krešo ENCIKLOPEDIJA?!?!?!?!
krešo je omanje glup. na pitanje koji je slikar bio slijep, on odgovori van gogh! japan nije otok! OMG!!!! idiJot! http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-363.gif
Printable View
krešo ENCIKLOPEDIJA?!?!?!?!
krešo je omanje glup. na pitanje koji je slikar bio slijep, on odgovori van gogh! japan nije otok! OMG!!!! idiJot! http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-363.gif
krešo je čak rekao da je gavrilo princip ubio stjepana radića , WTF hahha
Po dosad viđenom bi slobodno zaključio
Vita = Tanja http://img185.imageshack.us/img185/9279/mdakp6.gif
vita+tesa=tanja
ovo je bi bilo točnije
O bože. A ja se već ponadao da će ove godine biti malo manje glupi od prošlogodišnjih.
Japan je otočna država. Jel tako bolje?
Da Japan je otočna država.Ali Japan nije otok!!!looool
To je država na 4 otoka:Hokkaido,Honshu,Shikoku i Kyushu
stojiću ti mora da si u gimnaziju išao:D
da svi su mu odgovori bili jako blizu istini..otok i otocna drzava,Berlin umjesto Munchen..je sve u njemackoj,macka nije merlinka vec lizica,a tu je fulal cak i boju kose:)) i da isla sam u kuslanovu :funny:
Ma ne velim ja da ne priča često gluposti(jakoo često)...Smijem se i ja nekim provalama,al ono o čemu nemam pojma rađe pssssst.:spin: :o
ne znas ko je gluplji od njih bahcina
heheh :notooth:
da čovjek pukne od smijeha. kakav PANJ!
Lik je reko da Japan nije otok nego da je poluotok , dakle ko Istra jedna velika :)
u tom je stvar.
al meni je najviše žal njegovih staraca , jedna ljudi su u interviewu rekli da njih Krešica cesto tak ispituje stvari , radi im kvizove doma ...
Ajme koja krmachetina ova Martina.. Brrr koje odojce, gle kako se izvalila u fotelji, but ispao.. :bljak:
O Bože, zar na apsolutno svakom forumu mora biti ovo :notooth:
OK, to stay on topick (:D): Kako to da nitko ne komentira "DIVU" :D OMFG, ROFLMAOWTNTKMGP, kad misliš da te na ovom svijetu ne može ništa više iznenadit!
E, ja ne bih komentirao nista, niti ovo gledam, ali ako kazu za nju da je prljava i da za sobom ostavlja prljav ves - meni dovoljno da mi se zgadi. Neuredne zene mogu izazvati najvecu odbojnost. In my book barem..
Meni idu na živce kad počnu filozofirati i uvjeravati druge u nešto. bez obzira imali pravo ili ne.
mogli bi anti-gey udruge dignuti kucu u zrak zbog hrvoja,taj lik mi ide na k***c!
meni je Hrvac cist ok. za razliku od ovih kokoski koje su sramota za zenski rod.:respect:
..a ona Mirela ili kronično treba dop ili joj fali jedan veliki tvrdi i žilavi.... muškarac :rolleyes: :frikaut:
Hrvoje je ok lik. Tetka, ali za njega barem znas sto je. Mozda malo previse forsira gayluk, ali ebiga, njemu je to smisao zivota; da bude diva. A Mirela mi je cak bila i najsimpa u prvoj epizodi, na predstavljanju; cinila se down to earth vise od svih. A da joj treba dop ili nesto drugo.. Treba!
jeste vidjeli onu mirelu!!!! e žena se treba liječiti. kako je popi* kad su je iskomentirali.... ma smijeh ;D
a martina, prljava! FUJ!!!! stvarno nema mi ništa odvratnije od žena koje se ne peru i koje su neuredne http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-115.gif
nisam htio dosad komentirat brijo sam da ju pretjerano zaje. zbog tog kaj ostavlja stvari po kuci i neuredna je , al moze li se pozeljet manje privlacna žena od lezbe koja je full neuredna , ostavlja prljave stvari po kuci di ima jos 11 "jednakih" ljudi, izgledom je ruku na srce BigMama + šlag na tortu oblaci se ko 18godisnja curica koja se želi pokazati?
ccc...
iskreno zasto se zene toliko ugoje i onda kad im velis da su debele imaju se hrabroti uvrijedit!!!!AL BUNDY je ziva legenda,on je debelim zenama reko sta ih ide!!!!a ovo sta je receno da se oblaci kao 18-ogodisnjakinja se poistovjecuje sa onim kad debela zena uđe kod Bundy-a u ducan pa trazi broj 35 a nosi 43
meni netreba bit tip top ali brate nemozes mi se onda tak oblacit.
mislim mozes , ali je tacky.
Jesam ja spomenuo nju ili govorim in general? Ni ne gledam BB, tako da ni nisam vidio te detalje oko te cure.
O bokte sta imate protiv debelih zena? mene vise zivciraju ovakve izjave na forumu neg kad vidim zenu od 100 kila...
hamza voli velke žene:D
FRISKI ja ne govorim o onim zenama kaj imaju malo jeli...nabaceno,ali jesi ti ikad gledo "bracne vode", ako jesi onda znas o kakvim zenama ja pricam!!! (one kaj jedva prođu kroz varata od mekdonaldsa!!!)
Citirao sam nekoga drugoga, ne tebe.
ebesh ženu koja je ko šperplocha:)))
a jbga...kakav si takav si
E, dva petka sam i ja bacio oko na BB. Čisto iz znatiželje.
Koja je fora s onom Tajnom kućom? Što će ih ondje zbijati do kraja? Ne kužim spiku. To je kao mala sobica. Sad ih je troje. Što će raditi kad ih bude npr. 8?
Kaos onda :) A kaj ne ide samo nekoliko članova unutra...
Pa ne mora nužno značiti da ako je žena neuredna da je lezbeljka :notooth:
Pa vi stvarno to pratite.....pa niste normalni.....;D
ne ,:funny: samo pratimo sexi scene;))hehe
kad napune malu,pocet ce ih vracat u veliku.Haha Bas me zanimaju face onih koji ce ih docekat...;D
oce ovog stipu vratit u velku kucu? glupo mi je to sto on ni kriv ni duzan mora biti tamo
ma oni koji su u toj tajnoj kuci imaju mogucnost da se vrate u bb kucu.
ako postuju pravila bb-a.
ako ne uspiju svaki od njih ce dobiti 50 milja kuna
ova mirela je muuutaaavaaaa..jos mi nijedna osoba nije bila tak antipaticna i odvratna, a da je nisam ni upoznala :lmao:
kaj ti pricas, covjece?
nesto novo? nema niceg novog.
kakav mrtvi kvadratic, kaj tebe muci???
kaj nemrem ponovit ono kaj su neki rekli..vidi je kako stalno place i to me zivcira , nestabilnija je od dolara za vrijeme onih teroristickih napada 2001.
meni se zapravo od svih njih nekako najbistrijom čini ona ivana. cura izgleda da je na mjestu.... sviđa mi se kako rezonira neke stvari koje se događaju u kući. samo što će je ostatak ženske populacije izbaciti jer nije tračerica i jeb*ljka kao sve ostale. odskače ko govno u punču :notooth: :rifle:
meni se mirela dopala na pocetku.Dobro ona je valjda prva pukla,jer ju neko zivcira(upotpunosti ju shvacam) jos sad mora bit u sobi s tom osobom.Al opet nemora tolko cendrat,pretjeruje.A ni ove ostale nisu cvjece..tak da mi se u stvari nesvida nitko.Mozda stipe,on je jak u glavi:creep:
ma on je forser kojem je samo do love .
shvacam da je svima do love ,al on se postavio prema tom BBu koda je na posel doso. rad na odredeno , 90 dana.
skroz me zivciraju proracunati ljudi takvi.
simpaticniji mi je onda onaj talijancic , kolko god .. blesav , i pozitivnom smislu , bio.
Mirela - neznam zasto ali pokusavam ju shvatit . al pretjerano reagira stvarno. kak se nekom da tolko plakat. kukat . histerizirat.
Ma svake sezone u toj kuci ima vise idiota vec normalnih ljudi,kad je mirela ulazila u kucu ona mi se cinila normalna kad ono čudoviste :notooth::suicide:
no comment
Da Gorane, nemoš vjerovat, to nitko ne gleda a svi komentiraju. Mislim koji ću k...c gledat 12 sati RTL kad tu praktički dobijem sažetak svega što se zanimljivo događa...
Lol - Bugarski BB:
http://www.index.hr/xmag/clanak/vide...zu/361147.aspx
EDIT: otišao sam malo na njihovu stranicu; znanje Bugarskog se isplatilo. Trebe i nisu nešto..
http://bb1.bigbrother.bg/players.pcgi
http://bb1.bigbrother.bg/img/playersImg/p10BIG.jpg + http://bb1.bigbrother.bg/img/playersImg/p7BIG.jpg
I wish there was a knob on the TV to turn up the intelligence. There's a knob called brightness, but it doesn't work.
— Eugene P Gallagher
kaj su se arsen i senka poseksali??
hm, bas steta, senka mi ide na zivce, a arsen mi je hm..dobarrr :kitty:
nisam gledala jucer, kaj je to bilo?? :)
...ma ovaj je dosada najdosadniji bb.:(..pa da i bace grupnjak isto bi bilo:funny:
opla.... u mjesec dana imali smo jedan ručni rad, češkanje dva frajera, sexić :) kul....
Apel svima: promjenit se za 360 se nemoze rec.promjenit se za 360 stupnjeva doesnt mean shit.
promjenit se za 180 stupnjeva , znaci potpuno se promjeniti.
da , subota je ,, nejdem van i gledam BB.
inace imam zivot , dont laugh :)
ko je ona nova biČ???
ma ovaj je najgori do sada.nema nista.
U srbijanskom neko je naso potrosen kondom,drkaju se pred kamerama,i kuju plan kako da jebu cure.A ovi ovdje ko neke tetice nja nja njaaaaaaa.
Cure samo tracaju mjesto da krenu u akciju.
A liltle lees conversation,a liltle more action pls
ja sam gledao riječko-istarski bb koje ludilo
:funny: ovaj bb nas je sve veca katastrofa...:tomato: a ovu Mateju bi izbacila prvu van..uff
da je imala muda, zveknula bi je odmah i bok
pa da meni netko tak spomene mamu, . . .
no comment
heheh bar je malo zanimljivije :)
da, barem nešto :)
ovaj BB je nesto najbolje sto se desilo u mom zivotu!!!!!!!!!!!
ma normalno nego sam reanimirao temu da mi ne zastari :)
Pusti je da zastari...
jel danas netko ispada ili je to bilo jučer?
Ma ja pogledam samo petkom da vidim tko će izletit. Jutros me susjedi pitaju-jesi gledao onu emisiju Milića o Meksiku, bio je nekakav Most dr. Tuđmana...
Bemu, što da odgovorim, a osjećam se baš ashamed... :)
ej jel znate di naci tu novu pjesmu BB božić kaj su sad snimili neki dan...?
a koliko ti imaš god. da bi to mogao citirati...ukoliko nemaš ništa pametno za reci i ako nemaš tu pjesmu...neznam kaj da ti kažem...
Jednostavno ignoriraš takve kvazi-komentare.
A pjesma će nedvojbeno izaći uz neke novine na cdu tako da... Jedino da se strpiš do Božića. (ili pitaš BB-a na mail da ti pošalje demo snimke)
TOOO!! Odmah, ali odmah s njom u auto, voljum na 30, staklo dole, ruku van s cigaretom i lagano 10kmh po centu sela :D
@sony_k750i: Pređi s njim na PM ili odite u chataonicu, ovdje inače pričamo o BB-u.
..ha prebacim s Milica na BB i ono kucu napusta ,a ja velim Stipe a ona veli stjepanLOL:klap: