Ovaj ADSL je ne-los i mogao bi biti malo stabilniji...
Brzina mi varira cesto te se stalno nesto brejka...
Printable View
Ovaj ADSL je ne-los i mogao bi biti malo stabilniji...
Brzina mi varira cesto te se stalno nesto brejka...
Kako nije? Amis nudi gotovo identičnu stvar za 200 kn manje. 220 ako uračunamo CLIP. Sa 2 mbita,razlika u cijeni( za istu stvar!!!) je 300 kn. S tim da je realna brzina adsla jednaka deklariranoj. Imam 2048/384 paket a amis mi je pustio 2450/460. T-gnojevi to nebi nikad napravili,njih ne zanima činjenica da ja plaćam punu cijenu za 80% usluge.
Ma sta ce nam vece brzine, meni je ovo dosta, samo nek povecaju pakete...
sta ti tu nije jasno: oni tvrde da su do dolaska t-coma,tj kupnje HT-a korisnici imali povlastene tarife,da su se te ulozene pare vracale kroz smanjene racune,tj. jeftinije inpulse.
kada su fasisti osvojili nasu domovinu,oni su smanjili cijene uvodjenja telefona,ali povecali cijene razgovora za 300%... od tada nitko nije ulagao u infrastrukturu,a pretplatu si placao da "odradis" taj jeftiniji prikljucak.
ne boj se,na sve oni imaju odgovor!
da se bar svi ostali operateri ujedine,i naprave zajednicku infastrukturu,a naplati svako svom korisniku...bilo bi im puno jeftinije i brze nego da svatko sam provlaci....pa nek se svabe gone sa "svojim" DTK
ja sam saznao da će narast samo download za veće brzine
znači sa 2 Mbit/s na 3 i sa Mbit/s na 4 dok će 1 Mbit/s ostati isti:rolleyes:
a svima će se neznatno povećati upload
znači velikoj večini i nisu nekakve promjene ako i budu uopće takve:rolleyes:
dali je normalno da kada se spojim na net, pritom nista ne skidam, ne slusam itd.. samo se connectam i napisem 2-3 posta ovdje da napravim 7 mb prometa u 18 min? dakle, par postova, tj. napisao sam nekoliko PM. u tjedan dana mi je promet narastao na 2gb.. zadnja 2 dana se spajam nekoliko puta na danpo pola sata, ne gledam video isjecke, ne slusam muziku itd.. bas pazim, znaci samo forum i nalupam peko 100mb, meni to nije normalno.. sta vi mislite, kradu li me? frendove koje pitam kazu da to nije normalno
evo danas sam bio spojen 1 min, samo sam se connectao i otvorio stranicu cafe mobil i to me kostalo preko 4mb, pokusao sam otvorit i neku drugu isto.. promet mi raste nenormalno.. odmah otklanjam mogucnost da jos netko koristi moj promet jer frendovi imaju ili amis ili dial-up, a neki tek cekaju da ima dođu spojit, a i password sam mijenjao i naravno znam ga samo ja.
ili mu može biti upaljen torrnet ili nešto slično, neki p2p..
ne koristim nikakve programe za skidanje itd.. komp mi sluzi samo za "surfanje"
Ma 512kb Flat mora da je to najveća glupost koja bi se mogla izvesti!
Jedino šta nam preostaje da se možemo nadat da nas malo manje kradu i skrate muke. Pošto nam se 1.04 bliži mislim da bi ova tema bila super patka jer April April patka... ;)
Ne znam,Šoljanica je najavila "iznenađenja za korisnike" u 2007. još prije Nove godine,samo ne znam da li je mislila na ugodna ili neugodna :) Vidjet ćemo,makar sam i ja malo skeptičan prema Velikom Ružičastom
Kužiš, to me najviše hebe jer ovako nagađanje nema smisla kao i ova tema te i najava sa strane T-Coma da će snizit cijene ili čak dignut brzine ili kao već šta su najavili, do sada se nije ništa desilo jer im konkurencija nije u blizini.
Amis pokušava do kraja 2007 glavne gradove pokrit da ne govorim o Optima koja je samo u Rijeci samo centar grada pokrila i to je to a ostatak se navodno nagađa da će krajem 6 mj. ili tek za 6 mj. pokriti Rijeku.
A za H1 hmmm, oni do sada imaju samo dalmaciju u vidu.
Sve u tome ja vidim crnu dimenziju patke koja se širi ili voli širit. Ako bi ova informacija bila istina onda nebi se čudio da se informacije namjerno daju da bi se negdije lnove kupce ili čak stare korisnike pridobilo za sljedeće godine.
Btw. meni je ugovor od davno istekao i još sam na T-Comu jer oni mi jedini pružaju stabilnu uslugu kao i stabilan DSL pa sad vi vidite i pričajte i diskutirajte o informaciji koja je izašla prije dva tjedna.
Što se tiče alternativnih operatera,izgleda da će napokon gradske uprave preuzeti prava na DTK pa će alternativci imati neometan pristup posvuda. Mislim da će nas T-Com onda više maziti nego Nijemce.
Uglavnom,još 12 dana...
Nevjerujem da ce to biti bas o 1.4. nisam nikakvu obavjest dobio o t-coma. Kada se poveco promet sa 512mb na 1gb onda sam dobio prije toga obavijest??? :dunno: :dunno:
A pa mogla bi neka uskranja akcija past... Timk vise kaj se ovaj vip reklamira ko lud s ovim strelovitim...
potvrđena informacija:)
početak je 01.04.2007
1 Mbit/s ostaje isti a upload je 256 kbit/s
2 Mbit/s se pretvara u 3 Mbit/s a upload je ?
3 Mbit/s se pretvara u 5 Mbit/s a upload je ?
jedino će pojeftiniti ova zadnja brzina a ostale cijene ostaju iste;)
@damgol
1 Mbit ostaje isti samo upload se pojačava.
Daj to nema smisla i da još 3 Mbit u 5 i da će biti jeftinije...
Ovo mi je bezveze... Moram priznat ako je ova provjerljiva informacija onda je to sve puška..!!!!