N73 stigla u Mobis - 4999,00 a u HG spotu 4703,00. (uranila)
N93 još nema i lik je potvrdio da će bit cijena oko 7,5 somova čuna :chatter:
Printable View
N73 stigla u Mobis - 4999,00 a u HG spotu 4703,00. (uranila)
N93 još nema i lik je potvrdio da će bit cijena oko 7,5 somova čuna :chatter:
netko prodaje na http://www.forum.hr/showthread.php?t=157242
n93- 5900kn
n73- 5900kn
neki zajeb s cijenom n73 :bunny:
ali n93 ni se čini i jeftin spram najavljivanih 7500kn
Svratio danas do Mobisa... N73 zakon, napokon su sredili da onaj poklopac kamere ne škripi ko blesav :thumbup:
Kak to da ih još nema u oglasniku?
N93 u oglasniku između 800 i 900€ danas vidio ;)
Nema je niti na mobisovom web shopu koliko sam vidio... http://www.mobis.hr/phones.asp?all=1= Citat =:
Izvorno postao Hrc
Kolika mu je aktualna cijena?
Ovo jedan od rijetkih symbian nokia koje mi čak i OK zgledaju... :)
Ma oni ti apdejtaju stranicu dvaput godišnje :creep: ako i to ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
cijena je 4999,00
evo, samo da kažem, na ulazu u bjelovar velika reklama pokraj ceste za n93!!!:thumbup:
:lol: Jesu li istakli cijenu ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao symibman
Cijena za N73 je tak-tak... Malo skupo, ali da se preživjeti... I N70 je bio cijenom tu negdje kad je izašao...
N93 je malo preskup... Dati 7500Kn iliti 1000 eura i kusur za mob je malo pretjerano...
Kad bi malo spustili cijenu N73, mogo bi postići dobre prodajne rezultate... Jedino me zanima kakv je soft gore na N73 i N93... Dal je bugovit kao npr na N80...
Što se tiče ovoh reklama za N93, ja sam ih uočio u ponedjeljak, kod Pule... A vidio sam ih puno u Zgb-u... Jedino cijenu nisu napisali... ;D
N93 ima problema s macro modom i autofokusom i slike su lošije nego na N73, paradoksalno ali tako je. Isto tako zabilježeno neobjašnjivo resetiranje ali u manje slučajeva nego na N80.
N73 koliko sam dosad pročitao nema nekih problema sa softom, jeidno što je minus je to što se snimljeni clipovi ne mogu gledati fullscreen, nego je uvijek neka traka okolo, kao paspartu ;D
Sve u svemu, mob na svom mjestu.
evo mile ovo što si sad napisao mi je katastrofa....ovo za klipove,meni su takve sitnice bitne..i dati 5k za takav mob,sorry,ne...ali do sad mi je izgledao naj sym.
a ako n93radi lošije fotke neg n73 ili iste,mogli bi u nokiji počet malo radnike otpuštat i nekog sa našeg foruma zaposliti:evil:
To sa klipovima je neki zajeb s rezolucijom, naranvo, srediće u novom firmwareu ;D meni je to stvarno minorno. Al dobro, znam kako je, i meni neke sitnice smetaju.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
A glede N93, ništa nego - ubi bože.
Još da ima WLAN bio bi savršen. Koliko god se činilo to nevažnim, ali već i kod nas (bar u ZG) se mogu naći po gradu besplatni AP-ovi, a u inozemstvu ih ima koliko hoćeš. Npr. gotovo u svakom hotelu, pa nije loše onda se besplatno 'prikopčati' na AP, vidjeti kaj ima novoga na forumu i slično... ;)= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Eeee da su babi muda, bila bi deda ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Znam, to je minus, pogotovo ako imaš besplatne hotspotove, onda me nije briga ni za veličinu ekrana ni za sve druge nedostatke. Džabe je džabe.
Ali, zato će slijedeći model, skuplji, to naravno podržavati ;D;D;D
Evo N73 na crno 450€
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-5730434.html
kad se na 400e spusti bit če ok cijena...
Slažem se... Onda si ju i ja piknem nakon što umirovim 7610 :)
Ovo mi se sviđa: "Battery Life at least 40% better than the Shitty N80" :lmao:
E to mi se sviđa da beterija traje duže... Ona u N80, je ponižavajuća... Kad bi N80 imao bolju bateriju... :rolleyes: Al dobro... Vjerovat ću da je ova u N73 puno bolja...
...hmmm, ne znam dal je to baš sigurno n73...al i ako je, cca. 3500kn je puno za novi mob s bugovima...ali, ko voli i ko je frik (a ima novce), nek uzme...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Morat ću se složiti s ekipom. N73 mi je zapela za oko.
Ali, pošto nema najnovije tehnologije, mislim da ću kao Drug Mile pričekati rujan i Annoucement Nokije...
N73 u svakom slučaju!
Ne biste vjerovali, danas sam tek prodao N90, potpuno novu-ljudi ne žele cigle kupovati!Pričao sam, mislim s pola dilera mobovima u Zagrebu, svi se žale da im N90 ne ide, a da ju je dodatno pokopala pojava N93 (cijena joj je na crno sada max. cca 2200kn).
Zato, ponavljam, N73!:thumbup:
n93 - 6995 kn - Mobis...
od vas koji ste imali u ruci n73,
jel uticnica za data kabl ista ko na n70, da ne prodajem AD15 za slusalice zajedno s n70 ak je, a ak nije da sve sibnem u kompletu ??
Malko su popustili, ali opet cijelih 1000 kn više nego u Sloveniji :bat:= Citat =:
Izvorno postao symibman