Zajeb u naslovu...Ts-ts-ts... And again, Nokia sa svojim cijenama za široku masu... Precijenjeno...
u Mobis. Informacije su neslužbene ali cijene su nadasve zanimljive. N73 bi trebala koštati "prihvatljivih" 5000 kuna, a N93 7400,00![]()
![]()
![]()
![]()
Zajeb u naslovu...Ts-ts-ts... And again, Nokia sa svojim cijenama za široku masu... Precijenjeno...
Ma nije problem u Nokiji nego u Mobisu. Opizdili su 1000 eura cijenu za N93, a u Italiji će bit cca 800
a jesu napuhali cijene... strasno![]()
...Izvorno postao Drug Mile
...mislim stvarno preeeeeviše...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Što će, N93 imati dva rubina ugrađena ili?![]()
Previše.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
jebena cijena je ova N93!Izvorno postao Drug Mile
Za to možeš kupit kompič...i to odličan...Izvorno postao vedran/st
ali ko voli nek izvoli...
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
...al mene zanima šta na njemu toliko vrijedi, ovakav display:
...ili...mislim...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Status najboljeg symbiana, nista vise... 1000eura je previseIzvorno postao Eminem
Ne znam za vas, ali meni na N93 fali qwerty tipkovnica...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
previse.... :bunny:
Vidjet ćete reakcije kad se n93 pojavi.
Mislim da će biti slične kao kod n90 (kod većine, Mile, tebe izostavljam!).
Evo, ja već tri dana prodajem svoju novu n90 i niti jedan ozbiljan kupac.
Unatoč digitalnom zumu i još nekim dodacima, ne vjerujem da će n93 (isto i iz novčanih razloga) osvojiti srca korisnika. To je i dalje "cigla".
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
fali i ekran osjetljiv na dodir.ovi klipani u Mobisu stvarno nisu normalni.Izvorno postao rospaya
Da. Mobitel nudi premalo za tu lovu, a sa ovim form factorom prakticki zove inzinjere da mu stavi tipkovnicu i TS.Izvorno postao zmija
![]()
Nesto kao:
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Eh da... Ovako nešto bi već bilo jedan veliki plus za N93. Ovako je sve to premalo za te novce koje ovi u Mobisu traže... Cijena je stvarno luda...Izvorno postao rospaya
Baš me zanima kako će ići prodaja.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Izvorno postao DJ DeVelox
Da ti prognoziram?![]()
Ajde baš me zanima.Izvorno postao frish-KI
Kakve nam to prognoze donosi frish-KI?
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Kugla mi veli... glave će se kotrljati u Nokiji...
![]()
![]()
![]()
al stvrano pa to je previše!! pa to je duplo više nego plaća od većine!!! užas!!!!!
moći će si ih priuštit samo metroseksualci lol
mama ti sestra!
U tom slucaju prelazim u metrićeIzvorno postao FaberOSK
![]()
www.gadgethive.com
nece se kotrljati glave u nokiji nego u mobisu.oni stvarno nisu normalni.Izvorno postao frish-KI
skinut ce oni cijene u mobisu za jedno tjedan dana,kada vide kolko su mobova prodali.
A vani kao neće biti skupa? Ako neće biti puno bolja od razvikane N80, sigurno neće prodaja ići kako se nadaju u Nokiji... Zato velim da će se u Nokiji glave kotrljati...Izvorno postao zmija
sigurno nece biti skupa kao kod nas.bit ce jeftinija bar 1000kn.
Bookmarks