Stigli USB modemi u Tele2 centar u Karlovcu (10 komada).
Printable View
Stigli USB modemi u Tele2 centar u Karlovcu (10 komada).
Evo dočepao se ja USB modema (jedan sam od rijetkih sretnika)!!
Radi k'o urica! Na TURBO 3G signalu je, a brzinu vidite dolje.
http://www.speedtest.net/result/359828328.png
-
http://www.speedtest.net/result/359857297.png
Zbilja super, moram priznati da sam se iznenadio,....e sad jel to radi pod linuxom (ubuntu)?? Na njihovom website-u nista ne pise,.... osim da je Plug and Play :)
meni CARNet radi na Linuxu (Xandros), napravljena Dial-Up konekcija i tako se povezuje. Softver možeš zaboravit.
Radi na novom Ubuntu jer su u posljednjoj verziji rijesili podrsku za 3g modeme. Treba samo upisati potrebne podatke (posluzitelj, naziv konekcije) i pin.
Ali softver koji se dobije ne radi na Linuxu. Bar meni, jer je softver za Win, a ne Linux.
Kako ubacit PIN kod bez pokretanja softvera?Tele2 sim ne dozvoljava ukidanje provjere pin koda kao vip pa da mozes samo ubacit modem i koristiti dial up konekciju bez pokretanja softvera.Kod tele2 ga moras pokrenuti samo radi pin koda i poslije mozes koristiti dial up bez softvera.
O cemu pricas, o VIP-u? Pa nije to tema!!
Brzina:
http://www.speedtest.net/result/361380660.png
Softver ti uopce ne treba, cim ubodes stick u komp, Ubuntu ga (ako je prva instalacija) nakon pola minute - minutu instalira i ponudi ti spajanje putem Mobile Broadbanda. Tu budu ponudjene tri VIP i jedna T - Mobile konekcija. Najjednostavnije je editirati jednu od VIP konekcija, promijeniti ime, posluzitelj i upisati PIN i PUK. On to sve zapamti i sljedeci put kad stavis stick samo kliknes na Tele2, nakon sto si prethodno kliknuo na ikonicu za spajanje veze (ona dva monitora na desnoj strani),
Meni na Ubuntu radi super, imam obicnu tele2 karticu (KO), spojio kabelom na laptop i mobitel mi je ponudio 4 vrste nacina rada, izaberem "modemski rad" (SE c702), i na netu sam,... jedino sto me je malo zasmetalo je da mi se otvorio svedski google, ocito ide sve preko Svedske :))) Ali sto se tice brzine brze mi je preko tele2 nego ADSL-a doma :))) pogotovo upload,...sve u svemu jako zadovoljan :) Sad samo da uvedu neku podatkovnu tarifu za BlaBla korisnike,.. i super :)
Huawei Mobile Partner: http://slike.hr/vidi.php?z=huaweimobilepartner1.jpg
Ima neko mozda problema sa uploadom zadnjih dana?
Kakvo je sada stanje sa USB modemima? Ima li ih dovoljno u prodavaonicama?
ovakve sam nekada dobivao podatke na 2G mreži Tele2/T-Mobile preko moje N73. a danas sam odlučio testirati ponovno pošto sam vidio da je moguče uhvatiti 3G signal, evo što sam dobio (Mobitel Nokia N73):
Tele 2 - 3G (2-3 crtice signal)
http://www.speedtest.net/result/380649680.png
Tele 2 - 2G (puni signal)
http://www.speedtest.net/result/380656006.png
Tele 2 preko T-Mobile - 2G (puni signal)
http://www.speedtest.net/result/380657491.png
Uzeo sam onaj paket od 65 Kuna, ali ne uspjevam natjerat telefon (e51) da ide na internet. Zelim dakle na internet sa telefonom a ne sa PCjem/Lapom.
Imam APN "Tele2 WAP", "internet.tele2.hr", u SZK su mi rekli da ukucam i neku proxy adresu (130.244.196.090, ukucao). uglavnom - pusiona. Jel uspio netko na forumu mozda na internet sa telefona i s ovim paketom?
Sa onim 10MB paketom u prepaid knockoutu je sve radilo bez problema.
tele2CARNet mobilni internet
1GB 65 KN
3GB 125 KN
posejdone, imaš li kakav info kad će mobilni internet bit dostupan zajedno sa voice uslugom, na istoj SIM kartici?
koliko vidim u svedskoj se nisu pretgrli oko zajednicke data i voice opcije...
sto se tice tele2 carneta, evo upravo na hini izaslo, jedino sto se ne spominje cijena dodatnog megabajta u tarifama od 65kn i 125kn :D :
ZAGREB, 30. siječnja 2009. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet u suradnji s mobilnim operaterom Tele2 od danas svim svojim korisnicima - učenicima, studentima, profesorima, znanstvenicima i drugima u hrvatskom školstvu nudi uslugu mobilnog interneta Tele2CARNet, koja je po cijeni i do 30 posto povoljnija od drugih sličnih usluga u Hrvatskoj.
Uslugu su na današnjoj konferenciji za novinare predstavili ravnatelj CARNeta Zvonimir Stanić te direktor prodaje i marketinga Tele2 Slavko Gazić, pri čemu su istaknuli da je usluga dostupna svima koji imaju korisničke podatke CARNeta odnosno elektronički identitet (s lozinkom).
Dodavši da CARNet ima oko milijun korisnika iz sustava osnovnog i srednjeg školstva te akademske zajednice ravnatelj CARNeta Stanić kazao je da su to potencijalni korisnici i nove usluge mobilnog interneta.
Sličnu suradnju CARNet otprije ima i s mobilnim operaterom Vipnetom, što je naišlo na vrlo dobar odaziv 'carnetovaca'. Stanić stoga ni sada ne sumnja u to, s obzirom da se radi o još povoljnijoj cijeni i o sve popularnijoj usluzi.
Slično razmišlja i direktor iz Tele2 Gazić, koji ističe i veliki uspjeh tog operatera u prodaji modema za mobilni internet, koja je nadišla sva njihova očekivanja. Ključnim u tome drži cijenu Tele2 za tu uslugu označivši je i do 50 posto nižom od ostalih operatera.
Iznoseći neslužbene podatke da je u Hrvatskoj penetracija (gustoća korisnika) mobilnog interneta vrlo niska odnosno tek oko 3-4 posto (ili oko 140 tisuća korisnika) Gazić je uvjeren da će povećanju toga pridonijeti upravo Tele2 jer ima najniže cijene.
Usluga mobilnog interneta Tele2CARNet dostupna je u tri podatkovna tarifna modela - Tele2CARNet 0 MB (s cijenom od 0,39 kuna po prenesenom megabajtu, bez mjesečne naknade), Tele2CARNet 1 GB (uz mjesečnu naknadu od 65 kuna) i Tele2CARNet 3 GB (uz mjesečnu naknadu 125 kuna).
1. Što je to Tele2CARNet usluga?
Tele2CARNet usluga je usluga mobilnog bežičnog prijenosa podataka i SMSa za korisnike koji posjeduju elektronički identitet u CARNet-ovom sustavu AAI@EduH. Da biste mogli bežično pristupati Internetu, potrebno je imati otvoren CARNetov korisnički račun te kupiti Tele2 mobilni internet paket.
2. Kome je usluga namijenjena?
Uslugu mogu iskoristiti svi korisnici CARNeta koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet. To su: studenti i profesori, članovi akademske i visokoškolske zajednice, učenici, profesori i zaposlenici osnovnih i srednji škola i učeničkih domova.
3. Do kada traje Tele2CARNet ponuda?
Ova ponuda nema vremenskog ograničenja i bit će dostupna svim sadašnjim i budućim članovima akademske i obrazovne zajednice dokle god traje suradnja Tele2 i CARNeta.
4. Gdje mogu naći više informacija o Tele2CARNet usluzi mobilnog bežičnog prijenosa podataka?
Sve informacije o Tele2CARNet usluzi su dostupne na www.tele2.hr/mobilni_internet i www.carnet.hr/tele2carnet
5. Mogu li koristiti Tele2CARNet uslugu u roamingu (izvan Hrvatske)?
Usluga za sada nije dostupna izvan Hrvatske.
6. Koji su uvjeti korištenja Tele2CARNet usluge i gdje su dostupni?
Uvjeti korištenja Tele2CARNet usluge objavljeni su na www.tele2.hr/mobilni_internet
Podaci o računu
1. Kako mogu dobiti korisničko ime i lozinku (elektronički identitet) za pristup CARNetu?
Za dodjelu elektroničkog identiteta korisnik se treba obratiti davatelju elektroničkog identiteta u svojoj ustanovi. Ustanova članica CARNeta dodjeljuje korisniku korisničko ime i lozinku ukoliko on ispunjava uvjete za to. Sve detalje o tome možete pronaći na web stranicama www.carnet.hr/tele2carnet. CARNet u slučaju zloupotrebe, a prema svojim pravilima korištenja mreže može korisniku uskratiti pristup. U slučaju blokiranja ili deaktiviranja korisnikovog korisničkog računa od strane CARNeta, korisnik neće biti u mogućnosti spojiti se na CARNet mrežu niti bežičnim pristupom te neće moći koristiti Tele2CARNet uslugu. Korisnik u tom slučaju, može, ako želi od Tele2 zatražiti isključivanje Tele2CARNet usluge odnosno Tele2 će korisniku ponuditi podatkovni tarifni model iste količine prijenosa podataka, po cijeni u Tele2 redovnoj ponudi.
2. Kako korisnik može provjeriti status svojeg korisničkog računa (elektroničkog identiteta)?
Provjeru statusa elektroničkog identiteta korisnik može izvršiti na web stranici www.carnet.hr/tele2carnet ili kod davatelja elektroničkog identiteta u svojoj ustanovi.
3. Kako mogu aktivirati Tele2CARNet uslugu?
Tele2CARNet uslugu je moguće aktivirati kod ovlaštenih Tele2 prodajnih mjesta ili preko Tele2 prodajnih predstavnika ukoliko uslugu želi uključiti fakultet, škola ili ustanova za potrebe svojih djelatnika.
4. Koliko traje aktivacija usluge?
Nakon potpisivanja ugovora o pretplatničkom odnosu, Tele2CARNet usluga aktivira se kroz nekoliko minuta.
5. Moram li dokazivati da imam pravo koristiti uslugu Tele2CARNet?
Tele2 će provjeriti ima li korisnik valjan elektronički identitet prilikom kupnje Tele2 paketa za mobilni internet i usluge Tele2CARNet. Ukoliko nema aktivni CARNetov korisnički račun, neće se moći ostvariti veza na Internet. Stoga preporučujemo da provjerite status svojeg korisničkog računa na www.carnet.hr/tele2carnet ili kod davatelja elektroničkog identiteta u svojoj ustanovi.
6. Što ako izgubim prava na korištenje Tele2CARNet usluge?
Ukoliko korisnik izgubi pravo pristupa CARNetovoj mreži ili ne želi više koristiti Tele2CARNet uslugu, Tele2 će korisniku ponuditi podatkovni tarifni model iste količine prijenosa podataka po cijeni u Tele2 redovnoj ponudi. U navedenom slučaju, obvezno trajanje Ugovora za podatkovni tarifni model ili uslugu ostaje i dalje na snazi.
7. Što moram učiniti ako želim prekinuti pretplatnički odnos unatoč obveznom trajanju ugovora?
Tele2CARNet korisnik može sklopiti ugovor sa i bez obveznog trajanja ugovornog odnosa. U slučaju da je Tele2 korisnik sklopio ugovor uz obvezno ugovorno trajanje te ga želi raskinuti, obavezan je platiti jednokratno preostale mjesečne naknade do završetka obveznog trajanja ugovora.
Spajanje
1. Koji APN (Access Point Name – naziv pristupnog ulaza) se koristi za Tele2CARNet promociju?
Za pristup usluzi Tele2CARNet koristi se carnet.tele2.hr
2. Ne mogu se spojiti iako sam uspješno instalirao/la Tele2 Partner aplikaciju i bežični modem?
Provjerite ispravnost vašeg elektroničkog identiteta na www.carnet.hr/tele2carnet ili kod davatelja elektroničkog identiteta na svojoj ustanovi. Još jednom provjerite sve postavke navedene u uputama za korištenje Tele2CARnet usluge. Ako ni tada ne uspijevate ostvariti vezu prema Internetu, kontaktirajte Tele2 Službu za korisnike.
3. Ukoliko imam problema s Tele2CARNet uslugom, koga trebam zvati – Tele2 ili CARNet?
Kontaktirajte Tele2 Službu za korisnike:
putem emaila: korisnik@tele2.com
telefonski na broj: 095 1000 444 ili nazovite samo 444
slanjem dopisa na fax: 095 1000 445
pisanim putem na adresu: Za TELE2, Olajnica 19, 32000 Vukovar, Hrvatska
4. Na kojim se sve računalima i operativnim sustavima može koristiti i instalirati Tele2 USB modem ili PCMCIA kartica za bežični pristup Interentu?
Vaše računalo mora ispunjavati ove minimalne tehničke zahtjeve:
a) USB 2.0 utor
b) Microsoft ® Windows ® 2000/XP/Vista i Mac OS X 10.4 i 10.5
c) 50 MB ili više slobodnog prostora na disku
d) 128 MB RAM-a ili više
5. Gdje mogu saznati pokrivenost Tele2 podatkovne mreže?
Pokrivenost Tele2 podatkovne mreže je dostupna na www.tele2.hr/mobilni_internet/pokrivenost
6. Koji je SMTP poslužitelj (odlazni mail server) neophodan kako bi se slali mailovi putem Tele2CARNet usluge?
SMTP poslužitelj (neophodan kako bi se slali mailovi) za Tele2CARNet uslugu je mail.tele2.carnet.hr.
Imam tetu koja je učiteljica al o "kompjukterima" pojma nema.
Ali naravno, kad treba nešto pronaći na netu, nećak je uvijek tu.
Praktično pitanje. Jel mogu iskoristiti njen status zaposlenika škole, da ona uzme taj Tele2Carnet, sve lijepo potpiše, ugovori, a ja da budem krajnji korisnik?
Kakve bi i da li bi bilo ikakvih reperkusija spram toga? :hm:
Sto ako izgubin pravo na AAI identitet mogu li s tuđim ili se i to provjerava
@ kolibri & marinn
Iz iskustva na vipcarnet-u moze se slobodno koristiti tudji account, to se nigdje ne provjerava.
Mobilni internet 3 mjeseca besplatno!
Je li netko dobio kuci reklamu da ako je pretplatnik duze od 6 mjeseci moze uzeti Mobilni internet na 3 mjeseca besplatno.
Meni je to kolega (pretplatnik) dobio i nije siguran je li to samo za pretplatnike ili mogu i prepaid korisnici.