e al ja imam gore 4.2.1 ne 4.3, kaj nije onda da samo jailbreak radim?
e al ja imam gore 4.2.1 ne 4.3, kaj nije onda da samo jailbreak radim?
Cek, sto zapravo zelis? Ako hoces cisti 4.2.1, skines fw 4.2.1 i ides preko ovog tutoriala sto sam ti dao. I onda JB sa ovog linka sto si ti dao
da vec sam malo izasao iz stosa :) meni je sad gore 4.2.1 origigi mislim, kaj nemogu samo jailbreak sa greenpoisonom napravit?
znaci moram prvo staviti custom 4.2.1 pa tek onda sa greenpoisonom?
na iclarifield nis ne pise da treba custom firmware stavljat pa me to malo buni
Jel imas sto na telefonu (aplikacije, jb, slike...?). Ako si ga tek dobio i novi je onda samo JB, a ako ima na njemu svega i hoces cisti fw onda ovo sto sam ti gore rekao
nema nista napravljen je reset svega tak da je prazan,a i iz vipa je pa se netrbam brinut za unlock vise :)
ok onda samo jail stavljam...thanks
iPhone mi se smrznuo i stao na ekranu je USB i iTunes(da ga treba spojiti) ,ali kad ga spojim treba napravit restore,ali neće ga s custom IPSW-om!, apple ga ne želi verificirati(iPhone je JB i otključan),da li da updejtam na noviji softwer ili ga se može opet na 4.0 na kojem je sad
javlja da nema java 32bit,a ja imam 64bitne win
:hm: pa jel imas javu instaliranu? Probaj pa javi... Imas najnoviju verziju?
Pozz svima,ev juče sam kupio iphopne 3g i na njemu je dosla igoo navigacija i radi ,ali neznam gdje se pali gps pa tako da nemam signala.hvala u naprijed
trebao bi se sam paliti
Ok probat cu opet.a na njemu je ver 3.13 neznam jeli to ok.a hto sam instalirati skype al neznam kako .Pa imali kakav tutorial ,jer novi sam sa ovim telefonom.
Nemam acc
Napravi acc bez kreditne kartice po ovom tutorialu: http://www.iphonedownloadblog.com/20...a-credit-card/
A kako se dobia acc.Pošto stvarno neznam nista oko iphone.
ok probat ću hvala puno.Samo koja je ovo stranica po tutorijalu .jeli itunes ili appstore,sajt
Tu skines program http://www.apple.com/itunes/download/
instaliras ga i onda ga upalis i ides po tutorialu
Ok hvala probat ću.
Pozz ,htio sam se da napravim acc na ovom gore tutorijali i zapeo sam kod ispod mail-a ono gdje treba pass koji god stavim pass i sa 6 slova ili brojeva i sa 8 slova ili brojeva,neće nikako Nešto mi napise sa crvenim slovi da je problem sa pasvordom .Pa u čemu je problem.
http://img848.imageshack.us/i/20110318175238.jpg/
eto to mi izbaci...
Ok probat ću to ,hvala na pomoci.
Ok probat ću to ,hvala na pomoci.
Jeste bio problem sa velikim slovom i sad sam napravio acc,hvala jos jednom na pomoći.Još samo da skontam kako se ubacuje na iphone sa ove stranice sto sam se registrovao?
Rješio sam sve .pozdrav
koja je zadnja verzija FW za 3G koja se da otkljucati?
imam iPhone 3g 8gb imam software 4.2.1 jailbreakn baseband od iPada unlockna na sve mreze mjeseca dana mi je wifi radio normalno sad nakon mjesec danan mi je presrtao raditi pronađe mreže ali dok pocenm povezivatzi pise da je neuspjelo spajanje na wifi ako mozda zna koji je problem napraivio sam restor softwer i stavio isti i opet neradi HELPP HITNO MI JE!!
pozdrav, evo dekodiro sam mobitel i sad radi na sve kartice . O 3g-u je rijec. Sad je gore Cydia, pa ak mi moze netko rec kako sam punit mob glazbom, posto nemam account u itunesu
hvala, a jel me moze netko jos uputiti na navigaciju besplatnu, jel ima tu na forumu kako se to moze instalirat
Siguran sam da ima. KLIKNI ME ;)
pozz ekipo,nov sam,i nadam se da cu nac rijesenja za probleme sa iphoneom,il ide u dijelove XD
...imam pitanjce jedno.... iphone 3g,pri razgovoru od 20-ak min,samo se ugasio...a vruc,da mozes pec na njemu,reko znam da baterija bila pri kraju,mozda zato prokuvo il nes...ohladio se,stavim na punjac,malo ekran taman,pokaze prazna baterija,puni se,al niako upaliti,ukljucim u komp,nakon pol sata javi da je prikljucen,...i evo dns ponovo,ali baterija napunjena,drzo ga u đepu,..kad ono grijeeee,izvadim ga,nemos ga drzat u rukama,i cijeli je vruc,al najjace na gornjem dijelu,izvadio karticu,ona prekuhana...eto tako je bio vruc jedno sat i pol,sad se ohladio,prikopcan na komp,baterija ponovo prazna,a jutros bila napunjena,evo nakon 15-ak min,sada se upalio....soft 3.1.2. bez JB....pomagaj te,jel baterija ili sta....,ili u dijelove ga dajem,tnx..
Pozdrav svima,dali je netko otkljucao 3g V 3.1.3 neovisno o bb??Please help...
Ne mogu izaci iz recovery moda,mobitel kad se spoji na itunes samo ga ocita te napomene da je u recovery modu te da ga treba restorat sto ne mogu nikako napraviti jer kada kliknem na ok on se samo resetira,sa redsn0wom ne funkcionira nista ako mu idem staviti novi firmvare ili ga bacat u dfu mode...please Help!!
stigla mi nova cetvorka pa sam sada vec dobro umoran 3g odlucio dati supruzi, kako je mob bio bitno usporen nisam htio nista "cackati" po njemu dok ne dodje novi... jucer sam u itunesu krenuo u restore sa brisanjem svih podataka u njemu ( novi telefon)
sve se fino odradilo ali verzija softvera je i dalje 4.2.1 , misljenja sam da nisam na nejakom 3g trebao ici tako daleko dok sam ga koristio, kako da ga spustim na sto je moguce nizu varijantu softvera
btw-telefon je i dalje spor ( u odnosu na kada je bio nov )
Molio bih pomoć
Imam 3G software iOS 4.2.1 s Basebandom 06.15.00. Štekao mi je zbog nekog kvara na nekom programu. Pa sam pokušao ponovo staviti taj iOS 4.2.1 ali mi javi grešku http://img818.imageshack.us/img818/152/erroryu.jpg i opet ode u recovery loop mod.
Što mi je činiti da instaliram 4.2.1. dalje proceduru znam. JB preko Redsn0w 0.9.6b5
Hvala
bok
Instalirano sam IO 4.2.1 s 06.15.00 i sad mi je Mreža Nedostupa.
Zna li tko riješiti problem?
Postupak koji sam koristio:
Preko iREb-a sam izašao iz recovery loop moda. Instalirao iPhone3G_4.2.1_8C148_Custom preko itunesa. Pa Preko redsnowa ubacio iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore i sve je ok osim što ne može naći mrežu(t-com) WIFI mi ne radi.
A unlock iz Cydie?
ovako, strgao sam ekran, promijenio ga sad, ali su mi ona dva vijka na dnu katastrofa, zna tko gdje ima za kupiti takvih malih ali philips?da nisu ovi "5-Point Pentalobe" vijci, koji su poslije jednog odvijanja za baciti...
Unaprijed hvala, i nadam se da sam pogodio temu :-D (ukoliko nisam, isprike)
Hajde molim nekog da mi pomogne.Code:Instalirano sam IO 4.2.1 s 06.15.00 i sad mi je Mreža Nedostupa.
Zna li tko riješiti problem?
Postupak koji sam koristio:
Preko iREb-a sam izašao iz recovery loop moda. Instalirao iPhone3G_4.2.1_8C148_Custom preko itunesa. Pa Preko redsnowa ubacio iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore i sve je ok osim što ne može naći mrežu(t-com) WIFI mi ne radi.
Nemam wifi, tako da neznam kako bih unlockao iphone.
probaj instalirat io 4.3.1 ili ovaj 4.3.3 jer si podigo od ipada bb tako da ti vise gps neradi,mozda ti onda proradi wifi na tim verzijama
Ne radi mi inače wifi, odavna je krepao
Mislim da bez wifia nemožeš ništa napraviti.
Neznam, kako sam prije mogao upotrijebiti t-com sim, a sad mi ne radi u mobitelu?
Cekaj sim ti je prije u iPhoneu normalno radio,a sada vise ne radi u tom istom iPhoneu? Da ti nije mobitel vani mozda kupljen?
Koji iOS je najbolji za iphone 3g? imao sam ga prije godinu dana i vise nisam u toku, trenutno gore vrtim 3.1.3, vidim da ih je puno novijih izašlo, pa me zanima s kojim najbolje radi, sjećem se da je sa iOS 4 bio užasno spor
Najbolje ti je ostat na 3.1.3 sa IOS 4 ne valja,malo je bolje 4.2.1 od 4.0 ali sve je to slabo i sporo ;)
Poštovanje,
imam iphone 3g 4.2.1 (8c148)
baseband mi je onaj 5.15.04
Pitanja su:
1. koji firmware staviti da radi najbrže i najbolje
-i ako bi mi mogli dati link kako to napraviti
ako treba downgrade ili nešto
Čitao sam onu temu baš za 4.2.1 i nije mi jasno dal je dobro stavljat taj novi baseband i što je to uopće? unlock mi ne treba! dowoljno mi je da radi na t-mobile
samo bih ga htio ubrzati! hval puno
Hvala
4.2.1 ti je zadnji za 3G, nemožeš na noviji. Ako ti en treba unlock ne zamaraj se sa bbom. Možeš na manji, npr. 3.1.3, ali pitanje kako će biti s aplikacijama, dosta njih traži 4.x fw.
Pozz svima novi sam u iphon svijetu , ovako imam par pitanja i zamolbi , citao sam dosta po forumu vamo o navigacijama , JB i unlock-u pa ovako , imam 3G s 4.10 i bss 6.15.00 , takav sam kupio i pokuso sam stavljati navigacije ali mi uvjek baca greske , ovako zanima me sto trebam ucinit da mogu stavit neku od navigacija IG8 ili navigo ... , i a kojim alatom ond atrebam otkljucavat , sr ako je na krivom mjestu postavljeno pitanje
hvala unapred
znaci pomoci nema ??? znaci nemogu vratit na neki stariji bb ili nesto d abi mi radilo sve ?
:( steta jer ja vidim da gps radi kad upalim gmap i to a nikako neuspijevam prebacit neku od karata na njega , uhhh neznam sto sad da ucinim , najbolje da ga se rijesim
Nemožeš nikako osposobiti gps. Ili se pomiri s tim ili prodaj mobitel.
e ovako imam sad jedno pitanje jos , znaci mobitel mi je JB-n ima na njemu 4.1 i bb 6.15.00 , neznam dali je bio zakljucan na neku od mreza vjerovatno je , ja ga koristim na vipu sad , pa me zanima u cydiji mi nudi upgrading to 4.0.2 , dali ako stiskam to da ga upgrejdam na taj 4.02 dali ce mi se zakljucat ako je bio zakljucan ili sto ?? ili sto dobivam s njim posto mi to nudi ??
Jesi siguran da ti to nudi u Cydiji?
Inače, sam fw možeš updateat na najnoviju verziju putem iTunesa.
Ako je rječ o fw updateu, mobitel će se zaključat.
da evo gledam i sad bas u Cydiji i lijepo mi pise upgrading 4.0.2? ali sad imam jedan drugi problem , nemogu nikako instalirat appsync , nece i nece baca neke errore kad ju krene snimat i onda sam nekako uspio neki appsync para 4.0+ ali kolko vidim od njega nikakve koristi , samo znate sto me muci , muci me to jer kad skinem neke kao one online navigacije i nisma bio spojen ni na wifi ni data vezu od vipa on je meni normalno upalio gps i pokazo kordinate gdje sam , jedino kartu nije ali kordinate je ispiso dali je to mozda znak da meni sljaka gps dali sma u onih 10% sretnikaj kojima radi gps na BB 6.15.00?
ljudi da vam se javim i da vam kazem , da mi na 3G 4.1 bb 6.15.00 radi gps i da normalno sve sljaka , nakon mucenja s instalacijom , uspio sam nac neki appsync za 4.1 instaliro ga nakon toga instaliro roudmap i navigon i sve sljaka normalno , izaso van , nemam wifi nemam data promet navigacija nakon 2,3 min ucitavanja pozicije proradila i to je to ... bas sam heppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Sumnjam, prije da uzima lokaciju od baznih stanica.
Još nigdje nisam pročitao da je nekom GPS proradio na iPadovim BB-om.
gle neznam kako ali sljaka , da me neko pita sta sam sve snimio , neznam , ali sljaka
OK, sjedi i auto ili hodaj i neka te navigira. Sumnjam da radi.
pa i sjedim i sve i prica i kad skrenem krivo odma ispravlja i sve
Onda jebeno, ja još nigdje nisam pročitao da je nekome proradio GPS s iPadovim BBom.
Ajde jedno NOOB pitanje:
Sutra ću dobiti jailbreak-ani iPhone 3G 4.2.1 BB 6.15 a pitanje je smijem li ga spojiti sa iTunes a ako ne smijem kako onda da ubacujem stvari na njega?
Smijes ga spojiti i sve normalno. Jedino ti navigacija nece raditi jer ima ipad baseband. Citaj malo teme kako ubaciti stvari, vec je dosta puta objasnjeno
Sad sam poslao poruku čovjeku što mi to treba uraditi da mi ubaci 3.1.3.
Znači 100 % mogu ga sync-at a da ne izgubim jailbreak i unlock?
Čitao sam neke strane postove ali opet nisam siguran, jedni kažu da se gubi jailbreak kad sync-aš
OK hvala puno
Tek sada ulazim u vode Apple-a pa se polako informišem :)
Koje bi mi aplikacije/igre/tweakove i sl. mogli preporučiti za iPhone 3G.
Sve što mislite da može pomoći u doživljaju na jabuci.
Veoma mi je stalo do vaših mišljenja.
Rođak mi je nadogradio software verziju na 4.2.1 prije nego što mi je dao a ja hoću da ubacim 3.1.3, jel skinem 3.1.3 verziju sa getios.com i uradim restore sa iTunes (shift + restore), pa onda skinem redsn0w 0.9.4?
Ovo mene sad zbunjuje, kad otvorim redsnow i trebam na nađem 3.1.3 iOS piše: "Unable to recognize specified IPSW".
Gdje pravim grešku?
Zanima me kako da postavim određenu pjesmu da mi služi kao zvono?
Konvertiras audio file u m4r format, skines iFunbox, spojis iPhone i prebacis pjesmu u Ringtones folder
aaaaaaaaa ljudi upomoc imam 3g imo sam na njemu fw4.1 i bass 6.15.00 i frendica mi slucajno stiskala u itunes update i sad nemam nista izbacio je naravno gresku , i sad mogu ga jedino staviti u dfu, sto mi je ciniti , skinio sam verziju opet 4.1 ali kad u itunes odem na restor i shift i oadaberem taj 4.1 on opet baca greske , kako mogu vratit na bilo koji fv , samo d ami telefon radi , nezanima me koji ce fw bit samo da mob sljaka ??' imali pomoci ???
hvala unapred
hvala uspio sam ga ozivit sad sam uspio napravit JB ali s cime da napravim unloc jer vidim da mi neide sad na vip , s cime preporucujete napravit unlock sad mi je ovo u postavkama fw 4,1 i 6,15,00 pa me zanima kako da ga odkljucam i s cime ?? hvala unapred
Moze preporuka,
Imam iPhone 3G 8GB,
4.1 (8B117) verzija iOS-a,
Modem firmware 05.14.02
Model MB489B
Vidim da su neki imali problema sa signalom i WIFI, meni radi obadvoje dobro.
Koju verziju mi preporucate da radi dobro za ovaj mob?
2 sokre: Unlock se radi ultrasn0wom iz Cydie
2 007: Najveća verzija fwa koja ide na 3G ti je 4.2.1, ali neznam koji bb ide uz nju. Ako ti sve radi ostavi kako je.
jel se mogu kako vratit na 3.1.2 verziju ili neku drugu stariju?
Možeš, ali čemu. Dosta aplikacija zahtjeva 4.0+ fw, pa ono...
pozdrav ekipa.treba mi vasa pomoc nakon 3 dana bezazlenih pokusaja.
naime imam jednog 3g iphone-a kojeg ocu jailbreakati.evo sto sam sve pokusao.
znaci spojia sam ga na itunes i updejta na 4.2.1 verziju i firmware sam dobia 05.15.04
nakon toga sam skinua firmware 4.2.1 i skinua sam snowbreeze 2.2.1 i redsnow.
stavia sam taj firmware u snowbreeze i po uputama stavia cindiu i maknua onaj hackunlock posto ce ici u njega org tmobile kartica,znaci netreba mi unlock.zavrsia sam jailbreak,pita me napocetku pin,ukucam ga i radi mog al naravno nemore mrezu ocitati.malo sam citao o tome pa sa nakon toga opet isao jail break sa redsnow,takodjer sve napravia isto,on je skida nesto na mob neke podatke o jail breaku itd i onda kad se upalia samo pise da je mob zakljucan i slika mi se pojavi da spojim mob na itunes i nemogu uci uopce u menu ni nista.poluditi cu vise,pomozite mi sto krivo radim?sad cu ga opet spojiti na itunes da on skine svoj software da proradi ali zelim cindiu i mob koji ima mrezu.hvala
cak sam probao i sa onim jailbreakom sto ima ananas nacrtan ali opet samo slika da ga na itunes spojim i neprihvaca mi karticu!
Napravi restore u iTunesu, i lijepo skini greenpois0n, i sa njime napravi. Trebalo bi radit ;)
idem probati jos sa tim...evo taman vracam sa itunsima nazad...btw dali sada i tunes skida sa interneta ili vraca moj bivsi config?
hmm jeli ovaj greenpoison podrzava 3g?tamo u readme nepise.
Greenpoison radi sa 3g-om, da ne radi, nebi ti reko da ga skines ;)
nazalost nista.proba sam ankon restora i greenpoison i limeran1 ali u njima mi se nista ne dogodi,stavim u ovaj dfi mod ali green ga neocitava uopce koda je u njemu.u limeran1 ista stvar,samo pise da waiting for device.sad opet moram sa itunsima vracati.
inace postoji tema za iphone 3G, a ubuduce prvo procitaj pravila foruma, pretrazi ako vec postoje teme o 3G i koristi tipku "Uredi" umjesto pisanja postova jedan za drugim
ne, samo greenpoison. :) ako opet nece, probaj sa redsnow (ali moras imat bas za tu verziju iOS-a, mislim..)
evo proba na drugom compu i nije htjelo.naravno zasto bi meni nesto uspjelo.sad sam sa redsnow0.9.6b5 i on je odma ucita da je iphone bia u dfi modu i sada je on patcha one kernele itd i kaze da ce se ostatak napraviti na mom mobu.meni je na mogu samo crna slika sa osvjetlljenjem pa cemo viditi sta ce se desiti!javim
Bump:
hah evo nista se nije dogodilo,pustia sam ga nako nekih 15 min dok se nije i osvjetljenje ugasilo.nakon toga sam upalia mob i sve je ostalo ka prije.nista novoga ali makar nemoram opet i tunes za vratiti nazad.eh a sto sad jos probati.imali jos koji snjeg a da nije lanjski :-)
Jel ko probao custom iOS, ako jest kakav je dojam sa njim?
Gdje mogu naci postavke za internet (Tele2 mreza)?
Internet i MMS postavke
U glavnom meniju odaberite Settings -> General -> Network -> Cellular Data Network:
Cellular Data (Internet pristup):
APN: internet.tele2.hr
Username: ostavite prazno
Password: ostavite prazno
MMS (MMS slanje):
APN internet.tele2.hr
Username: ostavite prazno
Password: ostavite prazno
MMSC: http://mmsc.tele2.hr
MMS Proxy: 193.12.40.66:8080
MMS Max Message Size: 614400
MMS UA Prof URL: ostavite prazno
Kliknite na Network
Svakako provjerite u glavnom izborniku pod Settings -> Messages da je MMS Messaging podešeno na ON. Također nakon napravljenih podešenja isključite i uključite vaš mobilni uređaj.
Dakle ovak, imam problem.
Frend mi je dao iPhone 3g, iOS 4.2.1, da ga jailbreakam. Nema kaj nisam probal, greenpoison, limerain, redsnow, ma svašta, i jedino ga RedSn0w prepozna. I dođe do dijela "Waiting for reboot...", i stane, ne ide dalje. Probao na više kompova, i evo, sad ga na kraju uopće ne želi niti jedan komp pročitat. Niti iTunes, uopće se ne čuje onaj zvuk kad se ušteka iPhone.
E sad, vidim da je malo taj konektor (dock) smeđkast na jednom dijelu, ko da ima hrđe (možda je i čokolada, šta ja znam....), jednostavno, ko da je totalno mrtav. Sad, jel je taj dock riknul (maloprije je radio), ili nekaj drugo? Neznam ni sam kaj da radim, pa evo, da znam, nebi ovdje pitao :)
IPhone je toliko tesko za softverski unistit da je blizu nemoguceg. Ako je konektor smeđ, nije elektricko ostecenje jer bi bilo crno, čađavo. Očisti konektor suhom krpicom ili ako ne ide tako, destiliranom vodom pa osusi krpicom prije spajanja (ne alkoholom). Nakon tog dfu, ili ako znas kako dfu2 (bijeli ekran), clean restore i onda probavaj dalje.