bemti ja posaljem 5 poruka prekjucer i nista ne dobijem. kako to?
Printable View
bemti ja posaljem 5 poruka prekjucer i nista ne dobijem. kako to?
Ja dobio danas stigla doma koverta;D :thumbup: svaka čast hrc777:king:
dobio također doma. :thumbup:
Ja jos nisam . mozda jer sam u splitu ?
:-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
JOOOOOOOOOOOJ! Jeli to još traje. Želim poslati poruku i on mi kaže slanje neuspjelo! Šaljem s V360@YuetMod i V550@V620 a operator mi je V)(P. Dali bi pomoglo da šaljem pomoću onog free sms programa, zato što doda još što-šta osim "tomato"?
Kasniš dečko, kasniš :rolleyes:
Evo stiglo i meni danas :klap:
probaj poslati sa nekog 098 broja pa kasnije samo staviš svoju adresu.= Citat =:
Izvorno postao DragonSoul
Koliko vidim da ljudi imaju problema kada šalju sa vipove mreže
Ja dobio danas 4 komada,2 jos nisam dobio
e ak ih nedobijem tuzicu ih;D
kakva je to nagradna igra di svaka sms dobiva:rolleyes: mogli su jednostavno rec da dijele dzabe
Nisu oni ništa niti rekli, ali se pročulo :crazy:
eto i ja dobio...poslo 16.11 u 9.01 jednu poruku.izvjesce stiglo u 9.15, a poruka cestitamo osvojili ste tomato... stigla u 15h ....odgovorio i dobio poziv tu me u posti ceka,tek cu u subotu imat vremena podic to...e da sam znao da se stalno dijeli i ja bi si uzo 5-6brojeva...jel sigurno gotova akcija?:licklips:
Mislim da jest.
Evo, večeras sam poslao dva SMS-a, jedan sa Simpe, drugi s TELE2, i niti jedna nije uopće isporučena na broj 092 1000111.
E, da. Da se pohvalim, dobih i ja danas poštom, i to jako dobar broj!:thumbup:
...ja sam dobio neki žnj:evil:= Citat =:
Izvorno postao Moby
Evo, uspio poslati dvije poruke, ništa mi još nisu vratili (sa 091). Nadam se da ću dobiti nešta. Samo me zanima jeli normalno da su mi uzeli 50 lipa a ne 3 kn? I da, šta se dobije u tom paketu? Broj ili šta?
Dobiješ zapakiran broj. U kartonskom pakiranju tako da njima stane u kuvertu.= Citat =:
Izvorno postao DragonSoul
Samo, zgleda da više ne dijele. Meni niti jedna poruka nije isporučena na broj (jučer i danas).
Ljudi, završila je ta akcija... Ne trošite uzalud lipe i kune...