ja koristim, 1giga za sto kuna, brzina ko maxić (čekam adsl pa u isčekivanju istog koristim W'N'W)
ja koliko se koristim internetom od doma ta giga mi je sasvim dovoljna, a 100 kn mi zamjenjuje frustracije dial-up veze :wall:
Printable View
Eh...kad bi kod mene bila brzina k'o Maksić, ali nije :D
Ja sam na Tytn-u preko W N W izmjrio najveću brzinu od 2,62 Mbps.
Brzina je izmjerena na 2wire.com, to sam spremio u notes
http://img403.imageshack.us/img403/4...ault000mf0.jpg
Ne samo da titan podržava do 1,5 mbps, nego T-mobile mreža podržava do 1,8. Jednom riječju - nemoguće. ******, izgleda da ni 2wire nije baš 100% pouzdan.
A mozda ipak ide preko 1.5 mbps ;) . Greška od 1 mbps bi bila pre velika.
ps. na gsm areni piše da tytn podrzava do 1.8 mbps.
GSMarena često zna dat pogrešne podatke. Uostalom i da ide, opet ne bi mogo postić 2,62.
Ja mjerim sa carnet bandwidth testom, to je 100% tocno...
Izmjerio sam max 1.3 mbps
Ajde stavi link na taj bandwidth test pa da izmjerim.
Web ' n ' walk za Simpa korisnike:
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-41-00.asp
Uglavnom, jedan paket od 5mb za 15kn.
Istovremeno možete aktivirati više web’n’walk podatkovnih paketa (najviše 195), uz uvijet da na računu imate odgovarajući novčani iznos. Novi paket možete aktivirati i prije no što potrošite postojeći, a iznos novoaktiviranog podatkovnog paketa pribrojit će se preostalom iznosu već aktiviranog paketa. Rok valjanosti podatkovnog paketa će u ovom slučaju biti 30 dana od aktivacije posljednjeg aktivnog paketa. Ukoliko ne iskoristite svoj web’n’walk podatkovni paket u roku od 30 dana, kupite novi web'n'walk paket, a neiskorišteni dio pribrojit će se novom paketu. Novi web’n’walk podatkovni paket se ne aktivira automatski po isteku 30 dana, već ga je potrebno ponovno aktivirati.
malo je skupo za 15kn, ajde da su dali 25mb..
Mogli su dati bar 15 MB, ali do sada je na simpi bilo uzasno skupo, 100 KB za 6 kuna znači da se za 15 kuna moglo potrošiti 250 KB. Ovo je ipak napredak.
je, napredak je, sitili su se nešto.. ali mislim 5mb, stvarno..
To je više onako za surfanje po wap stranicama, one nisu velike, a moze se tu i tamo provjeriti mail ;D .
Eh, ma ovo se tražilo čovječe. Mislilo se da nikad neće ovo predstaviti i konačno su se toga sjetili...
Megabajti na prepaid su odlična ideja, koliko god da se činilo nepovoljnim (sjetimo se, preko Simpe je prije bilo 1 MB = 50 kuna)...ovo će malo popularizirati mobilni internet...
Nego, ovo sa Web'n'Walkom stvarno nema smisla. Ne znam što korisnika sprečava da napravi još jedan Web'n'Walk ugovor i time umjesto 1 GB ima 2 GB za 200 kuna...a svi znamo koliko je 2 GB uz jednu WnW tarifu...
dal se isplati taj wnw,sto je potrebno napraviti da ga se aktivira?+da li ja na m600i mogu pratiti promet koji sam napravio..hvala
Isplati se, a potrošnju kontroliraš sa *200*4#
Za aktivaciju šalješ A na 3636.
hvala sljaka,isto tako ga mogu i ukinuti?da pricekam prvi u mj. da ga ukljucim?
Nema potrebe, aktivacija ti vrijedi mjesec dana od trenutka kad aktiviraš. Nepotrošeni iznos prometa prenosi se u idući ciklus.
i ako ga aktiviraš krajem mjeseca oni ti obračunaju i neće ti naplatit 100kn pretplatu nego kolko te izađe za tih 6 dana ako ga danas uključiš, tako da nemoraš čekat, meni je bilo dosta 6 dana da ga uključim i isključim ;D