Evo, da napišem točno problem koji imam nakon JB- a.
Probao par puta- uvijek isto.
Na drugom forumu nitko ne zna u čemu je problem, pa će tu možda netko znat :)
------------------------------------------------------------------------------
Napravio sam JB na iPhone- u 3G i imam ikone Cydie i Installera na mobitelu.
Koristio sam QuickPwn-225-2 i iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw.
Problem se javlja kod instaliranja bilo čega pomoću Cydie (uglavnom, svrha JB- a mi je da imam cijele igrice :D ).
Kada počne instalacija, skine se aplikacija i piše sljedeće:
Code:
1 Half-Installed Pakage
subprocess post-installation script returned error exit status 1
Te se to ubrzo zatvori i piše sljedeće:
Code:
1 Half-Installed Pakage
When the shell scripts associated with packages fail, they are left in a bad state known as either half-configured or half-installed. These errors don't go away and instead continue to cause issues. These scripts can be deleted and the pacages forcibly removed.
I onda mogu birati da li želim izbrisati to do pola instalirano ili želim privremeno ignorirati.
I tako za svaku aplikaciju ili igricu.
A iz Installera sve normalno radi, tj. sve se normalno instalira i radi.
A mislim da sam dobro napravio JB (da nisam, ne bih mogao dovršiti cijeli postupak).
Evo, ovako sam radio:
Prvo restore pomoću iTunes- a.
Zatim skinuo firmware (gorenavedeni) sa
http://www.quickpwn.com/.
Spojio mobitel, next, next, next, kada mi piše držim 5 sekundi home tipku, nakon toga (još uvijek držim home tipku) stisnem i power tipku i držim ih 10 sekundi, a zatim otpustim power tipku (home još uvijek držim pritisnutu) i tako kojih 20 sekundi držim home tipku dok ne piše da se sad iPhone priprema za JB.
Kada završi (piše da se čeka da se iPhone restarta u nekakvom JB modu), čekam da se upali normalno i onda ga iskopčam iz USB- a.
Eto, ako netko zna u čemu je problem...neka predloži rješenje, pa ću probati. :respect:
Da, imam iPhone v2.2.1. 8gb, kupljen 9.5.2009 u T-comu, kodiran na T-com (ne treba mi unlock).