U nekim dijelovima hr, a za dio tog kvara je bio odgovoran i vip. Uostalom, ja sam govorio svoja iskustva, a ne iz istre.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Printable View
U nekim dijelovima hr, a za dio tog kvara je bio odgovoran i vip. Uostalom, ja sam govorio svoja iskustva, a ne iz istre.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Ma sve je to uredu, ali ja placam racune TELE2 a ne VIP-u, tako da me njihovi medjusobni problemi ne zanimaju.Zelim dobiti kvalitetnu uslugu, a ne polovicnu.TELE2 je dobio koncesiju na cijelom teritoriju RH,a ne samo u odredjenim djelovima RH.
Svaki koncesionar ima problema oko gradnje mreže. To podrazumjeva prekide, ispadanja, čudne situacije i sl. Nevjerujem da ispada cijela mreža zbog ugradnje jedne bazne stanice. Možda bi bilo najbolje TELE2 da te poslove obavlja poslije ponoći kad je najmanje ljudi aktivno (osim u krevetu;D ).
U svako slučaju strpljen spašen!!!
Evo samo da javim, još se uvijek nemogu prijaviti na mrežu od noćašnjeg pada iste s brojem koji je bio prelaz s postpaida na prepaid, dok s drugim originalno prepaid brojem nema problema.
ojpi vidi što sam ja ulovio u Rijeci 29.06.2006 oko 22:50 (trebali ste mi vidjet izraz lica :confused: )= Citat =:
Izvorno postao ojpi
http://img265.imageshack.us/img265/4271/wtf4ri.jpg
Ja sam ovdje u RI imao samo problema sa slanjem SMS-a dok su pozivi radili normalno.
Hihi, čini se da nas opsjedaju strani operateri u HR :)= Citat =:
Izvorno postao sms freak
I jedan mali OT. Na samsungu x100 sa tele2 karticom mi se osim naziva mreže TELE2 još ispod ispisuje 219 02. Da li netko zna da li je to ikako moguće ukloniti pa da piše samo tele2.
Uvijek je to po ljeti tako, zbog klimatskih promjera..i radio, tv, a i GSM signal ali to je za neku drugu temu.
Jučer sam priavio ovo u 10, pa su mi rekli da nazovem u 13, pa sam nazvao u 13, pa su mi rekli da će otkloniti kvar i nazvati me, pa su me nazvali u 20:30 i sve je bilo uredu :) usto mi je rekao da je nekoliko tisuća novije aktiviranih korisnika u toj situaciji.= Citat =:
Izvorno postao jay
Nikako, osim ako stavis kalendar kao pozadinu, onda ce ti pisati samo TELE2.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Da, to sam i ja primjetio :)= Citat =:
Izvorno postao JBT