Izvorno postao
SrKi
ovako. potpisao sam ugovor 12tog mjeseca 2007 godine, tarifa 170. To je bila akcija da kupis Motorolu V8 za 995kn, i onda narednih 20 mjeseci dobivas popust 50kn mjesecno (tjedan prije je bila takva ista akcija sa N76). I fino sam potipisao ugovor, knock-out tarifa i do sad uredno dobivao taj popust od 50kn.
i kako je nedavno dosla tarifa Slike i slova, koja mi pase jer puno poruka saljem, zvako sam SZK da vidim kako se mogu prebaciti. Odgovor je bio da se moram prebaciti na tarifu 150, jer mi na 170 ne mogu ukljuciti opciju slike i slova, ne postoji za tu tarifu. i da ujedino gubim pravo na tih 50kn popusta. ja sam se odlucio na to, jer ipak ce me na kraju ispasti jeftini. rekli su mi da to moram obaviti u tele2 centru.
otisao sam u tele2 centar u a.mallu i tamo mi je gospoda rekla da ako zelim da ne prebace sa tarife 170 na 150 da moram produziti ugovor na 24 mjeseca, jer tele2 ne podrzava prebacivanje u nizu tarifu dok si vezan ugovorom. ja sam se na to pobudnio, rekoa sam da sam dobio druge informacije u SZK. ona je zvala i rekla je da to nije moguce, da moram produzivati, ali da sad nemam jos prava na produzivanje (tek 2 mjeseca prije isteka ugovora smijem produziti). dakle, vezan sam za knock-out, makar tele2 nudi na svojim stranicama i druge opcije, ja ih ne mogu iskorisiti. razocaran sam, ali nema veze, strpit cu se. dugo sam uz tele2 i do sad je sve bilo 5, moram priznati, mozda ste me razmazili :)