Usput. Nikad nisi rekao pasvord za rsd lite.
Printable View
Usput. Nikad nisi rekao pasvord za rsd lite.
Probao sam refleshat sa:http://www.get-mobile.co.uk/download..._mlp_MOTOX.rar
Opet ista stvar.
Nikad takav problem nisam imao sa tim flash/flex-om...= Citat =:
Izvorno postao darius
Riješio problem vračanjem flesha:
flashao sam mob sa r376_g_oe.65.25r
i jezik 0037
Flex je ostao ovaj. Sad sve radi.
I sad sam ga testirao na sve živo i mrtvo. Sad je sve ok.
e ovako, moja prva poruka! na v550 (vodafone)sam ubacio mp R376_G_0E6702R_PDS001_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R 376_06_05_03R_SE6633AXXG10C6_1FF
onda sam je flexao sa V620_Core_SE5109AXXXX056 i ubacio sam hrvatski R376_G_0E.67.02R_MXLP0111_reflash_MOTOX.rar
problem je dok je na engleskom pise Web Access, ali kad sam na hrvatskom jeziku pise mi Vodafone live! Otkud sad ponovo Vodafone i kako da ga izbacim?
Hvala!
Nisi trebao stavljati taj v620_core flex ovaj koji ti ide sa mosterpackom je noviji i bolji.A sto se tice tog Vodafone live-a to je samo stvar prevoda...= Citat =:
Izvorno postao dezile
Probaj pronači neki 0037 jezik koji radi s 67.02 fleksom. Na njemu ti piše Web pristup. Imao sam taj tvoj LP s istim tim fleksom i bila ja ista stvar. Sa ovim 0037je sve ok. Mislim da sam ga čak vidio na motoxu.
Mislim da znam u cem je stvar. Kad smo radili Hrvatski kompatibilan sa .02R koristili smo LP iz 65_27R koji je brandan na Vodafon. Od tud je ostao taj prijevod za Web Access. Dalo bi se ispravit sa SHXCodecom tako da se raspakira jezik i promjeni konkretno taj string.= Citat =:
Izvorno postao dezile
Meni na tom flashu i flexu,nešto šteka s baterijom. Skužio sam da mi se nakon nekog vremena mirovanja mobitela,upali unutarnji ekran i svijetli bijelo. To dovodi do potrošnje baterije i traje max dan i pol! Nisam nikko uspio to isključit! Se dešava kome?
Ja nisam primjetio da se pali unutarnji ekran, ali da baterija kratko traje to sam primjetio. Meni negdje oko 2 dana.= Citat =:
Izvorno postao mandarinko
Zato sam vratio nazad 65.25R monster i radi super, samo sam stavio ovaj flex:
67.02R_SE5119AXXU50C6_flexl_MOTOX.rar:spin: :spin:
Izgleda da ću i ja morat,jer mi se neda punit bateriju svaki čas! thx:beer: