skini si phone xs plus plus on ti ima noviju metodu za breakaje!
backup ti samo mogu ulockeri napraviti!
Printable View
skini si phone xs plus plus on ti ima noviju metodu za breakaje!
backup ti samo mogu ulockeri napraviti!
pa dobro sat nitko nemoze preporuciti provjerenog unlockera necu zavrsiti kod nekoga tko zna manje od mene??
Biker boy možeš li uploadat main i sistem od w800 što si ga ti stavio sebi s hr jezikom?
jel moguće na k750 cid 49 brown stavit soft od w800 koji sam konvertiro na gslideu s header__DB2010_49_brown_291blocks.bin
s.silva kaže da nemogu pa da čujem mišljenje ostalih
može neko stavit PhoneXS++V12.rar na rapidshare ili poslat na mail? Imam problema s španjolskim
usput pitanje? ako napravim flasham samo main file mogu s XS++ mogu li po potrebi vratit prvotne postavke?
na topsoy imaš i za eng, drugo pitanje ti je odgvr sam kd unlckera!
Nakon svega ovoga ovdje totalno sam zbunjen. Imam K750i CID 49 brown, debrandirao sam koristeći ove ovdje upute. Sada me zanima da li se može ili ne može u njega ubaciti soft od W800 i po kojim uputama jer sam se načitao svega i svačega i više ništa ne razumijem?
EDIT: čitajući SE-NSE forum saznao da ne može. Nema druge nego čekati...
prvo ga konvertiras s ovim programom u red i onda mozes koristit phone xs++ i pretvorit ga u w800
Evo pokrenuo sam PhoneXC_DCU60, ali se neka procedura u njemu već ponovila 4-5 puta. Je to u redu ili?
http://img163.imageshack.us/img163/4...nexckc9.th.gif
Ej ljudi mene interesuje samo kako da ubacim neke patcheve????
Ovako skinuo sam main za R1DB001 i naravno patcheve koji su mi potrebni, i onda ja lijepo otvorim GSlide i sa njim otvorim main header koji on sam nadje, ili, "ADD" patcheve, negdje sebi spremim taj novi SOFT sa tim patchevim i onda START???????
Nakon toga pokrenem PHONE XS i sta dalje???????????????????????????????????????????
I ako mi neko moze objasniti kako ubacit hrv jezik bez onih foldera i toga, i onih da skidam menu ikone i to????????????? Procitao sam negdje da se skine nesto o W800, al taj software nije kao onaj moj gore " R1DB001"!!!! Sta da radim????
Molim za pomoc!!!!!!!!
spojis mob sa xs-om(pokrenes xs pa start...)= Citat =:
Ovako skinuo sam main za R1DB001 i naravno patcheve koji su mi potrebni, i onda ja lijepo otvorim GSlide i sa njim otvorim main header koji on sam nadje, ili, "ADD" patcheve, negdje sebi spremim taj novi SOFT sa tim patchevim i onda START???????
Nakon toga pokrenem PHONE XS i sta dalje???????????????????????????????????????????
stavis kvacicu na flash main i onda odaberes main
stisnes flash
kojih foldera,mislis u mobu pod other(drugo) ili...?= Citat =:
I ako mi neko moze objasniti kako ubacit hrv jezik bez onih foldera i toga, i onih da skidam menu ikone i to????????????? Procitao sam negdje da se skine nesto o W800, al taj software nije kao onaj moj gore " R1DB001"!!!! Sta da radim????
jeste upravo te foldere mislim je li mi mozes malo to pojasnit????
I ja sam mislio da se to radi tako sa onim PHONE XS, ali ja sa njim ne mogu cak ni ikone na mobitel poslat, a kamoli sta drugo, skinuo sam i one usb flash mini drivere, sta mi jos treba???
Znas li mozda???
Ajme Boze.pa najbolje ti je sa farom prikacis mob udes u flash i samo kopiras patch u taj flash i upres flash!!! a ak zelis maknit patch kopiras patch u flash i savis kvacicu na remove patch i upres flash!!!a ne onako komplicirat sa phone xs-om:thumbdown sa patchevima ti je najlakse u faru!!:thumbup:
da,files_to_upload ti sluzi za uploadanje ako ne zelis mjenjat boju a zelis uploadat menu ikone...,loaders je za loadere(njih xc koristi za slanje FW-a,hakiranje...)uglavnom loadere nikad ne diras,
evo sad sam otkrio i jednostavniji nacin za brown mobove
ovdje ga mozes skinut= Citat =:
Changelog
xs++ v1.2
- W550/W600 experimental, untested breakin!
- DB2010 CID49 brown flash support
Pa je li tesko objasniti kako to da uradim pomocu Phone XS-a?????
Samo mi ovo recite sve sam pokusao cak i skinuo negdje na netu najnovije mini flash drivere, i opet kad hocu poslati ikone na mob phone xs mi napise open faild, pa sta jos da radim????
@glava_18
je li mi mozes samo dati link sa ona tri patcha koja imaju na onim slikama
pa napravi pomoću fara!
e pa, stvarno, zar je toliko tesko odgovoriti na jedno obicno pitanje??????????????????????????????????????????? ?????????
Naime,nemogu nikako rijesiti problem sa finalizaciom Se 750i.Unutra je vec W800 ali kada hocu se logirati javlja mi eror i da kontaktiram provajdera dok walkman radi.
Da li bi neko htio napisati kratak tutorijal kako ovo da rijesim???
ps:Ipak je ovo meni prvi put da ubacujem softver u mobilni.
skini si najnoviji phone xs i odi samo na customisation i tamo si odaberi w800i i koji si fs stavio odaberi!
E ovako,ponovo sam sve procitao i problem je u tome sto ja ne mogu uci u memoriju telefona.Jer kad mi trazi cod kaze da konfiguracija ne valja dok walkman radi normalno.Kada vratim FW Od K750 isto kaze da konfiguracija ne valja.
Moze li se sto sada uciniti ili da ga spucam od zid.
http://img53.imageshack.us/img53/538...7eu7qx2.th.png
POGLEDAJ OVO!
Pa u tome i jeste problem.FS_Europe2,skinem i cust pack za njega ali sta sa njim
gdje da ga postavim u XS++ sta da uradim prije same finalizacije kada uzmem taj
koji je vec u XS++ ne ide.Za ova tri dana postupak sam ponovio bar 50 puta
i uvijek error.
@ jation
Pa trebao si skinit FS-EMEA_2 a ne FS_EUROPE_2 U TOME TI JE PROBLEM!
Ne meni treba Njemacki jezik,ja sam u Ausrtiji.
od kud si skinuo FS?
pa nebi trebao odabrat onaj cda nego cda EUROPE_2 u customazationu (onu sliku koju sam ti dao samo odaberi EUROPE_2 a ne emea_2 :thumbup:pa javi jel ti radi
FS i sve ostalo skidam sa onog Poljskog sajta.
Ma sve to ja uradim uvijek isti FS Cust. pack ali............
kada rekapituliram ova tri dana sta sam radio,nesumnjivo da sam napravio gresku kada sam izbrisao sa FSX ono tpa/system/menu/menu.ml da li je moguce da mi to sada pravi probleme????
http://sek750i.pl/content/view/31/49/lang,en/
Ako uradim sve ovako i sa ovim falovima,koji su cjelina,pa zasto opet nemogu da dovrsim finalizaciju.
Ima li neko jos kakvu ideju???
a je li mi moze neko objasniti kako da ubacim patcheve preko far-a , a kad odaberem onaj SEFP ono meni sve pise al ne mogu odabrati nikakav telefon uopste nema nikakvog ponudjkenog!!!!
imaš temu za far jedna ispod ove pa tamo pitaj!:)
Pozdrav forumu!
Evo moj prvi post i već radim *ranja ;D Odmah bih se ispričao što podižem topic star mjesec dana, no trebam pomoć.
Pročitao sam cijeli ovaj topic i shvatio maltene sve (dakle phonexs++, trebam main i fs, roknem preko noći i to je to)
Imam w810i sa R4CK003 FW-om i rado bih si stavio R4AE031 (moj brat ima w810 sa ovim i ovaj je BOLJI, brži, java verzija unaprijeđena, imenik sređen itd.)
Eh, sad jedini problem je taj što ne mogu nigdje naći za skinuti ni main, niti fs. topsony mi zahtijeva da sam minimalno 1 mjesec online i da imam minimalno 20 postova (dobro, ovo se može sredit :notooth: ), a dalje nigdje nisam našao...
Koliko sam shvatio, treba mi emea2 FW, jer taj ima HR jezik, jesam u pravu?
Eto, unaprijed hvala svima na pomoći!
edit:
evo što mi davinci client kaže (koliko sam shvatio, sve je super što se tiče mogućnosti flashanja, tj RED je)
Ivan= Citat =:
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: xxxxxx-00-329xxx :notooth:
Phone Color: Red
Phone CID: 49
W810 recognized!
pa ti zelis samo nadogradit orginal soft,to mozes preko SEUS-a
regaj se na se-nse ako vec nisi i posalji PM willyy-ju da ti skine main i fs sa top sony-ja,onda ce ti on uploadat na rapid i stavit link u ovaj thread ->
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=7699
hm... čudan problem: pokrenuo sam SEUS i on se updateo. tada sam spojio mob po uputama, no nije ga prepoznao već su windowsi tražili drivere za njega. uputio sam windowse na drivere koje sam skinuo sa neta (davincia i jednog linka sa pce foruma), no kažu mi da je nemoguće naći software za ovaj uređaj. ??? jel moguće da se to dogodilo samo zbog updateanja SEUS-a?
sad mi nikako neće instalirati drivere za mob...
da napomenem: dok je mob upaljen mogu normalno raditi s njim, tj. spojiti ga u phone mode ili file transfer mode i sve radi, samo ga komp neće prepoznati kad ga spojim dok držim c stisnuto...
ljudi što da radim, popi**** sam već :cube:
hvala na pomoći
edit: RIJEŠENO!! ;D skinuo drivere odavde:
http://www.davinciteam.com/USBFlash.zip
no opet isti problem - već imam "najnoviji soft instaliran" ništa, idem drugim načinom
ljudi ne znam jel problem u mom mobitelu ili šta, no seus jednostavno neće updateat - isprobano na 2 kompjutera. i još, sad nakon što sam instalirao usb flash drivere sa davincia, davinci client mi ne prepoznaje mobitel :lmao: dok seus i winxp to rade normalno. ma užas.
već sam spreman napraviti flash sa phonexs-om samo NIGDJE ne mogu naći emea2 fs za w810. jel zna netko možda gdje to ima za skinuti besplatno jer ne bih htio spičit 10 eura na davinci kad mogu za 50-ak kn flashat kod nekog unlockera?
hvala
sta ti zelis na k750/w800/d750 flashat fs od w810??ako sam u pravu to ti NECE USPJETI
p.s ljudi znate li kako cu na w800i stavit da mi operators name bude iznad sata na standby-u.valjda treba nesto u ovome promjenit pa ako znate:
</attributes>
</object>
<object name="StatusIndication">
<settings>
<sett name="RowHeight" value="0"/>
<sett name="TopOffset" value="0"/>
<sett name="TitleHeight" value="0"/>
<sett name="TitleTopOffset" value="0"/>
<sett name="TitleMode" value="1"/>
<sett name="OverlayStyle" value="0"/>
<sett name="YPos" value="18"/>
<sett name="Height" value="176"/>
</settings>
nisi u pravu.
kao što rekoh
dakle morat ću do unlockera... što mislite jel postoji kakva dobra duša da bi htjela uploadat negdje emea2 za w810 (recimo ako je netko skinuo to sa davincia - ako se to uopće tako radi) za možda pivo-dva? :notooth:= Citat =:
mam w810i sa R4CK003 FW-om i rado bih si stavio R4AE031...
pa nisam znao mislio sam da imas k750/d750/w800.
moja isprika;)
napisi koji ti je mob u sigu tako da ubuduce znamo
zna li itko odgovor za onaj gore moj post za layout??
evo samo da obavijestim da sam sve riješio preko wotana. od ulaska na njihov site do završetka flashanja proteklo je cca 7 minuta.
samo flashanje trajalo je 5:14 minuta. kredit sam kupio u roku manje od minute!
:wave:
Molim za pomoc ...
Fleshovao sam moj k750i sa
1.K750_R1DB001_FS_EMEA_2_RED36.fbn
2.K750_R1DB001_MAIN_1_EU_1_CL_RED36.mbn i,
3.K750i_CDA102337_2_EMEA_2 Sek750i
sve po uputstvo kao sto stoji u: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=32714,
i sve proslo bez problema ali kad sam ponovo upalio mobil i nakon ubacivanja SIM kartice opet stoji
"Insert SIM".
Jedino sto sam promenio je sto u 3.Finalization files promenio sam umesto
K750i_CDA102337_10_EUROPE_2 stavio sam K750i_CDA102337_2_EMEA_2 Sek750i.
Pomozite mi kako da sredim ovo "INSERT SIM".
flasho si k750 s najnovijim softom,pa to si mogao i sa seus-om(i jos uvijek mozes :) )
probaj izvadit sim pa metnut nazad,mozda kartica nije dobro "sjela",probaj sa drugom karticom
ili ako nije u sim-u problem skini custom-pack(emea 2) sa se-nse
EdiT: pa koristis krivi main,treba ti ovaj K750_R1DB001_MAIN_EU_EMEA_RED36
užas, užas...imam w810i brandiran. pokušavao sam s programom Phone-XS V2.01 Beta provjeriti
o kojoj je verziji riječ. Izgasim mob, izvadim karticu i sim i memorijsku, držim c
prištekam kabel i onda spektakl..........open faild.please, sve ljude dobre volje neka pomažu savjetom kako, što :) tnx
prvo skini xs++ (imas ga na se-nse) i instaliraj USB flash drivere ako jos uvijek nisi jer bez njih nista
Zna li mozda tko gdje ima tutorial kako promijeniti menu icone na k750i CID49 i red, sa XS++-om????
vidim da nisi procito cjeli thread
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=152
To sto si tamo napiso u tom tutorialu sam uradio.. i sada mi se neda mob upalit.. a koji da main reflesham.. jel to za novi ko soft???
Pokusat cu sada promijenit soft od W800i na svoj k750i.. sada radim s gslideom prebacivam to u cid49 pa cemo vidit oce li kasnije moci,..,
pa jel si instalirao taj driver koji si skinuo?
Moras prvo instalirat flash drivere da bi uopce mogo s mobom komunicirat preko racunara... bez toga nema flasha a ni ostali piz.....
jesam ali nema pomoći. nisam ni siguran da je to taj driver. jer w810 bi trebalo moći otvoriti. fakat jednostavan postupak ali nikako.....ako netko ima driver ili link bio bi zahvalan. tako ću barem biti siguran da je driver ok
E ljudi prije 2-3 mj. sam se mucio toliko da nije normalno.Bezbroj puta procitao
ovaj theard radio sve po uputama ali nikako nisam mogao dovrsiti finalizaciju i sacu ja telefon(imao garancju) vratim u shop i kazem da je preko SEUS-a to pokupio i da neradi i upali vrate mi tel. sa vodafonovim softom. i nisam nista htio dirati.Jer, mobilni nosim samo kao telefon a u isto vrijeme volim da eksperimentisem sa elektronikom i danas pokusam ponovo i opet isto.Naime, nemogu dovrsiti finalizaciju. I nakon nekoliko puta bezuspjesnih zasteka na onom gdje trazi da izvadim iz USB u roku od 8s i ja izvadim Usb kabal vratim odmah nazad i za minutu dovrsi finalizaciju. Vjerovali ili ne.
koji mobitel?
@blizzard
mob radi kao i far:spin:
k750i....ZANIMA ME DALI SE MOZE PROMJENITI SOUND ZA UPOZORNJE KOD ROKOVNIKA TJ. KALENDARA?; (AKO GA FLASH-AM);
koji CID ti je mob i koji erom imas(red ili brown)
jel znas koristit far,xs++
@ Mikulaa
GOOGLE is your BEST friend! ;)