Eks-kuiz mi, kada sam ja to tamo tražio stan? To je jedan od kvartova koji bi mi bili zadnji na popisu. Zato kaj sam tamo išao u školu. Double trauma. ;D
Printable View
LOL, a nekaj si spominjao Peščenicu. Neki vrag je, viš'se ne sjećam :D
...đizs,fakat ovaj zagreb je totalno u banani...te nas truju vodom,te se klize,pa se rusi..i za kraj te neko zmlati...:angry: :flame:
Siguran sam da glavonje na Pantovčaku nemaju takvih problema :mad: Kao ni Bandić, glavno da on pije vodu na Vrbanima
osjećam se sigurno,mislim da mi neće sad niko iz čista mira uletit i izbost me nozem
ma nigdje vise nisi siguran..bas neki dan 4 kuce od mene neki (vjerovatno) cigani poskidali sve moguce rine sa kuce,i antenu za tv ..strasno...a sta sutra?
blah..ne zaključavam kuču prek noči, ne zaključavam auto prek noči. Pas ima velike zube :p
zivim 30min od zagreba i tu kod mene je dosta mirno,nikad nikakvih problema nisam imo.al kad idem u zg to je vec druga prica,imo sam par susreta s budalama al srecom proso sam bez vecih udaraca :D nikad se nisam tuko i kad sretnem budalu pokusam na miran nacin pobjec od njega,cak i kad sam sa ekipom i kad smo jaci.ne volim sore.i jednostavno ne volim zg po noci,nikad neznas ko te moze cekat iza ugla.uvijek se sa strahom krecem po ulicama.a vec duze vrijeme nejdem u zg bez auta,nema sanse da koristim nocne tramvaje il buseve.makar ponekad je i problem doc do auta iz diska,nedavno smo naletili na parkingu tog diska na ekipu sa sjekirom.al srecom nije nis bilo.i nije to samo u zg,budala ima svugdje.cesto bude neko sranje pa pise: pocinitelj otprije poznat policiji.zakoni su nam za q.covjek nekog ubije i za par god je opet na cesti i radi sranja.ponekad mi dodje da si uzmem psa i odselim negdje daleko od civilizacije,na neki pusti otok hehe.
uglavnom,tu di zivim osjecam se skroz sigurno,dok u zg ni malo.
Ne tiče se izravno teme, ali ipak: prekjučer su cimeru maznuli bicikl u stubištu, na zadnjem, trećem katu gdje smo samo mi i još jedan susjed. Mislim, tko ti ukrade bicikl na zadnjem katu gdje zalazimo samo mi i taj susjed? I da ga bez da itko primjeti iznese van i nestane s njim? Ne bi me čudilo da ga je i netko od stanara iz stubišta uzeo.
@frish: Poznato je da u Zg-u ima organiziranih skupina ljudi koji ciljano kradu i prate bicikle. Nemoj se čuditi ako ti je frenda netko promatrao par dana s ciljem da sazna malo više gdje drži bicikl i sl.
Pogledaj slučajeve na Dropbike forumu - ekipi su krali bicikle iz dvorišta usred bijela dana..
neznam meni ništa ne fali u zagrebu.. vjerovatno jer imam majicu :
http://img181.imageshack.us/img181/1336/mafiahi7.jpg
a i na selu više nema previše razlike, malo se ekipa više razbahatila
joj ništa novo ;D
ja sam kupio od jednog lika ukradeni trek, nov novcat za 800kn
i rekao mi je da se ne vozim po sveticama :banme:
ali sam ga ja ipak preprodao je mi filing nije bio baš.... :hrv:
ja sam do nedavno živio na volovčici đubre kvart nema šta, nisam isao tamo u školu nit sam imao ekipu tamo tak da sam bio solo. Nisam izlazio tamo ni ništa.. Jednom sam imo neugodnjak kad sam isao na stanicu tramvajsku, kod tržnice me 2 debila počela jebat da šta sam došao tu, da se vratim u svoj kvart (moj kvart je bio centar) oni pričaju kao da sam na Manhattan došao al dobro, nema veze...
I gurnuli oni mene, daj kunu dve, za pljuge mob i te spike... Šiknuo sam jednog u bulju s čelom tak da je lego dolje, drugi je sam promrmljo, ok ok tebe necemo više.. i to je to.. da sam po p.... dobio nabio bi ih opet drugi dan...
sada sam se preselio u kuću gornji stenjevec, kvart je miran i prekrasan i tu je mrak.. na istočni dio grada nebih se nikad vratio....
a živio sam kao dijete i u puli, volim taj grad jako, al se nikad nebi tamo vratio nakon zagreba...
Bez uvrede ostalima, ali moje mišljenje : Zagreb je 70-ih i 80-ih bio puno mirniji, moja je stara setala u 4 ujutro sama iz saloona do kuce, kod Petrove crkve. Koja bi cura to danas napravila??
Sve je počelo 90-ih s masovnim dolascima u Zagreb, svakakve obitelji, skupine, nacionalnosti, vjere i sl. učinile su Zagreb "opasnim" mjestom...
....Zagreb u srcu.....
ja volim zagreb i pogotvo svoj kvart :)
strah me po noci stetat po kvartu samo zato kaj ima puno sume pa ono :) ko zna kakve zivine ima :notooth:
nikad mi se nis nije dogodilo
moj kvart je kozari bok... al kozari bok.. ne kozari putevi... da se razumijemo... istina... ima full puno problematičnih ljudi.. al ako se ne forsaš i ako si dobar s njima... nitko ti niš neče.... ovak... ovo s murjom.. svaki dan su u kvartu... uvijek navečer od 8 do ponoći, samo kruže kvartom... al... kažem.. sretan sam... tu gdje živim, nemam nikakvih problema... i nebih se nikad odselio... možda sada tako razmišljam... a kasnije ću drukćije... ko će ga znat.... a ovo sa bbb.... nikad nisam imao problema s nikim... imam puno frendova kaj su bbb... i nije istina, da se bzveze tuku.... i tak...
neznam, meni je istocni kraj grada najgori, industrijska zona, sve je puno cigana, janjevaca, ma bas mi je katastrofa... naravno nikom nije ovo upuceno da se uvrijedi, al velim zivio sam na volovcici, odselio na svu srecu
west side rula :hrv:
kakva dubrava , kakva volovcica , kakvi bakrači.
Zagreb :thumbup:
naravno , gornji dio grada tiap Šestine Gračani Mikulici Mlinovi i to namjerno ne spominjem , to se podrazumijeva kao viša zona.nazalost sad i tam grade ko ludi..bas sam danas bio kod sestricne , boqte Medvegrad na dlanu doslovno..onak malo u magli , tajanstveno nekak..bas lijep pogled :hrv:
žalosno al tak je ... u 2007oj godini nesmijes ni rec da si pravi Zagrepčan , odma ti horde razno raznih dotepenaca iz nekih žnj drzava prosvjeduju da si nacionalist , revezionist i nekakav drugi -ist :)= Citat =:
Sve je počelo 90-ih s masovnim dolascima u Zagreb, svakakve obitelji, skupine, nacionalnosti, vjere i sl. učinile su Zagreb "opasnim" mjestom...
joj fuj...mislim da NHF ikome , zao mi je ljudi koji moraju tam zivjet.= Citat =:
neznam, meni je istocni kraj grada najgori, industrijska zona, sve je puno cigana, janjevaca, ma bas mi je katastrofa... naravno nikom nije ovo upuceno da se uvrijedi, al velim zivio sam na volovcici, odselio na svu srecu
sve je to do osobnog iskustva i uvjerenja, al ja nebi dosao vise na volovcicu nikad... cigani jurcaju s kramama od autiju, sestra dosla iz skole (sad je 2.raz osnovne) kaze danas nas cigani lovili sa palicama drvenim a mi smo im bjezali LOL !!!! katastrofa.. zapadni dio grada puno je bolji, otkad stanujem ovdje preporodio sam se.. jedva da mi auto po ulici prodje...kad prodje zacudim se hehe
a svi dolaze u Zagreb, i svi bi živjeli tu, a svi smrde od lijenosti, kradu, žicaju, prose... žalosno je to... nema više neke zagrebačke kreme to su sad sve brđani puni love...
Živim u kući i nebi mjenjao mjesto za ništa.....:hrv:
..joj daj molim te ,ispada da na volovcici zive sam cigani...da a krema se preselila na zapad.jojjoj.Pravih zagrepcana ima jako malo,a u elitnim kvartovima ponajmanje.:respect:btw.nekad je bila industrijska zona,do pretvorbe,sad je to pretvoreno u poslovne zgrade i velike markete i zgrade za stanovanje.
nema direktne veze uz temu ali kad smo vec kod kvartova, jer tko zna jer zavrseno ono naselje odranska zavrtnica i kolike su cijene stanova
svaki dan prolazim kroz volovčicu, nikad problema
ni po danu, ni po noći
cura mi živi na volovcici, isto nikad problema
dok sam recimo u svom kvartu par puta se zakačio s debilima
nema to veze gdje si, ovisi na koga naletiš ;)