Hvala na odgovoru, trebat ću još pomoći kad budem imala mob (nadam se već sutra)
Printable View
Hvala na odgovoru, trebat ću još pomoći kad budem imala mob (nadam se već sutra)
nemoj ga kupiti!
Možda nisi shvatila, ali za praćenje tih podataka mobitel mora imati ugrađeni GPS navigacijski sustav. E65 to nema.
Kupi neki drugi mobitel sa GPS-om.
A što se ne može taj program instalirat, čitala sam da može?
Do sada sam imala mobitel vulgaris, tako da o ovim stvarima nemam blage veze.Mene zanima sportska instalacija za pračenje treninga (konkretno jahanja), e sad u toliko je potreban taj GPS. Koliko je to moguće sa ovom nokijom, još je nisam kupila ali mi se jako sviđa,jel to znači da sa sobom moram nosit dodatni uređaj? ili taj bt gps služi samo za instaliranje u mobitel
To je dodatni uređaj veličine kutije šibica koji moraš nositi sa sobom.
Ako ti se sviđa Nokia E65 razmisli o novoj Nokii E66, ona u sebi već ima ugrađen GPS (a i druga sitna poboljšanja).
Jedina mana E66 je dosta veća cijena.
Uzela ja ipak e65, baš mi je ljepa, u mom krasnom gradu sam vidjela bt gps za 888,00 kn, ma super. Gledam po ebay-u imaju povoljne aparatiće, ne znam na što posebno moram obratit pažnju, mislim to je antena pa ili vata ili ne vata ?
po meni ti je bolje naručiti iz dućana Bluetooth GPS koji je puno jeftiniji (sa poštarinom) od tog u tvom gradu :)
pokušavam promjeniti zvuk poruke pa mi ne ide ,može mala pomoć oko toga!
sve melodije koje hoćeš koristiti kao zvuk za poruku ili zvuk zvona, trebaš stavljati na memo karticu (ili u memoriju telefona) u folder sounds/digital.
ako su ti u nekom drugom folderu, onda ih nemožeš koristiti za zvuk poruke/zvona.
odeš u izbornik -> folder postavke -> Profili -> izabereš profil koji koristiš (obično je to općenito) izabereš opcije -> podešavanje -> Ton dojave poruke i tu izabereš.
Isprobala sam navigaciju i oduševljena sam. Naručila sam BT GPS sa ebay-a (dvijestotinjak kuna, sirf star III) i radi i bez mapa za ono za što mi i treba, jahanje, mjeri udaljenost, najmanju i najveću brzinu, nadmorsku visinu..... Of kors da ću probat stavit i mape
ako još niste updateli softver svog e65 mobača svakako to učinite...
već neko vrijeme je aktulna verzija softvera 3.0633.69.00 i definitvno se isplati updateati... mob mi se čini brži i stabilniji...
http://europe.nokia.com/A4579163
vec duze imam tu verziju, i nema neke vece promjene, neke boljke jos uvijek nisu ispravljene...
but u get used to it..