ne znam gdje je taj ducan u Zg, ali ovdje(znaci ne u ZG) se moze naruciti maska kao gore za 100kn. ali za tu cjenu treba vise komada, dakle ako vise ljudi treba moze se moze dogovoriti nesto.
Printable View
ne znam gdje je taj ducan u Zg, ali ovdje(znaci ne u ZG) se moze naruciti maska kao gore za 100kn. ali za tu cjenu treba vise komada, dakle ako vise ljudi treba moze se moze dogovoriti nesto.
koliko maski bi trebalo kupiti da bude cijena 100kn??
raspitat cu se, ali mislim da je ili 10 ili 15, vjerojatnije 15 komada.
@ Red Dwarf:
jel ta crna maska koju si stavio jel ona od ispod bijela ili crna. znači kad se izliže jel ispod crno kao i maska ili bijelo pa strši?
@khideg:
di da nađem 15 ljudi koji hoče kupit n70 crnu masku???
crna je cijela...od crne plastike
evo najvjerojatnije cu si opet nabaviti n70 i opet cu ici u isti ducan kupiti masku...
Ok...i na kraju......gdje je najbolje tj. gdje se mogu kupiti najkvalitetnije maske za N70 u Zg, a da nisu original i da ne kostaju 300 kn!?
Kupio danas crnu masku i scnu tipkovnicu u Draskovicevoj.....sve ok osim tipke za paljenje. Nije nesto ta tipka valjala pa sam uzeo samo tipku sa stare maske i sada sljaka ok. Maska super izgleda....sve zajedno sam platio 160 kn.
Mislio sam utopiti mob, ali mi sada zao jer prehebeno izgleda. :klap:
Onaj metalni dio je srebrni i prehebeno izgleda! Vrata od kamere su bolja nego na original masci....i to daleko bolja. Jaci je feder na njima i super sve sljaka. U kombinaciji sa crnom tipkovnicom izgleda zakon!
Stavio bih slike, ali nemam sa cime uslikati....jedino sa drugim mobom....
jel mobi izgleda ovako ili drugacije?
http://www.max-save.org/thumbs/99317...ic-edition.jpg
U kojem ducanu u draskovicevoj si kupio?
a jel ima negdje za kupit ovakvu masku kakvu sam ja postao iznad?
Može mi netko reci tocnu adresu tog ducana u Draskovicevoj i ostalih u Zg-u gdje se moze kupiti crna maska sa crnom tipkovnicom?
Mene također zanima gdje (još) ima tih crnih maski (kvalitetnijih).
Da li su iste maske u tom dućanu u maksimirskoj i u dućanu u draškovićevoj?
Ja sam sad zvao u Draskovicevu i zena mi kaze da je cijena 160 kn ja reko znaci u to je ukljucena tipkovnica i ona kaze- NE... Sad dal se zajebala il kaj.. nemam pojma...
Ima ko kakve nove info o masci? Jel netko nasao potpuno crnu?