Ništa od toga...
Dao sam prvi skin i probao x puta ući u aplikaciju al neće.
Opet isti problem!
Probat ću drugu verziju.
Jel to onda znači da moram to sve ponovo radit??
Printable View
Ništa od toga...
Dao sam prvi skin i probao x puta ući u aplikaciju al neće.
Opet isti problem!
Probat ću drugu verziju.
Jel to onda znači da moram to sve ponovo radit??
Pa bilo bi najbolje da prvo skineš staru verziju i sve od nje pa onda instaliraš novu na čisto.
Pozdrav svima!
Kod mene sve funkcionira osim jedne stvari. Naime kada u igo izborniku kliknem na "o programu" vidim da mi fali gumb za Update i License. Isto tako me zanima zašto ne mogu naći folder global_cfg
Ako neko zna odgovor, lijepo bi ga molio da ga iznese.
Unaprijed zahvaljujem.
Hey, mozda glupo pitanje, ali eto da bubnem. Imam instaliran iGo 8.4.2 , da li mogu staviti karte za ovaj 8.4.3 na mob i da rade <i poi i ostalo>? Thanx
Pitanje je stvarno "bubnuto" kako si napisao !? :D
Karte bi trebale radit bez problema , tako i njima odgovarajući Poi ...
Nove karte nisu ovisne od verzije programa iGO8.4x , u ostalom mogu se staviti i na bilo koji drugi operativni sustav koji podržava iGO ili njegove podvrste (Amigo , Primo , Becker ...)
Nije ni rezolucija uređaja bitna za karte ...
Ovdje imaš najnovije karte
Prebacio sam karte, imam ih pod postavke u navigaciji, ali kada hocu negdje recimo u Belgiji zatraziti za put kaze mi "Pronalaz. rute nije moguć, karte izolirane."
Sta sam krivo uradio? Hvala puno, jako mi je to bitno.
Ako stavljaš Navteq karte onda moraju biti sve od tog kartografa , moraš imati i baznu kartu , jer ako nemaš , a zaboravio si instalirati neku državu putem do Belgije , neće moći pronaći put do tamo . Moraš pazit na Poi , da nisu ostali od nekog drugog kartografa ...
Postoji nekoliko kartografa za iGO ...
Navteq
(Navteq se nesmije mješati s ova dva dolje)
TeleAtlas (TomTom)
TopMap (Lokalnih proizvođača
(Ova dva se mogu mješati)
Ako su sve karte od istog Kartografa , a daje istu grešku "Pronalaz rute nije moguć, karte izolirane." ,
Spoji uređaj na računalo , odi u direktorij gdje je iGO instaliran i sve unutar direktorija "Save" , izbriši
neka bude "prazan" . Kad uključiš ponovo Navigaciju pitat će te Jezik i još neke stvari , to potvrdi ...
Nakon toga bi trebalo sve biti kao da si tek instalirao iGO8.3 ... (Tvorničke postavke)
:D[/QUOTE]
To je bilo to. Imao sam neke druge karte. Idem skinuti ove nove karte pa staviti njih.... (June 2012 release)
Evo stavljene nove karte iz gore navedenog linka i sve radi odlično!
Ja se izvinjavam ako se ponavljam, tj. ako je neko vec postavio pitanje sa slicnim problemom, ali ja stvarno nisam video dok sam na brzinu prelistao temu od mog prethodnog posta. Naime, zimus sam drugaru instalirao iGo na galaxy S2 i to iz prve, bez ikakvih problema. Ali sada kada sam hteo sebi da instaliram na lg optimus hub pojavljuje mi ovu gresku: FFUIERROR: Parse error [ui_MenuNightFilter]. Ako neko zna u cemu je problem i kako da ga resim bio bih mu vrlo zahvalan.
I da dodam posto vidim da oni koji se mnogo bolje razumeju od mene u ovo traze da pogledaju sys.txt, pa evo da kopiram i to, mozda je problem u tome, ko zna...
[project]
name="igo_android"
[device]
type="android"
[rawdisplay]
screen_xy="800_480:800x442/480x762,480_320:480x295/320x455,320_240:320x221/240x301"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=1
[keybind]
x04="PREVSCREEN"
xC8="MAINMENU"
[folders]
; secondary_root_path="iGO"
has_secondary_root=0
;sdcardpath="/sdcard"
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /mnt/storage/sdcard/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/removable_sdcard/iGO /sdcard/removable_sdcard/iGO"
secondary_app="android_linked_root"
user_backup_path="android_linked_root"
data="android_linked_root"
[services]
server_addr="https://android.naviextras.com/"
factory_license_code_filename="%sdcard%/iGO/prepaid"
software_download_location="https://android.naviextras.com/dlapk"
delete_callstack=1
[tmc-http]
enabled=0
[android]
logcat_file_delay=50
[gps]
location_net=0
check_gps_timestamp=1
[tts]
tts_buffer=131072
tts_logics=3
priority="HIGH"
always_say_road_names=1
announce_street_name=3
announce_exit_directions=1
skip_exit_numbers=1
[sound.announcer]
gps_signal_lost=0
gps_disconnected=0
[sound]
queue_length=200
ding=0
use_os_volume=1
[debug]
imei=000000000000000
autosave=1
experimental_features=1
show_gps_pos=1
show_pedestrian=1
poi_labels=1
show_arrows_on_route=1
enable_buildings=1
show_speed_limit=1
supress_trivial_left=1
supress_trivial_right=1
supress_straight=1
enable_roadshadow=1
show_residentonly=1
enable_roadsign=1
enable_landmark_occlusion=1
show_oneway_3d=1
show_oneway=1
show_signpost=1
background_navigation=1
screen_calibration=1
skip_eula=1
reserve_memory=1835008
tts_min_ready_wav=1
tts_getaway_time=100
tts_expected_engine_delay=1400
sound_q_length=200
[itiner]
show_only_ahead_of_car=1
[route]
zip_resolve_max_length=40
ignore_stored_options_on_vehicle_change=0
;allow_uturn=0
allow_special=1
[camera.roundabout]
enabled=0
[roundaboutcam]
enabled=0
[camera.intersection_zoom]
enabled=1
[navigation]
sim_speed_factor=3
; End of sys.txt ;
Telefon je kao sto sam vec naveo lg optimus E510 ili ti lg optimus hub.
I da, mozda sam i ja nesto zeznuo oko instalacije, posto me je bunila jedna stvar. Kad sam to drugaru instalirao bilo je da kada skinem iGO MyWay v8.4.3.179971 Thin 1.7. i kada raspakujem to dobijem apk i folder iGo, kao sto uostalom i pise na tutorijalu, a sada kada sam to skinuo sa onog linka iz treceg posta (APP.rar), odakle sam uostalom skidao i sve ostalo, dobijem samo fajl apk za instalaciju aplikacije, a foldera iGO nema nigde. Pa sam ja onda skinuo odatle isto SD.rar, kao zamenu za to sto nisam dobio uz aplikaciju i onda sam na taj folder prekopirao folder skina i odradio ostali fizicki posao (dodavanje mapa, poi, speed cams i dr.) i sve je to solidno delovalo, ali kada taj folder prebacim na karticu i pokrenem aplikaciju prikazuje mi gore pomenutu gresku. Eto, nadam se da sam bio jasan, pa ako ima neko dobre volje da procita ovo sto sam napisao i da mi pomogne bio bih mu veoma zahvalan. Pozdrav...;-)
Pokusavam instalirati igo na SGS2. Tek sam poceo a vec je zapelo... ne mogu nikako skinuti skin ovaj reborn v. 1.5.5. stalno mi skida neke programe za share-anje muzike i videa a skina nigdje. Probao sam skinuti i ovaj treci tamo koji je, njega sam skinuo ali kad hocu raspakirati neka greska se pojavljuje. Gdje jos mogu skinuti neki skin?
Probaj ovdje : http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=709&t=200218
This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright.
uspio sam skinuti 3. skin i prebaciti ga na sd card, ali sad mi nije jasno kako "instalirati aplikaciju iz 1. koraka" jel to moram instalirati na kompu. ili na mobu... kako pokrenuti tu aplikaciju na mobu?
Pozdrav. Nisam stigao sve procitat,sorry. Jel samo meni Hrv zenski glas zapinje dok prica ili svima? Imal kakvo rijesenje za to? Kak podesit cijelu navigaciju na Hrv,a ne kao sad da mi je pola pola u izbornicima. Ak ist znaci mob je Samsung Galaxy S2.
Hvala na pomoci.
Sve radi ok, zadovoljan, ali da li postoji skin u rezoluciji za SG S3?
trebao bi mi neki skin za galaxy note za igo? gdje to mogu pronaći? hvala.
@dijan
Probaj vidjeti da li ovo radi : http://www.mobilephonetalk.com/showt...ng-Galaxy-Note
@debeliz
Pogledaj ovo : http://www.mobilephonetalk.com/showt...lution-Working
Riddick - uspio sam! Hvala ti puno!
pozdrav svima:smile:
zanima me da li se mobitel mora rootati da bi se instalirao igo?
ne mora
http://www.mobilephonetalk.com/showt...lution-Working
Kaj je ko probal uspješno s tog linka skinut app iGO?
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/direct/public_html/includes/db.inc.php on line 9
Too many connections
Ma meni javlja gresku tj gore navedeni warning..
Jel bi mogel uploadat fileove, ak nisu veliki?
Ak je ko skinul potrebne fajlove za SGS3, pa ak može uploadat..
Probal prek Opere, ista stvar..
Najčešće izbacuje kad pogriješite redoslijed instalacije ili kad nedostaju neki fileovi/folderi. Instalacija mora ići ovako:
1. kopirati osnovni iGO folder u root SD kartice
2. ubaciti skin i overwriteati postojeće fileove
3. dodati mape, POI i ostalo što hoćete
4. instalacijski thin file kopirati bilo gdje na karticu, može isto u root
5. odspojiti mob i pokrenuti instalaciju
jel neko instalirao igo primo 2.0 na android, da mu radi sa gpsunderground foruma.... Ja probao sa rezolucijom 320x240 galaxy mini, uspio napraviti, radi ali nemogu upisivati adresu.... neznam gdje sam pogrijesio..., imam jos iS1, ali to nezelim probavati dok mi ova ne proradi...
napravio sam tamo po uputama, skinuo osnovni dile, onda za rezoluciju brandirano itd, pokrenuo, stavio samo jednu kartu za probu. nadje signal, radi ali nemogu upisivati adresu...
Imam igo 8.4 na moja obadva mobitela, na miniju i Samsung s1
-- rijeseno--- mozda ce nekom zatrebati....
rijesio sam sam - nisam pazljivo kopirao foldere, kopira se osnovni univerzalni folder igo (koji u sebi ima content i licence) i onda u taj kopirani iGO za svaku rezoluciju, na primjer za moju 320x240 se kopira sve iz drugog kopiranog zip file, u njemu je aplikacija, sys.txt, branding zip, data zip, folder ui_android i folder ux. naravno u content se stave karte u map i poi u poi. Pokrene se aplikacija igo.apk, nakon toga pokrene igo - postavi osnovni setup i to je to...
ja se ispricavam ako piše na prethodnim stranicama, zanima me jeli ova aplikacija odnosno navigacija dostupna na samsung galaxy s3 i ako je kako da je nabavim , hvala
Možda bi bilo dobro da umjesto iGO (Primo) navigacije , instaliraš Navigon... S obzirom na čudnu rezoluciju tog uređaja ...
Pročitaj još malo po Forumu baš za S3 , što su drugi stavljali i kako od iGO ili Primo (Navi) ... Ne trebaš imati "Rootan" telefon i ne treba Lucky Patcher , ni za jednu ni drugu aplikaciju .
Ja sam ovo stavio na Samsung Galaxy mini2 i radi dobro , piše da je za sve rezolucije , valja probati pa ako nevalja briši ...
Instalacija:
Cijeli folder iGO kopirati na "Root" SD kartice , ručno pokrenuti *.apk file ,
kad se instalira i podesi može se pobrisati *.apk ... Gore je Bazna mapa
Karta i Poi od HR (odmah u voznom stanju) . Prvi puta treba čekati GPS signal
barem jednu minutu , slijedeći puta ide za 10-15 sekundi ... Radi odlično !!!
Sam naslov aplikacije kaže da je za sve rezolucije , pa ko' hoće neka proba ,
na druge uređaje ...
sve sam ucinio kako pise i kad pokrenem igo pise: "program application database cannot be found"
gdje griješim??
HELP
Nisi dobro pratio upute pri instalaciji , pokušaj ponovo s ovom verzijom trebala bi pasat ... Piše da je "Any Resolution" .
Ispricavam se ako je to vec pisalo
Da li mi treba za instalaciju iGO MyWay 8.4.3.179971 Thin 1.7 apk
nekakav file menager
Moram priznati i meni su upute malo konfuzne a nisam bas neiskusan korisnik
Nov sam u androidu te kad pokusam skinuti nekakav astro file menager ne dozvoljava mi jer nemam nikakav uredaj prijavljen na googleu
Kako ga uopce prijaviti spojiti na usb kabel ili kako
Izgubljen sam
Pomozite
Nisam neki stručnjak za Android i telefone , ali želiš li instalirati bilo kakav pomoćni programčić , moraš se prijaviti na Google .
Najlakše to riješiš tako da otvoriš mail adresu na Google poput ime.prezime@gmail.com . Svaki uređaj (telefon) trebao
bi već imati neki file manager ...
Spajanje USB kabelom na računalo zavisi od uređaja koji imaš , neki se prijave automatski na računalo , a s nekima ima većih
ne logičnih problema u koje nebih sada ulazio . Ja sam to rješio tako da izvadim SD karticu , stavim je u čitač kartica i
jednostavno prekopiram s računala ono što mi treba na SD .
To što si izgubljen nije ništa čudno , nisam ni ja ništa bolji od tebe . Ovdje na Forumu ima dobrih dečki koji su "doktori" za
Android , pa ako postaviš konkretno pitanje možeš dobiti za sve odgovore ...
:D
ljudi ja sam novi ovdje i prvo da vs sve pozzz,imam LG optimus black i instalirao sam igo 8.4.2 i karte sam prebacio ali kad hocu npr da ukucam grad u Hrvatskoj,Bosni....pise mi nesto kao karte su izolirane! pomoc plizzzzzzzzz!
Zato što si pomiješao karte od raznih izdavača. Vjerovatno ti je dio od NQ, a dio od lokalnih i zbog toga ne radi rutanje preko granice Predlažem ti da potražiš nove NavTeq-ove karte Q2/2012 i staviš samo njih.
imam samsung galaxy gt i9000, verzija 4.1.1...rezolucija 800x480..Problem je sljedeci:...
1.kad instaliram igo 9.6.7.235654, sve se lijepo vidi i radi, displej ok-ej,ali nema glasovne navigacije...neradi glas
2.kad instaliram iGO 8.4.2.139242 ( samo mi ovaj hoce pokrenuti .apk ) imam glas, ali ovdje mi je problem sa displejom..nevidim pola slova u gornjem ekranu..?
p.s. iGO 8.4.3.179971 pokrene instalaciju i onda mi javi da je neki error data...
imateli kakvo rjesenje za mene;)
hvala
http://www.mediafire.com/?q3hedfvc6dg2l
Ne radi link iz drugog koraka, odnosno druge točke - tamo di piše da je cijeli paket na tom mediafire linku, vjerovatno je to cijeli iGo folder zajedno sa Thin instalacijskom verzijom 1.7?
Imam iGO 8.4.3 na Galaxy S2. Idem uskoro u Prag pa bi mi trebala mapa Češke. Odakle nju mogu skinuti? Trenutno imam samo HR mapu i cim odzumiram prikaz, sve mi bude crno, a samo hrvatska svijetla.
Ovdje skini karte koje Ti trebaju :
http://cafe.mobil.hr/threads/77338-i...e-Maps-2012.Q2
Pazi da ne izgubiš neku između , nećeš moći napraviti rutu preko granice ...
Ne mješati karte različitih "Kartografa" ...
Sve te karte , poi , building koje sada imaš briši i stavi nove ...
App i karte sam instalirao preko ovog foruma. tema s ovog linka http://cafe.mobil.hr/threads/73008-i...sve-rezolucije
Da li to nije bitno te da i dalje obrisem sve karte (mape) koje trenutno imam?
Takodjer, file NQ_2012_Q2-EU ima manje foldera nego R3 Europe Navteq 2012.Q2. Da koristim ovaj drugi?
To bi trebale biti iste karte , o kakvim folderima se radi neznam ! Koliko vidim to je isto ...
Zavisi kako je netko postavio karte i koji je dao naziv svojim datotekama , ima li 5-6 dijelova (rar) ili više ...
Ovako izgleda karta od Hrvatske:
../Map
Croatia.fbl (ovo je karta)
Croatia.fda (ove ostale tri su dodatni podaci glavnoj karti)
Croatia.fpa
Croatia.fsp
Croatia.ftr (kamionske opcije-iGOPrimo)
..Poi/
Croatia_NQ_2012.Q2_120726.poi (točke interesa)
...
Ljudi moze li mi neko dati link najnovijeg update-a za ex-yu mape, Negdje sam vidio da je zadnji update bio u oktobru ..
Hvala
Što se tiče Navteq Kartografa ovu su zadnje ! Što si "negdje" vidio , samo Ti znaš !?
http://cafe.mobil.hr/threads/76629-i...=1#post1030176
Navteq karte (MAPs) , nesmiju se mješati sa dole iskazanim kartama (TM , TA ) , kao ni njihovi Poi , Buildings , Dem ...
Postoje karte od TopMap i od Teleatlas (tomTom) !
http://cafe.mobil.hr/threads/77372-i...rn-Europe-maps
Zanima ma kako ubaciti speedcams raznih zemalja jer svaku koju skinem i otpakiram dobijem speedcams.txt. Da li se treba i može preimenovati da svaka ima drugačiji način ili ? Znači stavim npr speedcams HR,i kada hoću ubaciti za SLO me pita replace speedcams.txt.
Moze li mi neko reci zasto mi iGO ne racuna preko granice rute kao prije, sad moram do granice vozit pa ponovo tipkati adresu :(
Pogledaj post broj #343 u ovoj temi (dva iznad tvoga) Tamo ti se krije odgovor ;).
*** Ne mješati karte (MAPs) Navteq s ostalim KARTOGRAFIMA
Problem je u povezivanju "Routiranju" između država , uz ovakvu poruku
"Ne mogu pronaći put, karte su izolirane"
http://i30.tinypic.com/2cwkawh.jpg
Moze li mi ko objasniti sta znaci sledece sledece:
Croatia.fbl - ovu su mape
Croatia.fda - a ovo upozerenja voacu
sto je ovo:
Croatia.fpa ?
Croatia.fsp ?
O tome imaš ovdje := Citat =:
Popis-izraza-(ekstenzija)-u-iGO-(rječniku)
Thanks to yager
Ima već i novijih...q2... Ne znam da li smijem objaviti gdje se skidaju itd...da ne kopam linkove...
Što se tiče rezolucija,uopće nije problem,to se riješava u sys.txt datoteci, i tada primo radi ama baš na svim android uređajima pravilno,isto i sa pronalaženjem gps modula,najčešće je greška što se skida sys.txt datoteka koju je netko sebi prilagodio,pa je u unaprijed odredio portove za gps itd...primo2 to uopće ne treba on automatski nađe portove itd...ima tu još par caka...
Imaš nove karte , iGO R3 NAVTEQ Europe Maps 2012.Q2
Da točno si rekao za rezolucije , sve se rješava sa sys.txt datotekom ...
Najlakše je reći "meni ne radi" , i ja sam isto imao problema dok nisam pročitao po forumima kako
se to rješi ...
O tome sam pisao ovdje za iGO Primo , ali se može primjeniti i na iGO 8.xx .
Prije smo imali PNA Autonavigaciju (klasičnu) rezolucije 320x240 ili 480x272 i to smo
jednostavno podešavali...
Sada na "Pametnim telefonima" imaš GPS prijemnik , a oni imaju ne standardne rezolucije
pogotovo ovi novi "Big" telefoni kao Samsung S3 HTC One i.t.d. ... Ne drže se nikakvog pravila ...
Nekada smo za one stare telefone govorili da su "Opeke" , ali meni se čini da su ovi novi
još veći , ali je "fora" ako je tanak s jakim processorom 2-3-4 jezgre ... Kamo staviti
telefon od 4.6 inca ili više , jedino torbica ili ruksak ...
Ps: Nisu opeke , ali su knauf ploče :D
Potrebna pomoć!
Moj prijatelj ima sony ericsson xperia x8. Pitao me je pred nekoliko godina da li poznam nekoga tko zna postaviti igo navigaciju na sd karticu jer ema prostora na mobitelu a ja sam mu preporucio jednog mog prijatelja koji mu je stavio ti igo. Znaci program je instalirao na mobitel a karte i jos neke failove je stavio na sd karticu. I do jucer je mom prijatelju sve radilo kada mu odjednom vise nece primati sd karticu. On je formatirao tu karticu i tako izbrisao sve karte i failove s sd kartice. Njemu sada prima sd karticu ali vise nema te karte. Svakog puta kada ide na navigaciju igo mu pise: Please insert your sd card containing igo content files. Ima li netko link gdje mogu skinuti te fajlove i neka mi kaze kako i kamo staviti te failove jer taj moj prijatelj ne moze to napravit zbog raznih razloga.
Skini iGO sa linka u ovoj temi. Kad raspakiraš naći ćeš mapu Content Kompletnu tu mapu kopiraj na SD karticu. Kasnije možeš po želji mijenjati karte i ostalo.
A u ovoj temi imaš objašnjeno gdje što ide za iGO. Važi za sve verzije.
Nece skinuti:
http://cafe.mobil.hr/threads/73008-i...sve-rezolucije
Pise da fail ne postoji. Gledao sam po ovoj temi ali nisam nista nasao!!
Bit će uskoro reupload, MediaFire je sve maknuo iako je bilo zaštićeno passwordom.
Nece ni meni link od Igo navigacije,a triba mi hitno,gdje mogu skinut da radi ,hvala
evo jučer instalirao igo...moram reči da su mu karte velika prednost...a mana,pa nepreciznost do bilo kojeg skretanja kaze bar 10 metara više,zenski glas koji navodi je jednak robotu iz treš filmova 50'tih..:)...nema bas neke opcije...ali predobar unos adresa sa velikom tipkovnicom,izračun puta i ako je cilj u drugoj drzavi...a vidjet cemo kako radi ovih dana ako budem isao na put..
Instalirano, aplikacija radi, samo izgleda da nema ni jedne mape. Di mogu naći mape ii u kojem formatu moraju biti?
Pokušaj u dijelu foruma gdje se priča o mapama ;)
Pokušao, ni jedan link ne radi :(
Ok, mape skinute, sve odrađeno po tutorijalu, ali opet ne radi. Nađe mi GPS signal, izbaci koordinate, ali mapa nema. Kad tražim adresu imam samo državu, i to Mađarsku bez i jednoga grada. Sva ostala polja su mi prazna
Proradilo! Moja greška, nisam otpakirao karte :silly:
ja sve radim po tutorialu i onda kaze nema igo foldera na sd card a sve tamo stoji...,sta se događa?
sta bi tribalo biti u njemu ako nije problem objasnit,hvala
Otvori sys.txt i kopiraj ga ovdje. Lakše je pogledati tvoj sys.txt i korigirati ga nego napisati kako bi točno trebao izgledati. Sys.txt nije uvijek isti i zavisi od više stvari kako treba izgledati.
[device]
type="android"
[project]
name="igo_android"
[folders]
secondary_root_path="iGO"
has_secondary_root=1
secondary_app="%SDCARD%/iGO"
user_backup_path="%SDCARD%/iGO"
data="%SDCARD%/iGO"
content="%SDCARD%/iGO/content"
[camera.roundabout]
enabled=0
[roundaboutcam]
enabled=0
[power]
; Default: Smart Powersave (1) OS=2
powermgm_state=0
[services]
; server_addr="https://android.naviextras.com/mobile/service/"
factory_license_code_filename="%sdcard%/iGO/prepaid"
software_download_location="https://android.naviextras.com/dlapk"
delete_callstack=1
[feature]
tmc_event_coloring=1
[tmc-http]
enabled=0
[tmc]
auto_detour_calc=1
announce_total_route=0
ignore_all_events=0
new_event_recalc_timeout=60
changed_event_recalc_timeout=60
enable_subscription=1
no_events_max_timer=5
init_on_startup=1
[traffic]
auto_detour_calc=1
announce_total_route=0
new_event_recalc_timeout=60
changed_event_recalc_timeout=60
ignore_all_events=0
[sound]
ding=0
button_sound="button"
[navigation]
use_duration_for_tunnel=1
stop_at_tunnel_end=1
[interface]
show_exit=1
gps_signal_lost=0
gps_disconnected=0
recalc_voice=1
traffic_jam=1
mapfontscale=200
drive_carefully=0
popup_info=1
laneinfo_signpost_enabled=1
shutdown_time=0
show_orientation=1
show_zoombar=1
small_build=0
;bilang_city=0
[map]
3d_landmarks=1
3d_buildings=2
3d_buildings_distance=3
3d_dem=1
3d_dem_detail=1
3d_tunnels=1
poi_labels=1
3dcarsizemin=6000
3dcarsizemax=9000
3dcarsizemul=9000
[rawdisplay]
; screen_x=540
; screen_y=888
; screen_x2=960
; screen_y2=492
highres=0
; autoconfig=1
[debug]
adjust_pen_position=0
vetorender=0
show_oneway=1
show_oneway_3d=1
show_speed_limit=1
show_lane_info=1
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
show_arrows_on_route=1
speedcam_enabled=1
supress_highway_enter=1
supress_trivial_left=1
supress_trivial_right=1
double_pixel_mode=2
render_without_focus=1
[warning]
; speedcam_snap_distance=200
; speedcam_max_lookahead=600
; speedcam_maxdistance_from_road=10
speedlimit_warning_voice=""
[android]
logcat_file_delay=50
[gps]
location_net=1
check_gps_timestamp = 1
set_messages=0
background_navigation=1
; End of sys.txt ;
[folders]
secondary_root_path="iGO"
has_secondary_root=1
secondary_app="%SDCARD%/iGO"
user_backup_path="%SDCARD%/iGO"
data="%SDCARD%/iGO"
content="%SDCARD%/iGO/content"
Najčešća greška je pogrešan naziv memorijske kartice. Provjeri s nekim file managerom kako se kod tvog mobitela naziva memorijska kartica pa tim nazivom zamijeni ovo podebljano. Obično se koriste nazivi Storage card, SDMMC..
Imam pitanje.
Skinuo sam najnovije karte "iGO R3 Navteq NT 2012 Q3".
U uputama piše
3. Copy the .fbl/fda, fpa/fsp/ and hnr files to the igo8/content/map directory
4. Copy the .poi files to the igo8/content/poi
5. Copy the .3dc files to the igo8/content/building)
ali postoje i fajle sa ekstenzijom 3.dll
Kuda sa njima. Sve sam pregledao, ali ni u jednoj staroj mapi (2012 Q1) ne postoji ništa sa tim ekstenzijama.
Trazio sma po forumu branding i data rezolucije 800 x 1280 i nesto sam naso, nesto na drugom mjestu i svaki koji sma probao radi, ali nije u fulu, evo ss pa pomozite:
http://prntscr.com/ox5jr
kad ga prebacim u landscape jos je gore, gornji i donji dio je izrezan, i javalja mi se traka stanja, tj trebo bi biti u full screen
Koji je to uređaj !?
Odi u sys.txt
Pokušaj ispraviti rezoluciju :
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:1180x720/720x1180:fullscreen" ;ovo je za HTC One X -možeš svejedno pokušati
ili probaj ovako:
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:1200x720/720x1200:fullscreen"
ili probaj ovako:
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:1200x800/800x1200:fullscreen"
Moraš malo eksperimentirati !
Zavisi dali Ti "reže" samo po visini ili "reže" i u vodoravnom položaju ...
Probaj te rezolucije , ako ne radi , izbaci :fullscreen
Hvala na savjetima, budem eksperimentiral pa ti javim, riječ je o nexus 7 ako ima nešto posebno za njega,tj neka fora sto se tiče rezolucije javi :-)
Prijatelju evo upravo pokusavam, i probo sam dosta kombinacija uključujući i te tvoje i uopće ne reagira na promjene :-( ostaje uvijek ista kad god udjem u program
Ne znam sta je za rec
Neznam u čemu je stvar! Svi noviji uređaji imaju "čudne" rezolucije ...
Probaj ovu navigaciju , nebi trebalo biti nikakvih problema !
http://cafe.mobil.hr/threads/77706-N...0-Full-Android
Probao sma Navigon i radi kako treba sve ok, jeste da je igo meni licno ljepsi i mozda bolji ,ali vidjecemo u praksi. Zanimam kako se u navigon mogu ubacivati oni dodadci, gledo sam u njemu postoji prodavnica preko koje se kupuje, ima li to dje dzaba da se nadje (tipa: promet, 3d teren .. )
Ovo je Mobil forum koji ima sve !
http://cafe.mobil.hr/threads/77699-N...Europe-Q4-2012
trebam pomoc skino sam map (R3_NQ_2012.Q1_120615)kad hi copiram na telefon nevidi mi njih imam HTC one x sta bi trebao uradit.
Trebalo bi ih vidjet , ako si ih stavio na pravo mjesto !
.. iGO/Content/Map
Imam HTC One V i radi sve bez problema ...
Uspiješ li stavit ove karte , vjerovatno ćeš dobit poruku da su zastarjele , pokušaj skinuti novije :
http://cafe.mobil.hr/threads/77637-i...2012.Q3-EUROPE
moja greska radi sve opet fala
Nov sam pa se gubim u svemu ovom, molim neki link za IGO navigaciju, ako ima sve upakovano i hrvatski glas i novije mape za zemlje okruženja. Imam HTC Wildfire rezolucija 320x240. Hvala
Imam problema sa iGo na OneX. Kada pokrenem load-a mi se na nekih 2-3 sekunde i iGo se samo zatvori - nista se dalje ne desava. Ista ta instalacija mi na S3 radi bezprijekorno.
Nasao sam par ljudi sa istim problemima, neki kazu da su preimenovali DCIM folder i da nakon toga radi. No meni ni tako ne radi (iako ni to nebi bilo trajno rjesenje, posto kamera nakon pokretanja kreira novi DCIM).
Nema to veze s kamerom nego s putanjom do iGO foldera. Pogledaj kako ti se zove SD kartica i to ubaci u sys file.
Koja rezolucija ide za ovaj telefon Galaxy S Duos GT-S7562 pri instalaciji iGO navigacije.U specifikacijama telefona stoji da je rezolucija ekrana 400 x 800.Ja tu rezoluciju nemogu pronaći ili može proći i neka druga.Hvala
Galaxy S Duos GT-S7562
Main display : Color / TFT 16M colors 480 x 800 px (4") ... Ovo je tvoja rezolucija , ne ona koju si napisao (400 x 800) takve nema na Samsung_u ...
To je standardna mjera ekrana za SmartPhone , nebi trebao imati problema , sve ostale rezolucije se "razvlače" iz 480x800/800x480
Ovdje imaš objašnjenje za Tvoju i ostale rezolucije koje nisu standardne , vidjet ćeš da sve one dolaze iz ove tvoje !
Podešavanje nestandardne rezolucije za iGO na Android tabletima
Neznam dali si bilo što instalirao i koji iGO Software !?
Pogledaj ovdje : iGO Primo 2.0 Android - Final Edition 2012
Moze li re-upload glavnog fajla iz 1. posta za IGO navigaciju.
Onaj mediafire vise ne radi.
Probala sam razne navigacije i po preporuci kolege instalirala sam "IGO my way 8.4.2" i nisam uspila rješiti neke stvari te bi mi trebala vaša pomoć.
Evo pitanja:
1- kako da mu zadam rutu sa međutočkom, npr. Split-Knin preko Drniša (jer mi on po defaultu nudi preko Sinja)
2- kako da mu zadam rutu pomoću koordinata
3- kako da mi prikaže koordinate mjesta na kojem se trenutno nalazim
4- kako da uradim update novijih mapa
Postavljeno pitanje spada u korisničke upute !
Nemam novije izdanje uputa za iGO , ali ovo bi trebalo zadovoljiti !
iGO8 User manual Croatian :
Korisnički priručnik za iGO8 na hrvatskom jeziku
http://www.rightphone.hr/manuals/ynu...l_croatian.pdf
iGO Primo 2.0 Navigation Software Manual - (GoCruise) ... Pdf (eng) :
https://docs.google.com/open?id=0B6G...mZRVUhUQ0VqZFk
Više o tome ovdje (kamo šta ide):
http://cafe.mobil.hr/threads/77370-P...objašnjenjem-...
Nove Mape (karte) imaš ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/77637-i...68#post1039768
Mislim da Linkovi su prestali radit , ali mislim da još radi Torrent ...
Ajoj, pa nisu to upute za Android navigaciju nego za GPS uređaj "nav n go" to nema veze jedno s drugim.
Inače sve one probleme sam rješila osim jednog a to je kako zadati rutu upisivanjem koordinata
Ali u tome i je stvar šta u tim uputstvima nigdje ne piše kako zadati rutu pomoću koordinata, jedino to još nisam rješila.
iGO myway 8.4
Trebam ovih dana ići u Španiju te sam danas instalirao najnoviju kartu Španije "Spain_83_NQ_2012.Q3_121103.fbl" (i još nekoliko država kroz koje ču proči).
Išao sam probati karte i sve rade osim Španije, dolazi poruka ova "pronalaz. rute nije moguć. Karte izolirane".
Nije mi jasno zašto ne radi jer su sve karte iz istog izvora
Zna li ko u čemu je problem
Problem je u "mješanju karata" (Maps) od različititih kartografa ...
Pošto Ti je karta Španjolske od Navteq_a , pogledaj od kojeg kartografa su ostale karte . Također treba pripaziti i na Poi , Building , Dem ...
Dodavanjem ili brisanjem karata , poremeti se "sistem" , ako su sve iz istog izvora , ai dalje radi problem , izbriši sve unutar Foldera "Save"
(baš sve neka bude prazan ) , kod ponovnog podizanja Aplikacije pitat će te osnove , kao da si napravio reset ...
Ne razumijen šta to znači "od kojeg kartografa su ostale karte", pa od istog (pretpostavljam) jer su sve bile u istome folderu (rar).
Skinuo sam ih na ovome forumu ovde http://cafe.mobil.hr/threads/77637-i...2012.Q3-EUROPE
Druga stvar, gdje je taj folder save. Na SD kartici i u folderu iGO ne postoji folder tog naziva
Znači imaš navigaciju na mobitelu !?
U redu je , mogu biti od istog kartografa , ali je od prije ostala neka karta od nekog drugog proizvođača karti (kartografa) !
Za iGo rade različiti Kartografi karte :
Navteq , TopMap , TeleAtlas(TomTom) , Navigo
Neznam kako bih drukčije objasnio !
Što se tiče Foldera "Save" obično se nalazi unutar Foldera iGO . Na Android telefonima to je teško znati ...
Evo sam reinstalirao "iGO my way" 8.4.2.139242 i vidim da ima karte iz 2011g (Croatia_NQ_2011.Q2_110829.fbl).
Htio bi novije karte i našao sam ih ovdje http://cafe.mobil.hr/threads/77637-i...2012.Q3-EUROPE
Da li mi odgovaraju te karte i da ih umetnem u folder content/map.
Možda bi ipak bilo bolje da "skineš" najnovije karte :
iGO Navteq 2012.Q3 EUROPE
Skini ovdje Torrent , Magnet Link još uvjek radi ! (za Linkove si malo zakasnio) ...
http://cafe.mobil.hr/threads/77637-i...=1#post1039822
Thanks Walter66, evo skidam ih preko qTorrenta.
Znači kad ih skinem, one stare u folderu iGO/content/map obrišem i ove novije paste-ujem.