bolje da ništa ne komentiram.... ma u stvari ja se ničeg ne sjećam osim da mi je memorijska kartica bila ultra brza... ;D ;D
Printable View
bolje da ništa ne komentiram.... ma u stvari ja se ničeg ne sjećam osim da mi je memorijska kartica bila ultra brza... ;D ;D
errrr.... čašu sam ti ja poplašil ali ne na cesti neg si već bil u avtu s komadima.... pa kad već nisi našel mjesta za mene u tom divnom društvu, onda si se odužil time kaj si poklonil materijal (il kak veliš da ti je netko otel...) za grijanje na onoj promrzloj kišnoj večeri/jutru.... :king:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ah... onda dobro. Onda je to, naravno, bila donacija... Ma čim netko nešto mažnjava, automatski mi WB padne na pamet - ne znam otkud mi ta ideja :rolleyes:
LOL, pa ti se ni ne sječaš kaj se događalo, a meni nešto spočitavaš ;D :beer:
Ma sjećam se ja! Samo mi paritet ponekad malo zašteka... CRC error mi baci, pa moram restartat sistem (neš' ti procesora). I onda imam te memory-holes od po minuticu-dvije, koliko mu treba da se digne...
NE TO, nego sistem :D
Ma važno da se digne, prije ili kasnije ;D
katastrofa....:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
haj dečki! ok vidim da ste se razbili u pirani, cak i naše mlađe generacije navodite na grijeh... c c c... a di su te fotke? ili ih se sramite pokazat? ;)
Bravo, kolegice! Pitanje na mjestu, i ja bih slike volio vidjeti! Ako ništa drugo, a ono da mi se na GMAIL pošalju ;)
Ali i javno, nije greda (bar se nadam)...
Ja bih isto, prži ga bejbe! ;D
ok interes je pokazan....fotke se očekuju uskoro onda, ne? :) (naravno, javno)
jel to možda vi oćete fotke s moje super-ultra-warp10 brze memorijske kartice?? :rolleyes: ;D
ajd dobro, oni koji su izrazili želju će se moći i vidjeti uskoro na forumu, u zanimljivim pozama, naravno, te tako popuniti rupe u pamćenju... ;) ;D
A ionako ću vam (onima koji su bili prisutni) skuhati neki cd... ;)
brže brže brže;D
Ma strava, sad sam opet fotke pregledao i stvarno tu nema ništa što bi se ja usudio stavit na net... mislim stavit ću ak hoćete, ali u vašem je interesu da ne stavljam... ;D ;D
EDIT: uostalom, sad sam vidio da više nemam ni prostora na webu... :(
Dam ti ja prostora na webu, naći ćemo nešto. Ili sklopi taj CD, baš me JAAAAAKO zanima kako radi ta tvoja super-ultra-warp10 memorijska karica (ispalo mi "t") ;D
kaj ne dolazite na party ništa..... bar ovi iznad 21 mogu....ak niš drugo bacit oko na hostese ;)
@moderators , ajd maknite datum iz naslova, thread bi mogo bit univerzalan
o da moram priznat ti si na svakom party-ju;)
svaka čast:klap:
sta za piranhu moras imat 21 ?
pa nije ti ovo canada my friend;);D
Pa bio je jedan jedini, a i to sam saznao u petak tak da nisam mogao. A kad je idući? Ja bi došao :licklips:
A lazes... dobra obzervacija jer da mi nisi reko ja nebih znao...= Citat =:
Izvorno postao damgol
22.06.06 ............sad si obečao i držimo te za riječ ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ma moš me držat i za.... ;D ;D ;D
22.6. upisano u kalendar. Nema da me nema! ... wait.... to je četvrtak, jel?
hehehe.. već se izvlači :notooth: :notooth: :notooth:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ma dođi već mi je dosadilo stalno tomu gledat s druge strane šanka:rolleyes:
nije da ga ne volim ali;D