Isao sam na onu stranicu i nemrem!!
Dali bi mo mogao netko ko to zna?
358378005442650
Mob je 6030 naravno...
Printable View
Isao sam na onu stranicu i nemrem!!
Dali bi mo mogao netko ko to zna?
358378005442650
Mob je 6030 naravno...
DJ X2, ne radi! :( Izvadio karticu, ukucao i stisnuo zelenu tipku, i nista!
Onda sam jos probao sa www.odkleni.si, od tamo sam uzeo kod, i opet nista. Isto sam izvadio karticu, ukucao i stisnuo tipku za poziv, i nista.
SN je 358378005442650 i lockan je na T-mobile
Probaj s ovim kodom, SAMO NEMOJ AKO ĆE TI TO BITI 5. POKUŠAJ ILI JE VEĆ.
Stavi karticu operatera na kojeg želiš da ti bude otključan (tako sam frendu i išlo je), ugasi pa upali mob. te utipkaj sljedeče (ljestve)pw+429457341631240+1(ljestve)
Sorry onda ne znam, ja sam imo isto 6030 i na isti princip sam je otvorio i bilo sve ok.
@ HCSC
E, fala, uspio sam. Stavio sam bio vip sim karticu. Dali cu sada moci i t-mobile i tele2 i tomato koristiti?
moze netko sad meni pomoci Nokia 6030 (011239000150426) kupljena u Americi T-mobil naravno zakljucana pa ako netko moze da mi posalje Unlock kod posto ja ne mogu, jer se isto nalazim preko bare pa nemam programe sa sobom a sestra mi nije uspijela poslati kodove pa ako moze tocan jer sam vec par puta krivi unio, nije mi dalo nikakvo upozorenja da imam sansu manje,
Hvala i ako moze tocan da si ne zeznem mobitel,
Hvala.
Jesi probo pogledati na ovoj stranici http://www.unlock.it/
Meni je uvijek bilo dobro.
ej
ljudi da vas pitam kao laik,imam nokiu 6233 koja je na t mobile,a zelim da mi ide i radi tele2,sta se mora odkodirati il postoje neki kodovi za to..jer kad ga upalim i kad je tele2 kartica unutra pise mi "ograniceni kod"tako nes???
Nisam nikako uspio ni se gore navedenok linka ni sa kodovima koje mi je sestra poslala. Probao sam stavlati SIM karticu nasu Tele2 i Americku Cingular tako nekako i ne radi. Kao sto rekoh zakljucan na T-mobile americki. Ako tko moze bilo bi OK.
Pozdrav iz merike zemlje.
6030 je dual band. U Europi radi na 900/1800 mHz.
Američka vjerojatno na 850/1900mHz. Vjerojatno tu američku nikad nećeš ni moći koristiti s ove strane Atlantika.
EDIT-s E-Baya:
Multimedia Messaging - Send text, pictures and sound 850/1900 MHz -
Molim za pomoć sam nisam ništa uspio s ovim programima :(
Mobitel Nokia 6030 RM-74 kodiran je na VIP, želim ga koristiti za T-mobile pretplatu
IMEI: 358828000123564
------------------
Ukoliko je pokušano više od 3-5 razne šifre blokira li mobitel skroz ili se poništava blokada umetanjem opet VIP kartice?
Puno hvala