koja dva fajla??? ja sa far-om flasham samo iz foldera REST rest_K750_R1DB001 (taj mi je fw siguran sam)
Jel ti s time flashas ili sa nekim drugi fajlom (da mob ponovo radi)??:-/
Printable View
Flash_am sa rest_om koji mi odgovara firmware_u na mobitelu!!
EDIT:ako imaš R1CA021 moraš koristiti R1CA021 rest,itd.
mozda se cini glupo ali nesto mi je cudno jer ja sve to napravim kako Bog zapovijeda i mob mi se opet ne upali pa ga svak put moram ponovo flashati sa seus-om !!!!!:freakout:
samo cas!!! ja moram edit-irat fajl rest_K750_R1DB001 u R1DB001 REST da bi mi radio mob??-to nema logike
znaci jel ga trebam preimenovat???
ma ne!!! moraš staviti isti rest koji imaš firmware na mobitelu!
mozes i sa phone xs-om al trebas flashat samo main,prije nego si koristio far na cid 49 mobu trebas main flashat sa k750w800_r2e_dcu.49r.ssw al s tim
mainom(k750w800_r2e_dcu.49r.ssw)mob ne moze radit
kad obavis sve u faru mob flashaj mob ponovno u phone xs-u s ovim main-om
u tom slucaju ovaj(rDB001)
pa jeli ovo tocno moj firmwire (moj fw je r1db001) da ga nebi us*o!!! oce radit sa ovim sto mi je on dao link???
Pogledaj PM!
znaci ja sad flasham nakon far-a svoj main firmwire sa phone xs-om sa K750_R1DB001_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn ????
nisi meni stavio!
zna li mozda itko kako se izbrisu linkovi za web stranice vodafona u slikama,temama,igrama,.....jel to moguce????
u phone xs++ odaberes opciju don t upload se wap links
jeli li moguce da promjenim kod od zakljucavanja tipkovnice (kao u samsung i motorola mobitelima) onaj glup kod * pa desni soft key ???
moze li mi itko stavit na rapidshare originalni menu.ml od k750???
-hvala-