He he pa normalno da budu, to je logičan slijed događanja ;)
Printable View
He he pa normalno da budu, to je logičan slijed događanja ;)
Odgovor za dF@kk3r .Slajd je odličan i neglima se ni malo.Tako da ga slobodno mogu preporučiti svima koji vole samsung,it is the best.Pozdrav
jeftiniji da ali kvalitetniji ne.(mislim da ce mobovi bit tolko jeftini da kad se pokidaju jednostavno kupis novi.)= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
ko i sve sto od tehnike postaje potrosna roba..
no ipak se kvaliteta stalno poboljsava, a cijena pada.
npr. kod auta cijena raste, kvaliteta se poboljsava.
no necemo oftopic da nas netko ne kazni.. :)
kakva je tipkovnica nakon duzeg vremena?
koje su nedostatci ovog moba kao dummy telefona?
evo imam D900
recimo u odnosu na LG KG800 softverski je bolji, al djeluje puno jeftinije, nekako plasticno
postoji li neka trgovina gdje se moze vidjeti mobitel?
mmile tvoja teorija je relativna jer stoji za europske aute ali ako gledas ono kaj rade u kini u japanu sto bi trebalo napraviti bum u europi-one kopije bmw-a i ostalih automobila koje su nekvalitetne (barem duze gledano)
@DarioB
plastican- u kojem smislu, moze li se lako potrgati ili nesto, jeli krhak ili je samo osjecaj
zanima me dali na d900 u max rezi kod fotoaparata kada okines, koliko mu treba da uhvati sliku jer na d600 je u 1600x1200 potrbno tocno 5 sekundi nakon okidanja da uhvati sliku
i gdje je smjestena kamera na d900? kao d600 ili kao d500?
kamera je kao kod d500,ma kakav plastičan,slide je bolji neg onaj na d600 ili na 6280, ma da nije svavršen,ali je kvalitet kučišta fenomenalan...:thumbup:+i to da djeluje puno jeftinije..pih..onaj tko se kuži u mobove znat če razliku,a onaj tko ne zna,za njegov nas mišljenje ne dira...
kao kad sam ja dofurao prije n70,pa n80-a trebice,mobovi su katastrofa,veliki su...:lmao:
a kakva je situacija sa okidanjem?
pa ima auto fokus,što znači da treba par sekundi,kao kod k750
a jel bolja situacija nego kod d600?
e da, ekran, d600 je kao izasao sa nekim super ekranom (stvarno je), jeli d900 na razini sa cistocom, rezolucijom, ostrinom ekrana?
cek kak ti znas kada ga nemas*?
ja ga imam..
ma ekran je bolji od d600,kao i mehanizam,kao i sve ostalo,ovo je totalna revolucija,pa cijeli taj soft kao u d600 još i bolji,kamera 3.2mpx i sve to u 12.9mm kao l7 npr...pa ti razmisli o kakvom je uređaju riječ:thumbup:
@DarioB
plastican- u kojem smislu, moze li se lako potrgati ili nesto, jeli krhak ili je samo osjecaj
plastican pa pogled
hmm... kazete da je sve super, mehanika i ovo izvana mi je jako bitno.
za soft i ovo unutra znam da je vise manje ok, ko i sgh inace. Nije nokia, ali fercela.
ps, teorija o autima je neka komplicirana prica i najbolje da ne idemo u offtpc jer to moze biti preduga tema :)
kolika je glasnoca slusalice (ponekad sam u buci pa mi treba sto glasnije),
i kakve su slusalice i zvuk za mp3.
brzina prijenosa pjesama na karticu, kakav je za e-mail gledati?
uglavnom moze neka usporedba s brzinom menija i ostalog sa n70?
eto :)
Vaš d900 može služiti i za ovo :D
http://www.youtube.com/watch?v=VO27t2n3Z0c
Evo da i ja kazem koju rijec...jucer sam ga uzeo...do sad sam imao D500 dosta dugo i mogu rec da je samsung puno napredovao....
...jedina zamjerka..dosta je veci od D500...losije lezi u ruci...mozda navika...
...slide jako dobar...odlican...krut, cvrst bez iti malo lufta...odlicna obrada...
...e sad...meni ko meni...forica je ono s temom ali kao sto je netko rekao, meni također pokazuje Dubrovnik! Mislim da to dodatno dosta guta bateriju...
...sad jos cekam da vidim kolko ce trajat bat....sa D500 sam bio prezadovoljan...po 3 dana je durala i to s dosta razgovora i poruka....
...jos nesto...nisam skuzio di se ugasi svijetlo da mi ne svijetli dok se puni...
vrlo brzo če ti slide otiči,bit če lufta ko u priči,ali samo dok je otvoren....:thumbup:
da zanm da se treba malo razradit...sad cak i tesko ide gore dole...ali stvarno sam prezadovoljan sa cvrstocom i kvalitetom...
tak je i sa d600 bilo,čvrsto ko kamen,a lockera poslije koliko hočeš..s vremenom češ itekako biti iživciran...a to da teško ide gore ,je zbog toga što baš nema nekog ispupčenog dijela ,pomoču kojeg bi ga gurnuo gore...jel tak?pa ideš sastrane,pa neki put prek ekrana...
Ima neki mali ispupceni dio ali slabo...D500 je to imao odlicno rijeseno...i nakon 2 godine koristenja jos je citavo....sto sam mislio da ce se brzo pokidat...
...dobro i jel zna tko kak se gasi svjetlo dok se baterija puni...
Jos nesto...daj vi koji imate mob recite jel i vama izpocetka znaci prvo zvono bude tise i onda se pojaca...gledam i nigdje nema da se to postima...
...to mi je bezveze ako je tako...i da, nije slide bio otvoren neg sve normalno zatvoreno...
aha nasao sam ovo u vezi svjetla dok se puni...
Ivane, nemoj nabijat postove, imaš opciju EDIT....
Danas sam stavio Hr meni na mob i nije mi na temi ona slika od dubrovnika nego neka livada....i upce ne izgleda poznato...
...ne kuzim sad sta je to...i bas sam danas razmisljao hoce li po zimi ili kad kisa pada bit nesto u tom stilu il ce vujek bit samo sunce i dan-noc...jer ako je tako to mi ni nije nesto posebno...da mi usred zime sja sunce...ako su vec radili takvu foricu bilo bi u redu da prikazuje i vrijeme....
....zasto mi je slovo E gore stalno...zar nebi trebalo bit G...sta znaci to E...
to ovisi o signalu...