ArcSoft Stonecold MMS Client ne radi :-/= Citat =:
Izvorno postao duggi
Printable View
ArcSoft Stonecold MMS Client ne radi :-/= Citat =:
Izvorno postao duggi
Znaci,definitivno,NE RADI....
E ,******!!!
Sad nisam siguran "preseliti" na wm05 ili ostati na 03 ,03 je ipak funkcionalniji....
Koliko vas je preslo na 05 sa 03?
:-/
A joj!! MMS ne radi?????Onda necu prijeci na wm2005,ostat cu na wm2003
Malo sam guglo i nasao da postoji nekakav MMSd klijent za wm2005 ,ali vec se i testira neki pouzdani client....
Bit ce,bit ce
:) :)
Probaj instalirati ponovo.Ja sam prvi put instalirao bez sd kartice (zaboravio umetnuti) , da bi u ponovnom postupku sve prošlo uredno.Također sam u jednoj od instalacija zbog toga što ActiveSync nije radio prije part3.img vadio kabel pa je bio smrznio tj. wizard nije htio prepoznati mpx200.Mpx je poslije toga bio mrtav , ali sam poslije prespavane noći za čudo ponovo pokrenuo istalaciju 2005. i na sreću opet prošlo uredno.= Citat =:
Izvorno postao dreamer
Ima li ko popis aplikacija koje rade na wm2005 il neku stranicu gdi se mogu naći software za wm2005???????!!!!!
U čovječe jeste se raspisali. Ne znam. Mene nešto muči ovo prokleto reinstaliranje WM5.0. Nakon što sam danas sve instalirao, vratio kontakte i podesio, po drugi put mi se memorijska kartica "koruptirala" i morah reflashati mob, pa ću sad vidjeti da li mi radi...Ne znam. A tako me oduševila početna stabilnost i brzina sustava, a da ne spominjem ispravljeni bugovi za vrijeme pisanja teksta.
Eh problemi sa wm2005,trebali ste malo pricekati dok se ne srede ti problemi i bugovi :(
A koji problemi i bugovi? Neće se oni srediti sami od sebe...i nažalost ne radi mi reflashanje...probat ću sad na wm2003, a ako to ne uspije onda je mobitel vjerojatno otišao u vječna lovišta. Očajan sam.
Ima li ko popis aplikacija koje rade na wm2005 il neku stranicu gdi se mogu naći software za wm2005???????!!!!!halllllllmeni radi baš sve mrak za sada jedino mi ne radi sms notify i profi explorer!!!
A čekaj malo? Meni kod pokretanja profimaila daje BSOD. Kako si njega uspio natjerati da radi? BTW, jel kome u Resco-u radi ZIP podrška? Jer probao sam otvoriti važan dokument koji je bio zapakiran u ZIP arhivi i Resco mi je prikazao da je arhiva prazna.
Ah evo ga sve je u redu. Trebalo je formatirati SD karticu. Sad radi sve normalno, samo trebam sve ponovno instalirati.
hxxp://www.iphone-forum.org= Citat =:
Izvorno postao Rašo100
Prije svega pozdrav i svaka cast forumashima koji su uspjeli instalirati wm5 na mpx200.
Ja sam sa svojim imao problema koje cu pokusati objasniti ovdje.
Pratio sam upute kako je objasnjenjo na stranici 2 ovog threada i skinuo sam wm5 sa stranice koja je napisana na stranici 1 ovog threada.
Dalje sam pratio upute za flashanje. Identicno sam radio i za upgrade na wm2003. Problem se pojavio nakon sto sam odabrao part1.img i stisnuo next (ili finish, kak vec pise). Program je stajao jedno 5 do 10 sekundi na step 5, nije se pomicao progress bar i onda mi je iskocila poruka: "Bad News!!! Upgrading Motorola MPx200 has failed. Please re-update the Mobile or Contact the Service Provider"
Imam wm2003 instalirane, uklonio sam sim i sd.
Jel netko imao takav problem da je rijesio ili zna netko rijesenje?
kako se to radi?= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Pri MasterResetu imaš opciju.= Citat =:
Izvorno postao Blento
@davorp ma ne može,komp ne kuži mob nikako,baš nikako,brijem da mi je part3.img flashan kao prvi jer kartica nije dozvolila flashanje na nju,ja samo znam da ako budem opet sklepao mob da će uredno vrtiti wm2003...iako čisto sumljam da će raditi...
= Citat =:
Izvorno postao ttperic
to sam i ja mislio za svoju mpx,ali pokreni mmuw i kad dodje do tocke kad trazi driver napravi kako kaze -meni je nakon sestog ponavljavnja uspjelo i reflashao sam ju na 03.
:thumbup: :thumbup:
Ej,ljudi,vidim da imate raznih problema.Prvo i osnovno,kod flešanja treba biti
strpljiv.Meni je zadnji reset trajao punih 42 minute.Več sam mislio da je mob.mrtav i onda se probudio.A i svi programi koje sam stavio mi rade.Best player,Smart explorer,Task manager,Notepad...Imam verziju ActiveSync-a 4.1 skinute s http://smart-turk.org/en/index.php?o...tpage&Itemid=1 a verzija WM2005 je skinuta s
http://smart-turk.org/en/index.php?o...ad&filecatid=1
I sve sljaka.Čak i MMS clijent.Doduše,u telefonu,jer nemam još postavke za T-Mobile.
Imam SD Memory Card 512MB takeMS.(Toshiba)
E,da,još nešto.Prije flešanja sam pogasio sve aplikacije u start meni-u.I antivirusni program.Ništa nije radilo osim ActiveSync-a.
Za gornje linkove treba registracija,al je besplatna.
Kaj ima ugradjeni mms client?
Ak sve radi ,super,sad ga skinem pa flashanje
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nema ugrađeni MMS clijent.Ja sam stavio ArcSoft Stonecold MMS Client i radi.Još da imam postave:wall: znal bi Ti točno reći sve.Ostalo je sve ok.Ne smrzava se za sad,mada sam ga dosta napucal već s MP3-cama.
Pa na ovom forumu su postavke za t-mob i vip ,stariji postovi......
:-/
Neda mi vrag mira ,flashnem je popodne pa javim
:comp:
Ja sam napisao da je ArcSoft moguće instalirati i pokrenuti, ali odbija poslati bilo šta :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao MikiMiljac
:dunno: Moguće.Našao sam postavke za T-mobil,al to je za 2002.To ne šljaka ni na 2003(barem meni nije)pa neznam dali bude na 2005.Probat ću,al ne vjerujem.Mislim da je caka baš u postavima,a ne u ArcSoft-u.:comp: