dok na kraju bude izlazila biti će još auta!!
Printable View
DA fakat neznam kaj bi im ovo trebalo značiti
http://www.amazon.co.uk/Need-Speed-P...8648893&sr=1-2
kaj je već vani?
to ti je pre-order
= Citat =:
This item will be released on November 30, 2007. Pre-order now! Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.
jel mozda zna ko koja je minimalna konfiguracija za pokretanje navedenog
jeste skinuli koji trailer s snimkama vožne iz ps-a
igrica bu do zakon...real damage...sve...šteta ostaje na autu..i tak......
evo jedan filmić...izlazi za nekih 2-3 tjedna...
kaj mislite...
http://bilgalleri.dk/html/vid_vis.asp?VideoID=5525
Hoće li to biti i za PlayStation i koji, 2 ili 3?
Vjrovatno za oba dva...prije za dvicu
izlazi za PSP,PS3,PS2,Xbox360,PC i ja miiiiiislim NDS ali nisma siguran za njega.
ovo mi se sve vise cini ko igrica za djecu....bez ganjanja po zavojima ko u undergroudu 2 sa nabrijanom corollom koja lezi bolje i od skylinea i ostalih....u ovoj grici su sugai muscle carovi i to (obozavam ih ovak ali ne u racing igrici) zasto ne stave mercedesa e klasu iz 92" YUGA i tako neke losije aute koje si mi ovak mozemo priustit..a ne da unakazavamo clk 500 murcielarga i porschea kad su oni i ovako ljepi!!!!a i ova igra prelazi u igre tipa gtr toca i to koje se voze na pistama! GANJANJE PO ULICAMA GRADA RULEZ!!!!
fakat se slazem s tobom a koliko sam vidio tamo je i sierra cosworth....a mene vec po malo iritiraju honde civic svda ihima ko rusa to nije normalno...taj auto je tak fino vec dosadan da nije za vjerovat!!!u NFS undergraundu 1 kad se sjetim acure integre type r....to su bila kola kao i corolla u dvojci....
evo ljudi jedan video koji okazuje kaj ce se sve delati u igri..one word excellent
iskreno Undergorund 2 mi je bio bolji od 1
pro street ću možd odigrat jedan nivo, a možd neću ni jedan, ko sa carbonom
a vidim ti imas 16 god (nista osobno) i tebi je to guba...imas trebe tam i to al to je fakat dost glupavo daj si pogle malo vise su obratili paznje stilu i tim sranjima KAJ CE SE JOS NA KRAJU I NEVEN CIGANOVIC POJAVIT U IGRICI!!!??? Sve neki stilovi i sranja "Need For Speed" je izgubio svoju car zbog tih bespotrebnih gluposti sa vrstama natjecanja i tim...nema vise performansi auta!!!u tom je i bit NFS-a!!!NFS ce jos malo licit na simse, a ne na ganjazu i bacanjem olova i co2 u atmosferu
meni se skroz solidna cini ova igrica, mislim da vecina ne obadava da je naziv 'underground' izostao, znaci nisu vise ilgalne utrke.. netko je spomenuo da je zakon ono ganjanje na ulicama grada.. iskreno ne vjerujem da ce bit razlika.. jer ono kad ograde stazu sa onim kretenskim strelicama je govno izade ti na isto, midnight club je to najblje izveo, imas kao checkpointe i sam biras rutu kojom ces vozit. mislim budimo realni, ea se skoncentrirao i na okolinu jer mislim sad su legalne utrke eventi i ta sranja pa mora bit i publica, a bilo bi jos vece govno da su to rjesili kao u juicedu sa 2d publikom pokraj staze..
ocekivam da ce ovo bit bolje od most wanteda i carbona po meni dva najdosadnija djela.
uaporedjujes neusporedivo gt4 je simulacija ali doslovce simulacija di nema nekog posebnog dodavanja spojlera bumpera itd...dok je nsf ganjaza po urbanim ulicama,undergrund i most wanted su mi najbolji,al gt igram od prvog dijela i igra je prejaka i tesko da ce izac nesto bolje od nje a pogotovo nakon najaVe GT HD-a
Što se tiče nabrijavanja auta meni je definitivno najbolji underground 2, a što se tiče karijere najbolji mi je most wanted.
Prešao sam Need For Speed 4 (nemogu se sjetiti koje mu je bilo drugo ime), Porsche unleashed, Underground, Underground 2 i Most Wanted.
A što se tiče Carbona, nije vrijedan prelaženja. Iskreno se nadam da će Pro Street donijeti neka poboljšanja.
Jel zna netko koja će biti min.konf.?
da i mene zanima....pogotovo ovo sa direct X10! imam proc 2.0 ghz,grafu radeon x800 XT PE,1gb ram-a...oce to ic na toj konfi jer ako bude grafika ko na onim filmicima bice tesko...i dali mi moze neko pojasnit ovo sa direct X 10,dali se on moze instalirat na starije graficke ili se mora kupit ona koga ga podrzava
Moras kupiti onu grafičku koja ga podržava (barem mislim) :)
hell.....:angry: ...znaci taj DX nije tak jednostavan...jer kad sam kupio prvi komp dobio sam GF4 mx440 koja je izasla sa DX6/7...a tjerala je sve dx do dx9....