Treba firmware s xf verzijom,no on trenutno ne postoji sve dok se mobitel ne pojavi u europatrade-u (oni ga prevode na HR jezik).
Printable View
Treba firmware s xf verzijom,no on trenutno ne postoji sve dok se mobitel ne pojavi u europatrade-u (oni ga prevode na HR jezik).
Evo,pa pogledaj...
SW VERSION: [BP] I8510XXHI1
BP Compile date: Sep 19 2008
BP Complile time: 12:49:35
[AP Code] I8510XXHJ3
[AP CSC] 18510L08ITVHJ1
Language set: 08
Model: I8510
Croatia XE,XF= Citat =:
SW VERSION: [BP] I8510XXHI1
BP Compile date: Sep 19 2008
BP Complile time: 12:49:35
[AP Code] I8510XXHJ3
[AP CSC] 18510L08ITVHJ1
Language set: 08
Model: I8510
http://i37.tinypic.com/nwh2j9.jpg
Većina XE firmware-a za nove modele ne sadrži hrvatski jezik,a za flash-anje putem apollo flasher-a http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=816887&postcount=2.
900€ ??
Wtf
ne bi se čudio da je preuveličao, ja poznam jednog čija omnia košta 1000eura :D
samo 1000€.....
Da li je tko od Vas koristio Route 66 Navigation koje je instalirana na mobu...zanima me ima li karta za Hr i koliko kosta...
NAravno jos nisam uspio instalirati Garmine,,,,
Pozdrav svima..
Tako mi je reko,pa je i meni ludo zvucalo... On je inace za tehniku tele,pa se ne cudim da su ga namagarcili,al kad ima para,nema veze :D Sansa da laze je 1%,znaci 99% da su ga preveslali. Naki je talijanski svertz u pitanju. Tako je i N95 8GB kupio za masne pare,a kostala je dosta manje u normalnim uvjetima...
morat cu ga potraziti kad budem prodavao koji mob....zvuci kao "dobra musterija"
pa bome, sigurno su ga namagarčili... i to prillično dobro... mora da se on iskazao kao dobra mušterija pa ga nisu htjeli prevariti normalnim cijenama
@ kazahstanac
Route 66 ima Hrvatsku kartu ali je izrazito loša pokrivenost. Garmin se instalira bez imalo problema, ja sam ga instalirao iz prve (čim je izašla verzija 5.00.10, a sad i 5.00.20)
Hvala na infu Prophet1986..
Nema druge nego kad se vratim u Hr da instaliram Garmin onda...
Prilikom slikanja u night modu tijekom fokusiranja slike javlja mi se u lijevom doljnjem kutu ljubicasta boja koja nestane nakod okidanja slike....jel jos tko to ima tako?
nema frke...
To sa slikanjem nisam primjetio, a baš sam sinoć slikao u night modu... hm... stvarno ne znam...
Postoji li neki programčić za Innov8 koji pali LED svjetlo? Često mi treba kao lampica, a nigdje ne vidim da se može samo svjetlo posebno upalit...?
hm dugo nisam imao symbian ali na nokijama koje sam koristio je Ntorch radio to šta tražite, znači upalio LED svjetlo od kamere bez da morate palit kameru. To tražite, jel?
Fakat bi bilo dobro da ima neki programcic za to....s tom opcijom sam se upoznao na W800 jako davno...uspio sam kasnije naci za N95 programcic ali koji je palio ekran pa si ga mogao koristiti kao neko dodatno svjetlo,cak je davao opciju da biras boju...
Pokuša sam instalirat ovaj ntorch, skinia ga odavde: http://gallery.mobile9.com/f/142226/
međutim pri instalaciji mi kaže "certificate expired" i neće instalirat :(
[EDIT]
Evo uspio sam instalirat, jednostavno vratio datum u mobitelu 2 godine nazad i to je to :)
međutim ne radi na Innovu, kaže "feature not supported" :(
tak sam si i mislio, to je za nokiu program. A morat ćeš si nać nešta drugo...
Stvarno im je bio problem stavit tako nešto...
to je i meni javilo isto..
na stranici gdje je link za download u forumu ispod je opisamo kako istalirati i koji je unlock code...znaci...
vratis datum jedno godinu dana,instaliras program i upises unlock code...
pokrenes program,otvori se poklopac kamere i onda se pojavi poruka "features not supported"..mislim da je tako pisalo...
izbaci te iz programa u application folde i u lijevom donjem kutu pise please.....
naravno deinstalirao sam program i vratio datum...
pozdrav
upravo sve tako kako si opisao...
Preračunato u kune oko 3900 - 4000 kn 16.10. 2008.(tolko me ispalo kad sam kupio funte i poslao mu i još mi je banka uzela proviziju jer nemam devizni račun)
Zapravo kupio mi ga je frend koji živi gore, pretpostavljam da ga je uzeo na crno, al poslao mi je i račun i garanciju koja vrijedi u cijelom svijetu (piše worldwide) i najvažnije na mobitelu radi bilo koja sim kartica. Dobio sam i još jednu bateriju, slušalice, usb, 4 GB karticu, USB kabel i 2 cd-a.
PS. I da, vidim da se još neki muće s Garminom. Meni najnormalnije radi (i Adria Route i SCG i City Navigator, radio sve po uputama iz ove teme, ostavio ga malo da nadje satelite i to je to). Imate ovaj forum : www.samsungi8510.com/forum/ i tamo ima dosta toga objašnjeno.
2 PS. Jel zna netko kak upalim malu kamericu, onu za video call? Nejde i nejde...
@ Innov8....skuzio sam tek poslije da si i ti isto opisao postupak oko instaliranja...nadam se da budemo nasli sto drugo....
Ima li tko kakav update?