U potpunosti se slažem s tobom Luna...a šta ćeš drugo očekivat.
Printable View
U potpunosti se slažem s tobom Luna...a šta ćeš drugo očekivat.
Hrvatska Vlada je zaboravila sve prije 15.1.'92 već 16.1.'92, ili možda nešto kasnije kad su počeli s privatizacijom. Da je ovo bar licemjerje, razumio bi, ali ovo je teško i bezrazložno uvlačenje EU.
za one koji su toliko zgrozeni paljenjem hrvatske zastave:D vecernji
(ovo niste primjetili:p )
(a u dubrovniku je jucer premlacena splitska kreatorica jer je licila na neku srpsku pjevacicu :D)
koliko god vam se srbi cinili ko zivotinje ja bi rekla da izmedju nas i njih i nema nekih razlika :D
mislim da ih se ne može kriviti što sada žele svoju državu. da su im susjedi bili bolji, ne bi to morali tražiti.
jedino mi je žao što RH još nije priznala kosovo. barem bi naši političari trebali imati razumijevanja za njih. a što se tiče reakcije srbije, očito je da će oni uništavati veleposlanstva i sl. i verbalno nas napadati priznali mi kosovo ili ne tako da je svejedno...
Svi koji misle sudjelovati u ovoj temi neka svoja mišljenja izraze samo ako se znaju izraziti na kulturan način bez psovki i uvreda!
Hvala.
..hmmm slazem se s neredom.Dobili su to kaj su htjeli,ali ..ono fatalno ali,kaj ce oni sa tom svojom nezavisnoscu?.Pa oni su smjesno mali,nemaju nicega ,osim tih ruda,a i to ce se brzo istopit i kaj onda.Da se prikljuce albaniji ,pa oni su jos u gorjem stanju,pogotovo ako se rusija umjesa,bit ce svega.Ameri pak samo cekaju da bi pokazali svoju snagu( citaj nezazavisnost na americki nacin)Pa eto sad imaju svoju republiku ,pa nek se vrate dole.A kaj se nase vlade tice to je zivi smeh.Oni sviraju kak im ovi veliki dirigiraju,a imamo neovisnost vec kolko 16god. ma daj .:flame:
Pa su Srbi lupali da Kosovari ( ili kako su ih oni pogrdno nazivali siptari ) hoce spojiti Kosovo i Metohiju sa Albanijom.Uvijek su bili u starhu da ce ih Albanija napasti.
A sto se tice Dezele, nemoj se vaditi..znamo mi da je ona tebi jako draga..ipak si dio zivota proveo tamo:belj: :belj:
Ovo je za "bez komentara":loco:
isue....ovo je koma...kao iz filmova, kad grad pohara nešto i onda svi kradu gdi stignu...
jadan narod, jadni ljudi...nije ni čudo što su ksenofobi kad bi pokrali sami sebe....
žalosno
ovo dupe u bijelim hlačama i nije loše... :D
Ljudi,ovo što se dolje dešava nije nimalo zahebancija..bit će sranja svuda,nažalost....
na forum hru jedan od sudionika u raspravi o sinocnjim neredima u Beogradu upitao je svog srpskog sugovornika: "Zar vi ne mozete KUPITI patike ili sat?! Onda ste jos siromasniji od Albanaca na Kosovu".. ma citam topik na forum hru i lomim se od smijeha kakvih sve likova ima..
a meni jedna stvar nije jasna: Rusija se prijeti vojnom silom! a, kome se oni prijete vojnom silom? ne razumijem, koga ce napasti? Granicu Kosova? SAD? sve zemlje koje su priznale Kosovo? Hrvatsku? Vulkance?
fakat ne razumijem tu njihovu prijetnju..
uostalom,a sto se svi toliko boje Rusije? mislim, nije se Rusija tek rodila da nam je novost, bili su oni i '99 uz bracu Srbe, pa nisu ni mrdnuli kad su se iz Aviana digli avioni na Beograd..
prica meni jedan srbin, kaze njima najvise smeta to sto su nakon napada na srbiju odlucili da suradjuju sa EU i albancima na kosovu za "bolju demokraciju" na tom podrucju.. da su vremena milosevica prosla i da su se oni jako 'trudili' za bolje stanje za obadvije strane mirnim nacinom... i kao nakon svega toga opet EU i amerika prizna kosovo. kao koji racku su oni sve to radili, pokusavali nacinom na koji im EU reko da rjesavaju probleme dole kad im na kraju opet uzese kosovo... al nepratim ja to bas previse.. cak ima i prosvjeda u gradu gdje ja zivim (ima oko 8000 srba ovdje) odem provozam se auto, svirnem im provokativno iz auta gdje visi dinamova zastavica ... :D
ma znam ja da se oni ne podnasaju, ali ici se prijetiti vojnom silom ostatku svijeta je nebulozno! jer to bi znacilo da istovremeno moraju koordinirati napade na sve zemlje iole upetljane u pricu oko priznavanja Kosova! ponavljam, Rusi su se i '99 prijetili.. i sve je ostalo na pustim prijetnjama. zasto ste uvjereni da ce sada biti drugacije?
ne dao Bog da bude tako, jer onda WW III ne gine, a u tom slucaju pametnije nam je svima odmah sada otic off s foruma i kopat atomska sklonista u dvoristu..
Zalosno je sto mislis tako jer ne moze ceo narod da bude takav. Ti ljudi sto su to radili ne spadaju ni u stoti deo gradjana koji su juce masovno izasli na miting, i svakako (da ne kazem normalno) da ovakvih huligana ima sirom sveta. Inace, danas na vestima su javili da nisu dirali prodavnice sa natpisom "Kosova je Srbija".:spin:
Rata će biti i u to budite sigurni samo ako političari ponovo budu dali da se vatra raspiruje u njihovu korist!
Reinstal C ti je najlakše iako se gube detalji na koje se zaboravi!
Mislim da to nismo sve proživjeli pa me i nebi zabrinjavalo ovakvo piskaranje.
Replike??
EDIT: i kod nas počinju sa paljenjem zastava kobajagi kao odgovor srbima ali ustvari ispituju koliko vlada pušta jer nisu to samo navijači i kavgađije!
Samo da se osvrnem na "Kosovo za patike".
Slična situacija je bila u Splitu 1991, kad su bile prve demonstracije ispred Banovine (ne one gdje lola otkida mitraljez sa BOV-a) nego jedne ne toliko velike prije toga, a prosvjedovalo se protiv uhićanja "virovitičke skupine" u aferi sa Špegeljevom nabavkom kalašnjikova.
Dakle, ja kao sudionik :flame: spomenutih demostracija i "svjedok vremena" vidio sam slijedeće:
Najprije se ekipa okupila ispred vojnog suda, onda se krenulo na Banovinu (tada je bila zgrada komande vojno-pomorske oblasti JNA).
Tamo se vikalo, bacalo kamenje u prozore i sl, onda je povorka krenula prema Blatinama (kvart gdje su stanovala vojna lica). Na putu do Blatina, najprije je demoliran dom JNA (hotel Ambasador) onda je prevrnut i izrazbijan Golf BG tablica, neovisno što je čovjek izašao iz auta i vikao: "ljudi, ovo je rent-a-car" prepoznatljivim splitskim dijalektom. Nikoga to nije bilo briga, pogotovo ne pijane i drogirane torcidaše kojima nitko nije moga zabraniti da sudjeluju u prosvjedu. Onda je na rivi zapaljena trafika "Borbe" iz koje je prethodno sve vrijedno izneseno (cigarete, rizle, unučići, start, plejboj i sl) onda je rezbijena putnička agencija "Putnik" iz Beograda, ali kad se vidjelo da u poslovnici AVIS-a postoje rent-a scooter Tomosovi motori, provaljeno je i unuta. Demolirana je poslovnica Jugobanke, ne sjećam se da se govorilo od provaljevanju trezora. Provlajeno je u dvije ili tri poslovnice rent-a-cara, odnešeni ključevi auta, a naravno da su porazbijani i neki izlozi koji nisu bili "nacionalno obojeni" ali su imali zanimljivu robu tipa, patike, jakne itd.
Kad se došlo do Blatina, policija je ipak pobijedila.
Eto nostalgija me povukla pa sam morao malo oftopičarit :loco: ali bitno je da se shvati psihologija mase. Kako u BG tako i na cijelom brdovitom balkanu.
Evo kuiš, rusi sad javno prijete da će napsati sve one koji podržavaju državu kosovo, žalosno je da neka strana država ima korist od toga osnitka odnosno neosnitka, valjda rusi imaju svoju sliku VELIKE RUSIJE sa Srbijom, Kosovom, Crna Gora ih je koliko vidim na veliko odkantala, a oni koje se ne priključe ubiti će ih sa AK-47 (h**** vas rusija da vas h*****)
Zanima me kako će to izgledati... Rusi i Srbija vs Ostatak svijeta...
Ostatku svijeta se trebaju samo Irak i Iran priključiti, jer oni baš i nisu previše normalni, nuklearno ovo, nuklearno ono... ne velim da i rusija to nema...ruku na srce, gledao sam ja filmove o James Bondu :lol:
Tako je, nemože ceo narod da bude takav, međutim, kakvu bi sliku ti dobio o Hrvatima da razbijaju svoju zemlju jer su nam recimo bosanci zabranili da radimo most kod Pelješca (uezo sam banalni primjer) da li ću ja ići razbijati sve što nije hrvatsko na svojem tlu? Nije li to malo apsurd?
Dovoljno je da zbog jednog čovjeka, jedne krive odluke ispašta cijeli narod! Nije li tako?
Drugo, tko meni ili tebi daje za pravo pisati parole "Kosovo je Srbija"?
Neznam koliko ti imaš godina i da li si branio svoju državu, no stvarno je nebitno....meni nebi palo na pamet pisati nekakve parole, da li za svoju državu, a kamoli tuđu, niti sam branio kod je rat bilo, niti bi zbog mene samog država propala ili postojala..
Ako si ti branio i smatraš da si ginuo, da su te pokrali zbog toga i neznam što da bih imao ovakvu kakva je, svaka čast, ja te onda podržavam....
Ovo štp se sada događa većinom to samo rade, balavci, huligani, oni željnji pažnje ili jednostavno podvoljivi ljudi (kud svi tu i mali mujo), nemaju pojma zašto rade i za koga to rade....
A zato je opet kriv pojedinac...sve je to odluka pojedinca.
Ja bi se malo zapitao kad bih već to radio...zašto pišem parole, zašto se borim, i za koga se borim...
Na kraju...
Oduvijek je bilo budala i rata
ali isto tako i rata zbog budala...