AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zaboravio sam gledat F1!!!!! :creep: :creep: :loco: :loco: :loco:
tak sam tužan sad... TAmanm upalio kad ovi govore o utci na kraju i izgleda da je bila zanimljiva... :( :(
Printable View
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zaboravio sam gledat F1!!!!! :creep: :creep: :loco: :loco: :loco:
tak sam tužan sad... TAmanm upalio kad ovi govore o utci na kraju i izgleda da je bila zanimljiva... :( :(
a meni nije baš nešt bila utrka... nemam za kog navijat pa mi nije baš zanimljivo...
btw. Sretan Uskrs svima
Oće bit repriza??
da se Fisichella nije ubacio ispred Kimija nakon izlaska iz boksa možda bi Kimi i stigao Hamiltona, jer je tu izgubio dost vremena..... al što je, tu je...
Dosadna utrka....
Ovaj tenkre Massa se ide ubacivat Kimiju u prvom zavoju da ga ovaj ne prede...
Bas mi je drago da je izletio...
Svaka cast McLaren - Mercedesima, danas su zbilja dominirali...
Ovaj Hamilton je fakat sjajan driver s obzirom da mu je ovo 2 utrka...
stvarno neznam sta je bilo sa Ferrarijem, danas su izgledali doista nemocno, u svakom slucaju svaka cast Mclarenu, a pogotovo Hamiltonu, da vozi za Ferrari navijao bi za njega, jer za mene vrijedi ko vozi u Ferrariju za njega navijam!!!!!!!!
Utrka zaista dosadna, a slijedeci tjedan se vec vozi next utrka, pa mjesec dana pause, stvarno je los raspored!!!
Pozdrav
kak to da nitko ne komentira. kaj nije nitko gledo kvalifikacije?!
Rezultati kvalifikacija:
1.F. Massa 1:32:652
2.L. Hamilton 1:32:935
3.K. Raikkonen 1:33:131
4.F. Alonso 1:33:192
5.N. Heidfeld 1:33:404
6.R. Kubica 1:33:710
7.G. Fisichella 1:34:056
8.M. Webber 1:34:106
9.J. Trulli 1:34:154
10.N. Rosberg 1:34:399
Ostatak na f1-hr.com
mislim da bi start mogao bit malo šaren, možda neki sudar, a kraj će biti vjerojatno sličan ovome poretku
Gledao sam jučer kvalifikacije, ali sam zaboravio napisati...
A mogla bi biti dobra utrka, pogotovo zbog poretka vozača na startu...
jedva čekam 13:30 ... ;D :spin:
bit ce zanimljiv start sa Massom naprijed:lmao: :wall: :creep:
a danas cu pogledat ...valjda..:)
Baš je bila dobra utrka... pretjecanja, čak i jedan sudar... zanimljivo...
1. Massa
2. Hamilton
3. Raikkonen
4. Heidfeld
5. Alonso
Ali je sad napeto za naslov prvaka... :) :spin:
da .Utrka je bila prehebena stari.U njoj je bilo svega.Uopce nije bila dosadna utrka.I reziser je dobar bio.Dobre djelove trke nam je pusto
...hebemu - gledao sam samo start i nekoliko krugova i onda otišao od kuće - fak :( ...
odlična utrka. start je bio dobar samo mi je žao zbog kimia što ej izgubio mjesto. hamilton je bio dobar danas i sačuvao drugo mjesto. sve u svemu bolja od sepanga
utrka je bila zanimljiva, ali je hrt pretjerao s reklamama.... čovječe svakih petnaestak minuta prokleti vip... vip ovo, vip ono, mislim fucking vip... australija je bila stvarno super, nijedna reklama nije bila ujutro
mislim da s tim reklamama nisu niš postigli_samo su mogli otjerat potencijalne, naživcirane klijente
postigli su kod sebe zaradu, a kod gledatelja ništa pozitivno
Znam da nije vezano samo za ovu sezonu, ali evo, na današnji dan je 1.5.1994 (prije 13 godina), na velokoj nagradi San Marina, je poginuo jedan od "najvećih" vozača Formule 1, Ayrton Senna da Silva...
Na sjećanje najvećem vozaču F1...
Ayrton Senna http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/d020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/d035.gif
bez ljutnje svim Sumijevim fan_ovima, ali za mene je Senna bolji vozač. (bio i ostao)
jel netko zna za kada planiraju nocnu utrku ?
Evo, završila kvalifikacija za V.N. Španjolske, u Barceloni...
1. Massa
2. Alonso (zaostatak smo 0.030)
3. Raikkonen
4. Hamilton
5. Kubica
6. Truli
7. Heidfeld
je8ebno su odvozili i massa i alonso...
za stidnu dlaku je falilo :)
GO ferrari GO :P
thx. Ico opet nisam vidla kraj ...ah ..damn:)
al sam zato trku...a koje ludilo,koje greske.Super trka:)