He he koristim, evo baterija mi je trajala 4 puna dana s tim da sam ga koristila za razgovor i poruke i malo sam igrala nogač. :D= Citat =:
Izvorno postao igl
Printable View
He he koristim, evo baterija mi je trajala 4 puna dana s tim da sam ga koristila za razgovor i poruke i malo sam igrala nogač. :D= Citat =:
Izvorno postao igl
Evo trajala mi je baterija 3 dana, uz to da sam snimao nešto nekih 3minute sveukupno s njim. (formirao sam tri puta bateriju)
No nije toliki problem u bateriju već u Lockeru, a on je naravno razjeb.
Ide na servis kad se vratim iz austrije, mob je star oko 2tjedna
4 dana baterija mom starom izdržala
moj java igre + muzika 5h :D
Evo nakon pravilnog formatiranja baterije (tri puta).. baterija mi izdrži cca tri dana...nisam toćno mjerio
Ali jedno me živcira. Dva i pola dana je puna na ful, zatim padne na dvije crtice, za 4 sata na jednu i za 4 sata na 0.
Znači sveukupno trajanje je ok (tri dana), ali onaj pokazivač kao da kasni...
meni se dvoje ljudi žalilo na trajanje baterije na D600. jedan je u dučanu odmah dobio novu bateriju uz objašnjenje da ima problema sa nekim baterijama na D600. (imao je garanciju)
da li se može baterija kako ponovo formirati,jer moja nije dobro na početku formirana
Mislim da to vise nije moguce:(
Kad jednom formiras bateriju onda je to to i nema ponovnog formiranja baterije.
Jedino da kupis novu ili ako je mob pod garancijom da ga reklamiras da nesto s njim nije kako treba.
Ne spominji da si ti sj.... bateriju tj. krivo je formiro - oni bi ti je trebali zamjeniti:)!!
na crno je-u Njemačkoj,sve ti jasno
Od prije koji dan na mom D600 baterija mi rikne za svega cca 12 sati od punjenja. Konkretno ujutro ga napunim i navečer je na kraju. Odmah da napomenem , posljednjih dana uopće nisam sa nikim razgovarao, ne slušam MP3, ne snimam, ne fotografiram. Jedino što mi troši bateriju jest nekih 20-30 SMS-ova koji mi dolaze dnevno (e-mailovi prosljeđeni kao SMS). Do sada mi je takvim korištenjem baterija trajala sigurno 5-6 dana, a sada od prije dva-tri dana jedva preživi jedan dan . Po noći ga gasim ! Mobitel je star 4 mjeseca.
Zanima me vas komentar iako cu ga sigurno nositi u servis.
Meni traje uz normalno korištenje (mp3, pozivi, sms, kamera) 2-3 dana. A kad ga koristim samo za sms i pozive onda 4-5dana.
O tome sam vec pisao i ja!!!
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18597
Nemoras se nista briniti, opet ga napuni i to puni ga cijelu noc ugasenog. Ujutro ga upali i trebo bi ti raditi oko 4 i pol dana bez problema.
Ako ti opet bude radio 12 sati onda je nesto s mobitelom.(e onda se moras zabriniti).
P.S.
Ajde probajte malo pretrazivati forum za svoje probleme!!
Jucer sam odnio moj D600 u servis i odmah su mi rekli da mora ici novi softver unutra. Danas su vec javili da ga mogu podici, ali ne mogu do sutra pa cemo vidjeti da li je to to
ako prčkam po njemu dok se puni, baterija mi ne izdrzi ni taj dan kad ga napunim a ako ga pustim baterija mi traje nekih 3-4 dana