baš sam nešto listao neki časopis i gledao malo slike...
hvala bogu da nisu onaj joystick izabrali samo kaj se treba načekati do izlaska...
Printable View
baš sam nešto listao neki časopis i gledao malo slike...
hvala bogu da nisu onaj joystick izabrali samo kaj se treba načekati do izlaska...
Ne mogu se sad točno sjetit što, ali osim što će biti manji disk biit će još dosta nedostataka u toj jefitnijoj verziji...= Citat =:
Izvorno postao Dark
inače vidim da nitko ne spominje još najzanimljiviju konzolu nove generacije. Nintendov Wii ( bivši Revolution) koji je na ovogodišnjem E3 sajmu totalno posramio Sony i njihovu PS3 prezentaciju.
Što je najbolje ova Nintendova konzola će biti najjeftinija od novogeneracijskih konzola, a i najznamiljivija zbog genijanog kontolera sa detekcijom pokreta, koji će praktički donest revoluciju u cijeli gaming svijet.
Sony je vidio da će Nintendov kontoler pobrat veliku slavu pa je minimalno redizajnirao svoj stari dual shock kontroler i dodao mu nekakve senzore pokreta ( točnije rečeno senzore naginjanja jer je to sve što možete radit )... sve u svemu to je ispalo glupo, a Sony se očito uzdaje na staru slavu.
Još uzmimo u obzir da će Xbox 360 u vrijeme izlaska Play Stationa 3 koštati gotovo duplo manje, a nuditi gotovo sve isto osim bluray čitača, možemo slobodno reći da je Sony u govnima ;D
Jeftinija verzija neće imati ni WiFi, a kontroler, u koji su ugradili detektor pokreta, više nema vibraciju.
Očekujte bar za 100€ skuplje obje izvedbe kod nas.
pm vibra rulz..to je super dok igra do jutra onak u polusnu da te nešt zdrma...
pa valjda će se stari joystici dat ukopčat?i volan ja imam još od jedinice neki volan i pištolj od dvojke...
Ako su USB vjerojatno neće biti problema, ali za ostalo i nisam baš siguran.
hvala bogu što nece biti onaj joystick,btw jeste vidjeli onaj joystik od nintenda revolusiona(novi naziv wii) upravlja se pomocu pokreta= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
= Citat =:
Izvorno postao Dark
????
Čovječe, pa PS2 kontroleri ne idu preko USBa.......
U prijašnjim najavama je bilo da će novi kontroleri biti samo bežični i spajati se preko Bluetootha.
= Citat =:
Izvorno postao sonyck
I kontroler od PS3 ima senzor za detekciju pokreta.
Tako je. Mislio sam na volan. ko je USB onda bi trebao raditi.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Što se kontrolera tiće, koliko znam će se spajati BT-om, ali ako malo pogledaš slike, vidjet ćeš mini USB priključak tako da će možda to biti alternativa
al to nije ni blizu onog šta ima nintendo...= Citat =:
Izvorno postao marko6630
nisam znao da kontroler od ps3 ima senzor pokreta ali mislim da ce to biti sporedna stvar za razliku od onog od nintenda
evo ako hoćete vidjet kako će izgledati to igranje na nintendu pogledajte si filmić na ovoj stranici
http://redsteelgame.uk.ubi.com/
Izgleda predobro i kao što vidite kontorler se može okretati njihati rotirati...whatevah... u svim smjerovima, za razliku od Sony-a koji je ugradio neke senzore za naginjanje pa ćete bolje skretat ako nagnete gamepade ili tkao nešto... ...
evo vadim temu iz naftalina.
Playstation 3 dolazi u slobodnu prodaju u Hrvatsku u petak, tj. u noći s četvrtka na petak.
zanima me ima ga možda netko već , namjerava ga netko kupit, i kakva su vaša razmišljanja o njemu sad nakon 8 mjeseci??
Ja ču čekat da pojeftini,i da vidim kakve će kvalitete biti.
PS2 je bio kvaaarljiva roba,kvario se i onima koji nisu imali čip.
Isto tako,čekam da vidim kakve će GT5 i FFXIII bit igre.nadam se da neće bit sranje kao GT4 i FFXII.....
Očito stiže vrijeme neiscrpne zabave
Bio sam danas na prezentaciji PS3 i ostao sam malo iznenaden, igrao sam par minuta Fall Of Men i na sekundu sam htio kupiti PS3, no sada me vec malo proslo.
Stvari koje sam saznao:
1300 komada je doslo za Srbiju, BiH, Hrvatsku i Sloveniju, vecina je vec prodana.
Nova posiljka dolazi sredinom 4. mjeseca.
Kod nas ce u slijedecih pola godine - godinu biti dostupna samo 60 GB verzija konzole (sluzbeno...).
HDD u PS3 je obican 2.5 incni za laptope i normalno se stavi veci ili manji.
Playstation Store trenutno radi samo sa kreditnim karticama izdanim u nekim zemljama EU.
Ako jos nekoga nesto zanima?
Cijena???Točna???
razlikovat će se po prodajnim mjestima ali računaj 5k -5300kn
Sodome Hvala.
Dečki oće možda brže neka recenzija na forum??Poz!
pročitao sam to no vidio sam da ih ima po gorenavedenim cijenama i prisjetio se kada sam kupovo psp (naručen je bio u algoritmu prvog dana kad je psp došo u europu,dakle slična situacija) ...bugovci su napisali "1800kn"...cjena je bila 1950kn.nadam se da ne griješe u slupaju ps-a 3 :)
ja sam dobio ps3 iz australije ali nažalost imam samo 1 igru, igre su užasno skupe
da, http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=4710015
Gotovina / kartice: 4.769,00 kn
Kredit: 5.020,00 kn
ma odlican je ali je dosadno igrati jednu te istu igru stalno hehhehe posto su igre po 500kn precekati cu dok dođu na net