Kaj se tice ugradnje kita i toga, imam vam ja par pouzdanih ljudi kaj to privatno rade, nisu skupi, pa se javite ak ko treba kaj.
Printable View
Kaj se tice ugradnje kita i toga, imam vam ja par pouzdanih ljudi kaj to privatno rade, nisu skupi, pa se javite ak ko treba kaj.
Pa to se zna da svercer sve najde i ima
Ti suti, odi se ucit radje :D
ma kaj che njima kitevi..bolje kita...jedna im dost..cccc
eo dovezo sam ga sa servisa i nisam imao mjesta za stisnut gas do kraja , 75 sam ga natjero :D
na netu sam nasao neki tekst u kojem pise da moj skuter ima 3 blokade , stara ga je vozila na servis pa ne znam sta je rekla onom liku u servisu a meni nece rec pa neznam kolko blokadi jos imam :D , na auspuhu se vidi da su odrezane dvije cijevi , gdje su druge blokade i kak da znam jesu skinute
btw sad sam igrao GTA SA i primjetio da onaj runner ima yasuni auspuh :D , jel to dobar taj i kolko kosta :D
da dobar...DOBAR..skup...
isplati se..al se tebi ne isplati....jednostavno zaboravi na yasuni...
gledaj arrow-e,gianelli-e i lvince-e
zaboravi na yasuni kupi si kao što kaže vuxs gianelli i leo vince.preporućam leo vince jeftiniji a u jednakoj su klasi.a kit si isto nemoj stavlja jednino ako si bogat pa se možeš vozit full gasom.moj frend ima yamahu aerox stavio je leo vince zx,malossi kit,veći karburator,remen,rolice,federe........uložio je hrpu para i motor ide preko 100kmh ali predje s 5l 40km,a ja sa svojim za 5l 110km.
a chuj..onda mu je to super naštelano kad tolko troshi....moj je trošio max 5L/100
5L 40km LOL, znači da troši prek 10L na 100km, haha, odlično uštelano mislim, frend ima aeroxa s alu kitom 1 karika, karb. 19, multivar, leovince rr i trosi mu oko 5l na 100km, a ide bolesno 110-115 mjereno autom.
ne vozio nek ga imam.-...nazalost...samo kaj je sad zacvikal 3 put u valjda 4mjeseca...i imal sam gore sve živo i nezhivo...i sad nemam za radilicu..
top performanse trophy,leo RR,prvo bez frge pa sa 17.5 malossi multivar,pa tp,i to sve sa serijskim remenom...sad nema vishe nish gore od tog..ostali samo crveni federi i bjeli centralni...
:deadthread:
e kupujem nsr pa ovo cudo moram prodat , kolko mogu dobit za njega
:respect: