Ja mislim da ti je najbolje da posijetiš mobis ipak je to malo veći problem samo šta će te oni najvjerovatnije oderat s lovom.= Citat =:
Izvorno postao renči
Printable View
Ja mislim da ti je najbolje da posijetiš mobis ipak je to malo veći problem samo šta će te oni najvjerovatnije oderat s lovom.= Citat =:
Izvorno postao renči
eto ga, niti u servisu (nije mobis) ga nisu uspjeli fleshat tj, flash prodje do kraja i taman kad se treba bootat tj onaj logo od nokie se treba dic, on se zblesira i nece se upalit.
hvala na odgovoru, ali mobis cu probat izbjegavat:rolleyes:
da li bi mi mogao netko preporuciti nekoga sa adresom, tel itd, a da zna da bi mi taj netko mogao dic mob iz mrtvih, please prekjucer sam ga kupio pa me probajte razumit zasto toliko silim na ozivljavanju
u mobis ga ne bi dao, osim ako ga nitko nece moc za manje love spasit onda cu ga tamo dat
pozdravv
Pa ako ti je mobis blizu idi pa samo pitaj koliko pitaju za popravak.ako je 100-150 kn nije neki bed= Citat =:
Izvorno postao renči
nove nokie n70 sa w'n'w opcijom (odnosno sve nokie n70 iz t-com ove ponude odnedavno) imaju najnoviji soft...savjet vlasnicima novih nokia...reflashajte mob kad vam bude pravio probleme a ne iz čistog vica svaki reflash je rizičan osobito ako nemate backup u vidu frenda koji ima svoj servis :comp:
hm nadam se da me pri instaliciji nije zeznulo to sto imam stariju verziju hm i to dosta 3.45.113 rm-1
Kenja mi se od ovog upgrade utilitya!
Skinuo sam najnoviju updatera i pokrenuo upgrade na N70 sa firmwareom starim ko piramide v 3.0546.2.3 i on mi kaže da imam up to date firmware unutra :chatter:
To se i meni događa sa N6630. Jednostavno mi kaže da je soft up to date i netreba nadograđivat.Mob je iz TIM mreže i kod nas je stavljen 5.03. soft. Nemam pojma zašt je to tak
To bih ja shvatio da imam neki brandirani soft gore, ali imam originalni nebrandirani, pa opet neće :chatter:
Sve su shebali s tom nadogradnjom, mislim kakva je to nadogradnja kad jedan od najprodavanijih modela kao N70 ne mogu nadograditi :lmao:
Nokia mi ionako ide na živce, a ovo je previše
Ako tebi ne radi to ne znači da nikome ne radi. Ne želim se sad prepirat oko toga ali ne trebaš pljuvat nokiu ipak su oni n1 u svijetu (kako kome) to ipak nešto znači...= Citat =:
Izvorno postao andrija
Evo, baš sam updateo svoju E61... I zasro sam se ko nikad u životu, počela mi pucat veza kabela i kompa, pa se mob ugasio... Već sam se bio vidio kako kupujem novu E61. Al sve je dobro prošlo;D
Ovaj update je samo za ljude jakih živaca;D
Dovoljno je da meni ne radi i već su krivi... Kako si "#1" može dopustiti propuste u podršci korisnicima prilikom upgrade-a preko neta ?= Citat =:
Izvorno postao rage99
Nisu trebali ni izlaziti sa ovom beta uslugom van dok ju ne usavrše...
Tu su Siemens i SE već odavno prešli Nokiu, pa ona zauzima samo utješno treće mjesto :thumbup:
Izgleda da sam ja jedan od rijetkih sretnika kome je prošlo bez problema :rolleyes:
A ovo oko Nokije kao No1, mislim baš zato što su No1, ovakve pizdarije se ne bi trebale događati. A ovo da je v 3.0546.2.3 "up to date" je stvarno previše. :creep:
Ja sam imao onu prvu verziju, pa mi bez problema puklo na v 5.0616.2.0.3 :spin:
Evo samo da vam javim kako sam uspio nac servisera koji mi je vratio mob u zivot.
Prvo sam ja probao preko phoenixa, ali jok ( e tu mi je bilo nesto sumnjivo kako mob koji nema ama bas nikakve struje moze nesto primiti, ali eto probao sam) nije bilo uspjesno.
Drugi pokusaj je bio da ga dam u servis (ne mobis) gdje mi je mob bio jedno tri dana i gdje ga nisu uspjeli vratit u zivot, nego su mi onako laaadno preporučili da ga oni odnesu u mobis na popravak i da mi naplate i mobis i prijevoz (valjda) mobitela u iznosu od 250 kn.
Treci pokusaj je bio kad su me podsjetili, da odem na malesnicu gdje su mi ga ozivili za 15 min, sa kabelom koji ima svoje napajanje
Eto uopce se nisam zivcirao (makar sam ja sve zeznuo), jedino me malo zacudila preporuka sa mobisom, uglavnom sad sam si happy i mob ima zadnju verziju i puno je brzi
Hvala svima koji su mi priskocili u pomoc, a posebice shamanixu
E50 RM-170 06.27.1.0
E60 RM-49 2.0618.06.05
E70 RM-10 2.0618.07.10
N93 RM-55 11.0.034
Evo, najnoviji firmware-i...došli....
Dakle, sve sam probao da bi si updateao mob (n70), no nema šanse! Na drugom koraku kaže mi da nije moguće updejtati. Na mobu je rm-84-v 2.0537. Šta da radim?:evil:
ajde malo reklamiraj te ljude iz malesnice i reci gdje ih mogu nac... to je neki servis? mislim, imaju dućan ili je to naprvio netko u garazi?= Citat =:
Izvorno postao renči
izašao je novi update za n70, upravo sam flashao, mob radi puuno brže, tko nije to uradio nek navali.
evo i ja svoju N80 pocastija i proslo sve u najboljem redu
Meni još uvijek izbacuje za N6630 da nije potreban update jer je ovaj koji imam "dobar", a imam v5.03. Skinuo sam i zadnju verziju Updatera, ali sad mi je počeo davat poruke kako nema softwarea za taj model. Neznam više šta da radim. Jel ima još netko ovakvih problema kao ja?
Covjece, pa sto te toliko muci taj v5.03 firmware? Ako imas previse bugova jednostavno probaj upgreadati preko phoenixa, a ako dobijes deadphone odnesi nekom unlockeru ili mobisu i daj tih stotinu kuna da ti stave najnoviji firmware.= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
Ne muči me, al oću imat zadnji. I nedam nikome 100 kn za 5-6 klikova mišem.
Ma vjeruj mi ne budes nista dobio sa tim upgreadom sto ti zelis. Siguran sam da to nije greska pri upgreadu vec su oni namjerno to napravili da ne trosis svoje vrijeme uzalud.= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
negdje sam čuo je v6.03 još malo brži od v5.03
Ajde molim te, napis koja je to verzija, jer naim nigdje se ne spominje nista novije od v 5.0616.2.0.3= Citat =:
Izvorno postao Gec