i ljudi jel to proradilo? Ima neki posao preko neta koji se placa preko paypal-a pa me zanima jel to radi?
Printable View
i ljudi jel to proradilo? Ima neki posao preko neta koji se placa preko paypal-a pa me zanima jel to radi?
još nema opcije receive/witdraw za Cro. ukoliko možeš dogovoriti koristi moneybookers. Low fee i usluge su ok, podržava naše banke.
registrirao sam se na moneyookers i prijavio karticu ali je nemogu koristit zna li tkozasto?
radi se o visa electron
Ja bez problema koristim moneybookers. Jest da nisam već par mjeseci, ali bez problema sam preko njih uplaćivao novce na skype i prebacivao ih u SAD. Isto tako, ja samo koristio AmEx, ali sa Visom sam imao problema. U čemu je točno problem kod tebe?
ne uspijeva se izvrsiti vertifikacija kartice, a sad su mi zablokirali racun na 24h :cry:
Ja nisam mogao verificirati visu na kojoj imam devize, odnosno dolare. Oni šalju za verificirati iznos u EUR-ima, te kad mi je sjeo taj iznos, sjeo mi je u dolarima, ne u eurima, tako da nisam znao točan iznos i nisam mogao potvrditi račun.
ja na deviznom imam eure. sad mi je izgleda jedina opcija uplata u banci na njihov racun..
zagrebacke. maestro i visu electron.
To su kartice za tekući i žiro račun? Mislim da njih ne možeš koristiti za online plaćanje. To nisu kreditne kartice, već debitne, koliko znam i koliko sam ja puta pokušavao kupovati sa njima, nisam mogao.
maestro je ziro a visa electron devizni racun. njima mogu kupovati normalno po raznim ducanima a nadao sam se cu moci i za internet
ja imam visa electron od PBZ-a i mogu kupovati preko interneta. u pocetku se nije moglo i kasnije slucajno isao probati i proradilo :)
pa mi je palo napamet da mozda krivo upisujem podatke tipa broj kartice (sa razmakom ili bez) rok trajanja ime prezime (stampano ili malim slovima) i sl. ali probao sam vise kombinacija.