ma zivim u varazdinu..neko ima kaj??...kaj se nebre to unlockati!?!?.ma mora se nekak..a ovima nem dal sigurno 20E
Printable View
ma zivim u varazdinu..neko ima kaj??...kaj se nebre to unlockati!?!?.ma mora se nekak..a ovima nem dal sigurno 20E
ma sve se moze otkljucati.
ma moze se..samo kak :) kuzis necu se zaleteti..i onda da budem moral biti na simpi..
pa prije nadi nekog ko ce ti otkodirat mob pa ga onda kupi. kod mene u brodu imas sigurno 3 servisa u kojem bi ti mogli otkodirat MDA compact.
a na to si mislil....e neznam...fakat ko bi mogel odkodirati to...u varaždinu..
pa ak nema u varazdinu sigurno ima u zagrebu a to ti nije daleko. Pitaj nekog na forumu iz ZG jel zna gdje se moze odkodirat.
zna neko gde to ima u zagrebu!?!?!? pital sam jednog tipa koji se tim bavi..veli da sumnja da se to more..A mamu im koji qrac nece t-mobil to napraviti...
pa onda se strpi dok nekog ne nades ako ne zelis mjenjat karticu.
tek sam sad skuzio naslov mi smo vec 3 strane off topic.
Najbolje bi bilo ako imas jos kakvih pitanja da otvoris novi thread!!
:)) prosli smo puuuno tema...a vidis da ipak neko odgovara..AJD thx svima...
Mpx 220 je doma i mogu reći da nije tako loš.Ima mnogo više interne memorije (30 mb-a) nego mpx 200 (8 mb-a) ,slike nisu tako loše,a što se tiče gledanja videa isto je kao i na mpx 200.Sve u svemu zadovoljan sam sa njim.
:thumbup: Super!
Nego aj' ti lijepo sklepaj, za par dana, neki mali "report" pa postaj na forum, kao novu temu, da svi vide.
prvi si na forumu koji ga imas :thumbup: . Jel imas kakvih zamjerki na mobitel.= Citat =:
Izvorno postao pola0
U principu nemam.Ekran je malo slabiji,ali ne smeta.Prva liga je memorija koje ima 30 mb-a u mobu.Daleko je brži od 200 i za sad radi sve super.
Na mpx220 je kvaliteta kamere vrlo losa(bolja je siemensova VGA od SL65),vjeruj mi znam to iz prve ruke.ali video produkcija i slika na ekranu je odlicna,preporucajem ti kupovinu ovog mobitela jer je uređaj ok.Meni se svidio i cak sam ga mislio kupit.
imam problemcic s ovom motorolom. nece da mi se puni na nijednom punjacu, a u servisu (vec sam bio u 2) mi ga neznaju opraviti. mislim da mi je otisao kontakt. moze li mi netko pomoci? ako moze ili ima koji savjet nek mi se javi na e-mail
lisko5@net.hr
hvala
pa otiđi u ram3. oni će ti ga sigurno znat popravit.
je znat ce mi ga popravait za cijenu od 800kn, to je puno za popravak mobitela
odnio sam ga i u ram3, i nisu mi ga popravili.
kad sam ga dobio nazad cudom sam ga uspio upaliti i pojavili su mi se neki nov izbornici kojih nema ni u uputstvima, a i isbrisani su mi bilii svi brojevi iz mobitela
ti u RAM3 misle da upgrade-om softvera sve rjesavaju :cyborg:= Citat =:
Izvorno postao Dany20
usput, daj reci ver.softa sto sad imas trenutno
Neznam koji mi je software. vjerovatno ona najstarija verzija.
gdje uopce mogu pogledat verziju softwera - i kako?
ali pazi sad.
Imam uputstva od mobitela, a u njemu uopce nema ovoga:
(negje sam nasao podatak da motorola mpx200 nema funkciju dodavanja slika kontaktima), a kad sam dobio mobitel nazad ne samo da je mobitel imao funkciju dodavanja slika kontaktima nego i jos 5-6 novih funkcija.
ma radi se o tome što su ti oni tamo najvjerovatnije snimili nofi soft na mobitel jer su mislili da će ga tako popravit. nego jel mob sada valja il ne???
edit: e sad sam se sjetio da sam i ja imao takav problem sa svojom mpx-icom. ustvari nekad se htjela punit a nekad ne. u mene je bila stvar u tome što mi se nekakva prljavština nakupila na kontaktima il tako nešto pa se onda nije htjelo punit jer mora bit valjda to savršeno čisto. probaj malo očistit kontakte te malo jače stisnut konektor od punjača na mobitel.
"Q" dolazi u 2mj u RAM3 ,pa ko voli....
Mobitel sad ne valja.
Jesam, ocistio sam kontakte, isprovao 5 drugih punjaca, no najvjerovatnije ja kontakt pregorio. Tako da sada mobitel jos ne radi.