nema na zedgeu, na galleryu sam nasao, hvala.
inace, imam jedan mali problem s mobom. koju god fotku/video/pjesmu prebacim ili uslikam, nema je u galeriji, ali nadem u "upravljanje datotekama" folderu pod memory card.
pomoc plz :)
Printable View
kupio sam ovaj mobitel pre par dana i kada odem na net nece da mi ucita video sa youtube preko realplayera.( krene da ga otvara i kaze da ne moze da se poveze) jel zna neko zasto.
Ovo grijanje moba pri razgovoru, koliko je intenzivno, nakon koliko vremena se pojavljuje i koliko smeta pri dužim razgovorima?
imam jedan problem.
sa e71 idem nai wlan i nadem ga. malo surfam netom kad tamo skida mi sa racuna (simpa bona)
zanima me kako da znam kada se spojim na wlan da mogu preko wlana surfati a ne preko gprs-a ?
Pozdrav ekipo, planiram kupit e71 i imam dva pitanja pa ako mi netko može pomoći:
1. Da li je moguće podesiti wlan tako da mi se mob automatski spoji na kućnu mrežu kad sam u dometu svog kućnog routera i naravno da se odspoji kada izađem iz dometa routera?
2. Da li netko od vas koristi Nokia email service i ako da dal je imao kakvih problema s instalacijom?
Hvala...
Ako ti je traženje mreže uključeno, telefon se sam spaja ako je u dometu mreže
ok hvala, nadao sam se takvom odgovoru...
Nijedan telefon dosad me nije oduševio kao E71. Kvaliteta izrade, hrpetina mogućnosti zahvaljujući OS-u, lijep i jednostavan dizajn... U usporedbi sa krhkom i "glupom" 6280, ovo je pet klasa iznad :)
Okay ekipo, ajmo vi koji ste nedvno kupili uređaj (E71) koju verziju firmware-a ste dobili, odnosno dali se dotična može haknuti. Mogu napisati i oni koji znaju, koja verzija dolazi te dal se da haknuti.
Te ako možeti i navesti gdje ste uređaj nabavili (oglas, operater, trgovina) i pred koliko, da vidim tko što nudi, mada smatram da svi iste verzije imaju. Mislim si piknut uređaj do krize i naravno ako ga mogu haknuti.
...valjda sam bio jasan.
FW 100.07.76, Mobis, prije 2 dana :)
i jesi uspio haknuti ga, dali si probao
Nisam ni pokušavao, na njemu je već sve što sam mislio koristiti :) Koliko sam skužio, ekipa ima problema s hakiranjem verzije 127, mislim da s ovom ne bi trebalo biti problema
100.07.76
08-06-2008
Vip, kupljen jučer, radi na sve kartice
Kupio bi ovaj mob pa me zanima dal ima ko iskustva s kupnjom moba u Sloveniji pošto je tamo dosta jeftiniji u redovnoj prodaji nego kod nas...operater je simobil i pretpostavljam da je mob zaključan a ne znam dal se moze E71 otključati?
Svaka informacija je dobrodošla...
http://www.gsmarena.com/nokia_e71_ge...e-news-734.php
jel netko probao? ja se premisljam jer mi je ovako sve super, pa ne vidim neki razlog zasto instalirati.
e ovak... jucer sam bio na netu sa E71 i najednom je zastekao i ugasio se sam od sebe i kad se upalio vise nije bilo poruka niti mail accounta. Zanima me zasto se to dogodilo i kako to mogu vratiti
nakon sto updatam, hoce mi instalirani programi normalno raditi? ili moram reinstalirati?
kad pisete poruke, pisete li jednom rukom, kao na obicnoj tipkovnici ili sa obje ruke.
pitam zato sto sam imao mob malo u rukama i cini mi se da su tipke male i jak blizu jedna drugoj.
p.s. inace nemam neke debele papke, tako da nije problem...
Pa s dvije ruke, palčevima. Nakon malo navikavanja ide super
Dobar upadete softa su napravili, valjda ce uskoro biti i za nas balkance dostupan :)
Tipke su male, ali se naviknes.