Izmjenjen je pass, javi se Bimbiju oko postupka dobivanja novog passa.
Printable View
eno par mojih slika nista posebno tek toliko.
Evo i moje prve fotke na cafemobil@gmail.com
canon002.jpg (bez obrade)
Canon PowerShot A710 IS
Podaci o slici u mailu
poslao 1. fotku
c/b
DSC-H2
...sada čekam password
koje mrtvilo. evo par mojih slika, a neke like mozete vidjeti na galeriji josip7.pticica.com
kupila sam novi fotic pa eno malo slika..:wave:
ja don'tknow pass ken sombodi giv me??
Imaš koju sliku tamo? Ako nemaš pošalji i javi se na PM.OK?
ajt ajt..a kakve sličice šaljete??
Slobodan izbor, sve ono što možeš i želiš javno pokazati. Jedini uvjet je da si autor slika.
evo sad slučajno išao pregledavat neke slike, i odlučio da i ja posšaljem nesto. dakle, bilo je to 28-11-2006.(slike sa detaljima) i 28-12-2006 dakle prošli Božić(DSC0426, posebno obrati pozornost na tu sliku :D).
Fotić:
Sony DSC-H2
Rezolucija 2816 X 2112
6 Mpx, 12 X optički zoom
ostale specifikacije
slike nisam ja osobno slikao (okinuo sam samo onu s mjesecom u daljini), ali sam sroz bio uz frenda koji je to s guštom radio, što se može vidjeti i po slikama. dakle, stvarno se isplati pogledat kako Mjesec izgleda slikan sa zemlje, sa Veličkih livada :D al približen sa 12 X optikom, iako mi se ta slika predopala, mali je problem jer se vidi da je mutna, ali ipak drzat tu mrcinu od fotoaparata, na -5 stupnjeva na otvorenom, dok se ruke tresu, a zoom je maximalan, tako da je sve u svemu fotka je ok ispala. mislim da sam od 100-tinajk kojih imam na disku uspio isfiltrirat 5 najboljih, iako sam nažalost morao smanjit rezoluciju, jer je u orginalu pojedina slika velika oko 2.5 mb. dakle, što reći, pogledajte, uočite detalje, uživajte... slike su po meni stvarno jako lijepo ispale.
Velika 2.5 mb;D? Za to treba mikroskop. A još ako si smanjivao onda elektronski :D
Upravo zato imamo gmail da ne smanjujemo rezoluciju. Kad ga napunimo otvorit ćemo drugi.:D
:D dakle, za sve koji ne kuže, nije mb(milibajt) dogodila se tiskarska greška, dakle, jedinica je Mb ;D
yebat ga, zaljubljen sam :D
zero dobre su ti slike,posebno me se dojmila salata i odojak;):thumbup:
Evo poslala sam par slikica, kao sto sam napisala, nije neka kvaliteta, ali eto, nek se vidi :)
...eno tamo malo zalazaka,mora i td.:respect:
Evo c/p iz maila koji sam poslao:
Prva slika (IMG_0005) je zalazak sunca u Medulinu. Slikano iz hotelskog apartmana/terase
Fotić: Canon S1 IS
Vrijeme slikanja: ~20:30
Rezolucija: 2048x1536 (3Mpx)
F/4,5
Vrijeme ekspozicije: 1/60 sec
Focal lenght: 27mm
Druga slika (IMG_0040) je slika Motovuna. Mali gradić na brdu, u središtu Istre.
Fotić: Canon S1 IS
Vrijeme slikanja: ~13:30
Rezolucija: 2048x1536 (3Mpx)
F/4,5
Vrijeme ekspozicije: 1/640 sec
Focal lenght: 10mm
Treća slika (IMG_2091) je slika Pulske arene (u Puli :D ). Slikano sa starog grada.
Fotić: Canon Ixus 750
Vrijeme slikanja: ~11:30
Rezolucija: 3072x2304 (7Mpx)
F/4,9
Vrijeme ekspozicije: 1/500 sec
Focal lenght: 23mm
Color mode: Black and white
Pa pošto sam prvi put uploadao/poslao slike, onda bih lijeopo zamolio Sljaku i/ili Bimbija da mi pošalju pass... :)
:respect:
Nadam se da će vam se slike svidjet... :)
EDIT: poslana još jedna slika
evo c/p drugog maila...
Slikano u Zagrebu, Zoloski vrt. Na slici je bijela sova :)
Fotic: Sony W80
vrijeme slikanj: ~19:40
Rezolucija: 3072x2304 (7Mpx)
F/5,2
ISO 400
Vrijeme ekspozicije: 1/50 sec
Focal lenght: 17mm
Poslao sam par fotografija sa opisima.. :)
http://poggiali.deviantart.com/gallery/
Dal ima smilsa i dalje slikati ili ne ? :)