Evo, tu pišite o trenutnom problemu nepostojanja tele2 signala da ne radimo OT po drugim temama. Ja trenutno u zg, nema signala... Tj. tu i tam se pojavi vip s gornjih čehaali se ne može zvati. Kak je u drugim gradovima?
Evo, tu pišite o trenutnom problemu nepostojanja tele2 signala da ne radimo OT po drugim temama. Ja trenutno u zg, nema signala... Tj. tu i tam se pojavi vip s gornjih čehaali se ne može zvati. Kak je u drugim gradovima?
bome da riknuo je... meni na mobu piše "nema pristupa" ... LOL ja u sisku...
Seriously?
Ja totalno bez signala, prvo su riknuli samo pozivi, pa SMS-ovi, pa je na kraju riknuo i signal. Ovo je najveci crash mreze dosad.
Meni i preko Vip rominga daje da je mreža u kvaru.
možda su probali stavit gprs i ta sranjapa je sve krepalo... ko zna...
sve u svemu teletovci mi smo odvojeni od mobilnog svijeta... (trenutno) njihova se zarada smrznula...
ojpi nebi ja ni skužio da nema mreže... kad sam vidio tvoj post zaputio sam se prema mobitelu![]()
Zadnji uredio Compov : 28-06-2006 u 23:55
Seriously?
U Opatiji isto problemi. Nije mi poruku poslao oko 10 i pol, a zatim sam sa pozivima stalno imao problema. Radi, pa prekine, pa nema mreže, pa radi itd. Inače sam stalno na Vip-ovom signalu
evo da se i ja javim...... houston, we have a problem!
također zagreb-utrine, no, vrućom linijom dojavljeno mi je da je i zadar i požega također odvojeno od svijeta.
Bookmarks