Zasto uopce gledas ovu temu? Baci oko na symbian 3rd podforum
Zasto uopce gledas ovu temu? Baci oko na symbian 3rd podforum
kriva tema, čitaj ovo: http://cafe.mobil.hr/threads/55530-U...reko-interneta!!!
Bok,zanima me dali se moze dekodirati Nokia E72,koliko bi to cca doslo i gdje...
Kodirana na Tmobile...
Hvala...
ok, imam pitanje..jel se moze ikako taj E71 dekodirati, neki DIY recimo?
Pozdrav,
ima li negdje unlock code za dotični model Nokie 7390? Tražim, ali to je kao neki bb5 model pa je teško naći code. Može li pomoć?
Hvala.
Evo, imam E65 koji je lockan na tele2, pa me zanima može li se unlockati i kako?
htio bih samo rec, da sam dekodirao svoju E71 kod covjeka na maksimirskoj (blizu kvatrića) za 70 kn, covjek je gotov sa poslom u 20-ak min, s tim da mi je maknu sve one pizdarije od T-govna...
inace ova cijena dekodiranja je samo šaka u oko onima od kojih sam dobio PM sa cijenama od 150-250 kn....
Pozdrav svima..
Trebao bih odkodirati nokiu 1680
kodirana je na VIPU, a u nju bih stavio BON BON karticu..
recite mi dali postoji neki kalkulator ili mi netko moze poslati kod za otkljucavanje..??
Unaprijed svima hvala!
Pozdrav i sretna Nova !
Imam 2220 slide i kodove ali neznam postupak. Zaključano na T com. Na vanjskom otoku sam pa sam prisiljen biti svoj majstor. Trebam samo tutorijal postupka ubacivanja kodova. Kupljeni preko neta, ali mi endleski ne leži dovoljno i ne bih htio nešto zeznuti. Hvala !
Od 7 kodova 3 sam upisao i netočno. Dalje se ne usudim da ne zablokira.
A jesu te uputili nema šta. Ova gore stranica je za stare mobitele, starije od 2007g. Nemožeš besplatno otkodirati 2220 slide.
http://www.cellfservices.com/store/u...220-slide.html
http://www.unlockallcellular.com/nok...-np-59404.html
Nemam pojma, potreži na netu još stranica za kupit kodove.
Upotrijebi google prevoditelj http://translate.google.hr/?hl=hr&tab=wT
@ lika091 , hvala , mislim da će put Splita na spoj sa kablom. Dotle će me i Samsung E1120 dobro služiti.
pa reci ti meni onda ko kod nas u hrvatskoj moze otkljucat nokiu 5530 s bilokojim boxom(a da pri tom ne sjebe rpl).....!?
-ovo su podrzani sl3 modeli za unlock preko boxeva kod nas,sve ostalo ide kupnjom koda od providera sto je za rijetko koji isplativo....
rap3 podrzani telefoni:
• 2690 (RM-635)
• 2700 Classic (RM-561)
• 2700c-2 (RM-561)
• 2730 Classic (RM-578)
• 2730c-1b (RM-579)
• 3600 Slide (RM-352)
• 3720 Classic (RM-518)
• 3720c-2 (RM-518)
• 5130 (RM-495)
• 5130c-2 (RM-495)
• 5130 XpressMusic (RM-495)
• 5310 XpressMusic (RM-303)
• 6300 (RM-217)
• 6303 Classic (RM-443)
• 6500 Slide (RM-240)
• 6500 Classic (RM-265)
Rapido podrzani telefoni:
• E63 (RM437)
• E71-1 (RM-346)
• 5730s (RM-465)
• 5730s-1 XpressMusic (RM-465)
• 5800d-1 (RM-356)
• N97-1 (RM-505)
• N97-1 N97i (RM-505)
• N97-3 (RM-507)
• N97-4 (RM-555)
• N97-4 mini (RM-555)
i to samo sljedeci hashevi: • 38F312750F686F9FC9B1B3778774A195
• 9A28E119033B91D14D22838C86D0D53C
• 9DDBFCFE6E73CED7D8C6268C8EB85723
• A5404AE83A594ECADEE532F0C236BFA6
• BAF3A9C3DBFA8454937DB77F2B8852B1
• CAEEBB65D3C48E6DC73B49DC5063A2EE
• E9EFF4BFAA5393217CA6B17755FC3E14
• F2D76DFAFD66C7F195F278417DF05888
• F682624FFB08F6D955DBE7D9C0485084
• FCB5C510AF7F09F313D9BDE85A707CC0
-tolko o pricama za laku noc,ako ti mozes vise skidam ti kapu....
dali postoji nekakav način za otklučat nokiu 6555 jer na raznoraznim stranicama nigdje nema za upisat baš ovaj model. javlja mi "telefon ograničen" pa stisnem opciju "skini" i onda daje "unos koda ograničenja"+ da li postoji mogućnost resetiranja sigurnosnog koda. zadnji je put mobitel korišten prije 2 godine otprilike pa nije baš da se mogu sjetit koda. proban je standardni 12345
Kupih rabljenu E52, kodiranu na Vip. Znam da se Nokie daju odkodirat pomoću koda e sad...kako da ja dođem do tog koda? Trebam ju otključat na Tele2.
P.S.-ako netko zna gdje u VŽ i okolici mogu otključati taj mob molim info.
jesi probao staviti tele2 karticu u njega neki telefoni kodirani na vip primaju i tele2 kartice
koliko bi danas koštalo otključavanje ovog mobitela?
sigurno manje od 100kn, ja bi rekel da je i 50 cak, jer sam prije vise od godine trazil cijenu za N95 pa je bila 80
dakle imam nokiu n95 8gb nije unlokana na sve mreze imam onu karticu universal sim kad to stavim i karticu zajedno mobitel se pokrene ali je u izvanmrežnom radu pa kad ga stavim na općenitu piše umetnite karticu pa me zanima u cemo je problem?? ako je moguce kako softverski unlockati?
Dobro si okrenuo adapter? Jesi li siguran da universal SIM uopće podržava tu Nokiu?
Dobar dan svima,
Kupio sam Nokiu X6 16GB sa ebaya. Telefon ima simlock na Orange UK. Molim vas da mi kazete da li netko u Hrvatskoj moze otkljucati taj telefon, koliko to traje i kolika je cijena?
Hvala
Pozdrav.
Koliko bi me koštalo dekodiranje nokije C3-00 i da li tko sa foruma to radi?
Pozdrav svima,
Da li me netko moze malo uputiti u "otključavanje" E71. Pod otključavanje mislim na klasičan unlock kojim bi E71 mogla ići na sve mreže, ali i micanje "lock screena". Naime, kad se mobitel upali pojavi se lock screen gdje je potrebno ukucati sifru, koju ja ne znam. Da nebi netko odmah najgore pomislio. Mobitel nije ukraden, već je nađen. Nije moj, već od jedne cure koja ga je pronašla u Sloveniji. Ima tamo neke prijatelje i prije cca. mjesec dana je bila kod njih i nekoliko ih je izašlo vani, a na povratku iz kluba je na cesti našla E71. Okolonije bilo nikoga (jer je bilo 2-3h ujutro) i cura je uzela mobitel (cak i uz najbolje namjere, nije ga imala kome vratiti).
Uglavnom, jel netko zna može li se E71 otkljucati ili ne, ili da odustanem od svega.
moze se otkljucati ali u servisu
pozdrav svima..zanima me otkodiravanje nokie c5-trenutno je na austrijskoj mrezi t-mobile..dal je ikako moguče)neki vele da je neki da nije),cijena,...?inače sam iz koprivnice i ovdi mi svi rekli u servisima da nije moguče trenutno odkodirati je:cry:
tu vidim da se 5530 može dekodirat s nekih mreža zna li netko s kojih jer moja je na tele2 lokana i postupak je izvediv is moje kuće ili je to samo servis ili neko sumljivi tipovi to rade:retardlol:
tu vidim da u servisu se otključavaju mobiteli, poslao mejl u mobis koji je ovlašten servis za nokiu i tamo mi reklipa sada u koji servis se treba obratit za dekodirat= Citat =:
Poštovani,
Servis ne radi dekodiranje mobilnih uređaja. Ukoliko želite noviju verziju softwera prosjek servisa je dan/dva. Ukoliko imate jamstveni list programsko ažuriranje može biti u jamstvu, ukoliko je jamstvo isteklo programsko ažuriranje iznosi 120,00 kn.
S poštovanjem.
Lijepi pozdrav.
aha tako onda ja misli da u mobisu biju najstručnije..
imate kakvu preporuku servisa u istri?
jel se moze doma nekako dekodirati nokia 5230 sa tele2 ? ako nemoze kolko bi dosao unlock?tnx
Kratko pitanje nekom od dezurnih unlockera. Moze li se otkljucati 2710 nav edition koja je zakljucana na VIP? Jos i kad bi okvirno cijenu znao :-)
pozdrav svima! molim vas za pomoć, poprilično mi je hitno... planiram kupiti nokiu e5-00 u tele 2, ali bi išla kartica od bonbona. da li se može dekodirati i koliko se kreću cijene otprilike..?
jel mi moze neko pomoci oko dekodiranja Nokie 5630...ja sam malo priglupa za te stvari pa neznam kak se to radi...pa akima neko volja, nek s ejavi... :P
Da li je netko uspio dekodirati Nokia 5130 XM? Da li je uopće moguće? Da li se može preko neta ili se mora ići kod lokalnih unlockera? I koliko dođe kod njih?
Moguće je....u servisu, o kojem ovisi i cijena.
a preko neta nije moguće
Unlock Nokia C7?? S3
Pozdrav,
zanima me da li se Nokia c7 može unlockati preko kabla uz pomoć nekog softvera? Naime, lik me traži za unlockanje 200kn, što mi se čini malo previše.
Ako bi me netko mogao uputiti na neki softvare, tutorial, forum ili slično.. bio bih vrlo zahvalan
Lp
da li netko zna gdje u varaždinu mogu kupiti turbo sim/unlock sim? hvala
htio bih to probati na licu mjesta, jer je sigurnije?
Pozdrav,
zanima me moze li se besplatno otkljucati Nokia 5230 kodirana na T-Mobile i kako. Molim samo ako netko ima provjerenu metodu. Google mi nije pomogao :google:
Hvala :smurf:
Ako si mislio u kućnoj radinosti, zaboravi...
da, mislio sam na kucnu radinost...zaboravljeno :P
gdje otkljucati nokiu c3-00 u Osijeku??
čitam tu da za večinu mobitela kažete da se nemogu kod kuće dekodirat, a ja našo na youtube-u video, i to više njih koji objašnjavaju kak se to radi, čak i skinuo software taj bb5 easy service tool (BEST).
eo link http://www.youtube.com/watch?v=rAtVsvkVDdE
Hvala unaprijed na odgovoru, iskustvima i savjetima
i da, nadam se brzom odgovoru jer bi već sutra trebao otključati nokiu N8
Lijep pozdrav svima!
Molim vas da mi napišete kako mogu otključati mobitel koji je kupljen u T-Mobile dućanu s T-Mobile karticom na Tele2 mrežu?
Želio bih ga prebaciti na Tele2 mrežu, ali je naravno potrebno dekodiranje.
Većina ljudi govori da to nije problem i da netreba otići kod servisera koji se kuži u dekodaciju pa vas molim da mi detaljno objasnite kako se to radi tako da uštedim te novce koje ću nekom dati.
Ako nema baš nikakvog načina, onda ću otići i dat da to riješi "stručnjak".
Hvala svima koji mi pomognu!
Većina ljudi je u krivu i statistički se većina ljudi ne može kužiti u "dekodaciju". Zaključno, nećeš uštediti novce.
Odavno ovdje ništa nije pisano pa evo ako može neko da pomogne:
-djevojčica dobila na poklon nokiu 2730 classic iz Danske za koju se ispostavilo da je zaključana na neku mrežu 3,
-obzirom da otključavanje košta u Bosni ovog telefona 60km pokušamo putem interneta kontaktirati podršku mreže 3 u Danskoj i oni prvi radni dan pošalju besplatno ključ.
E ali sada je problem što telefon ne prihvata kod jer je više puta pokušan utipkati pogrešan ključ.
Ima li za ovo ikakvo rješenje?
Takođe sam pokušao sa ažuriranjem softvera ali neda ažuriranje bez orginalne sim kartice(mreže na koju je zaključan) ni kad upišem balkans kod.
Zahvalan na svakoj pomoći da obradujem djevojčicu.
Ako upit nije na dobrom mjestu molim administraciju da ne galami na mene nego premjesti tamo gdje treba.
Ovaj mob je na listi onih koji se mogu dekodirati po nešto višoj cijeni (to si vjerojatno vidio u prvom postu). Sjećam se da je kod starih Nokija bila fora ako nekoliko puta pogrešno upišeš kôd, mob se onda može otključati jedino preko opreme kod unlockera. Lako moguće da to i danas vrijedi tako da ne bi bilo loše da potražiš lokalnog unlockera.
Nokia 5130 XpressMusic - Tele2
Evo molim da me netko uputi gdje u Splitu ili Zagrebu mogu otključati ovaj telefon i koja je okvirna cijena?
Bio u jednom servisu i rekli su da nema šanse.
p.s. Na forumima se priča da je Tele2 malo problematičan jer na svojim uređajima mijenjaju tvorničke kodove mobitela ... (Master Security Code,itd ...)
To nema nikakve veze, jer je zbog načina na koji se otključava (BF) to nebitno.
Molim vas da li mi neko moze pomoci idem na put pa bi morala tamo mijenjati karticu ali ne mogu jer je mob kupljen u bh telecomu da li mi neko moze dati code za dekodiranje
telefon je Nokia 5230 na bh telecom Imei (obrisan) hvala puno jako mi je hitno!!!!!!!
Nitko, ni uz najbolju volju, ti to ne može riješiti na taj način...(izuzev BH telekoma)
Pozdrav dragi forumaši!
Od jedne tvrtke dobila sam Nokiu C1-01 na poklon, no prihvaća samo 098 karticu, a ja imam 091 broj i htjela bih staviti vip karticu u ovu nokiu, vdim da ima znalaca po tom pitanju koji znaju dekodirati mobitel pomoću samo jednog koda pa bih bila zahvalna ako bi mi netko pomogao i dekodirao :) i jedan mali problem je što sam prije odlaska na forum tri ili četiri puta unijela neke kodove s kutije, a procitala sam kako se pogrešan kod ograničenja smije unijeti samo 4 puta a 5. put je gotovo, je li to istina? :S Hvala unaprijed nekoj dobroj dušici :)
Bok, tinablr, mozes li mi reci kako si dekodirala svoju nokiu C1-01? moja je zakljucana na tele2 :( anyone? help!
Je l moguce da je cijena otkljucavanja Nokie 5130 XpressMusic 250 kuna!?
Molim vas pomozite mi... :( Imam nokiu 5230 koja je dekodirana na jednu mrezu i lupetala sam tamo neke kodove sto sam izracunala na internetu pomoci IMEI-a i sad mi se trajno zakljucao tel...molim vas recite mi da li postoji nacin da ga sama otkljucam,jer mi se bas i ne daju pare za servis...molim vas pomozite mi... Hwala unapred!!!
Gdje si to upisivala, pod kod telefona ili...?
Pa kad sam upalila telefon ukucala sam na tipkovnici (touch screen tipkovnici gde se bira broj) #pwCODE# i tako vise od 3 puta i sad mi na ekranu izbacuje kad hocu opet to da uradim da nije dozvoljeno...
Plz neka mi neko pomogne... Stwarno mi je wazno...
A da li znate koliko ce me kostati sve to? :(
Jesi li probala napraviti hard reset? Isključi mobitel, stisni i drži zelenu slušalicu i kameru, zatim stisni power tipku, drži sve to 15-ak sekundi pa onda vidi hoće li raditi. Ako ne, onda bi morao pomoći flash firmwarea pomoću JAF-a s uključenom factory reset opcijom.
Napomena: oba postupka brišu sve podatke s memorije telefona.
Owo sa power tipkom ne mogu jer mi je sjebana power tipka,ali kako se radi to sa flash firmwarea? Hwala unapred...
Flashanje nece pomoci...
Moze pomoc?
Evo, pribavio Nokiu 5130 XpressMusic...
...al je na t-mobile, a ja sam na Tele2.
Na odkleni.si sam uspio dobit nekakav zastitni kod uspomoc IMEIa, samo sad ne znam kako ga upisat tocno.
Pa bih bio zahvalan ako bi mi netko od znalaca mogao prisapnuti :)
Hvala!
EDIT:
Sad sam probao JEDNOM s Code Calculator 5.4 programom, ali nisam uspio.
Molim vas pomoc, Samsung mi je riknuo, nemam mobitela, a nemam ni para za servis :/
Nokia 5230 je uredaj koji ima SL3 zastitu. Ne moze se besplatno dekodirat niti resetirat brojac pokusaja.
Za dekodiranje tog i takvih uredaja je potrebno zatrazit kod zakljucavanja kod operatera ako ste ispunili uvjete za dobivanje koda koji su propisani zakonom te poslat uredaj u servis da Vam resetiraju brojac pokusaja ili odnijeti u nekoga ko radi dekodiranja da resetira brojac iscita iz uredaja kriptirano polje u kojem se nalazi kod te pomocu nekog od servera za LBF izracuna kod.
Imam Nokiju 6700 slide kupljenu u Tele2 i htio bih ju otključati.
Vidim da na netu postoje neki kalkulatori kodova za otključavanje, pa me zanima koji kalkulator provjereno radi i daje ispravne kodove?
Preko kodova ne može:
http://cafe.mobil.hr/threads/69859-D...tno-dekodirati