima par krekanih aplikacija, preko njega sam uspjela instalirati intelliscreen bez problema i greske...bed je jedino kaj je sve na ruskom (cirilici) pa nis ne kuzis, ali nazivi programa su normalni pa mozes na netu vidjet sta kojem sluzi :D )
cydia.hackulo.us/ (za instalaciju installousa, preko kojeg mozes skidati krekane aplikacije...)
apt.ripdev.com/ (za ovo ne znam kaj mi je trebalo, ali ne moras ni stavit, vidim da nema nekakvih aplikacija)...
eto to je to kaj ja imam..uglavnom, za krekane aplikacije ti je najbolji installous :) a ima i par stranica na netu i par foruma gdje takoder mozes skidati te aplikacije, teme i slicno...
cydia.warezhr.org
decki imam problem radi osam jailbrake na iphonu na soft verziji 3.1.2 i radio sam sve po uputama i sad mi stoji slika itunes i na njemu nacrtaj usb kabel i nista se ne mrda sta da radim samo tako stoji?
eh da i jos pise da uopce ne postoji kada ubacim kabel nazad kao ne prepoznaje device na mom xp gdje je problem zna li tko ?
ali ja telefon uopce ne mogu ugasit drzim tipku da se ugasi ali on nece a kada spojim usb u komp pise da ne prepoznaje sto je to
stisni sleep i home zajedno i on ce tj. trebao bi napravit restart i onda kad se ugasi napravi ono iz prvog posta ili ovo
Spojiš na iTunes, stisneš i držiš sleep + home, nakon 10- ak sekundi pustiš samo sleep tipku i kada te iTunes pita zelis li napravit restore odaberi da.
evo sada radim restore skida 300mb sa neta valjda ce radit ******
joj covice ja ti se u ovo nista ne kuzim frend mi dao iphone da mu ga hakiram i ja mu reka da pojma nemam znam samo ovako napamet neke sitnice a te shortcutove shit vamo tamo ne znan nista jos kad si sleep button isa sam googlat di se nalazi :D
a i ovo preparing to restore traje ima vec 10 min :D a na njemu nacrtana ona full crtica da se puni a jos nije pocelo
nece mi napravit restore pise error sta sad a radim nadam se da je ovo edit
jos jedan edit:
imam ikonicu blackraina,,,ali sada pita za internet da se povezem kako da se povezem taj dio ne kuzim odem u postavke tamo izaberem svoju wireless mrezu ali nece ni jedna aplikacija preko wireless sto moram napravit moze pomoc ?
Pitanje:
Version 3.1 (7C144)
Dal mogu napraviti jailbreak sa blackra1n-om s kojim sam jailbrejko verziju 3.1.2?
Modem je 05.11.07
Dali ono paljenje preko blackra1n-a preko kompjutera ovisi o verziji ili o modemu?
Hvala na brzom odgovoru!
Updejtao sam na 3.1.2 i napravio jailbreak s blackra1nom. Mobitel se nakon gasenja normalno upali.
Nije potrebno preko kompa.
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaako? :)
A jesi li ga unlock? :)