ma sigurno manje od palete piva :p ;D
Printable View
:crazy:
e pazite sastav od frenda za koji on dobije 3 u prvom razredu srednje škole...ja sam UMRO od smijeha :lol: (a ja isto 3 za onako po slobodnoj procjeni DUPLO DUZI, ako nevalja kvantiteta, duplo je i bolji... :angry: )
podcrto sam najvaznije ;D (zum ako se nevidi)
http://img508.imageshack.us/img508/4108/dsc02773em3.jpg
issss... haha i profa malo nepismena, ha? i pretolerantna.. ja bi mu dala 1 bez razmišljanja
Evo mala,izvoli! :)
http://www.salji.com/files/spx67uix48yezb1pdg1f.jpeg
aa juuu nije iz mileniuma ili vinceka ali faaalaaa :blush:
premoren sam ovaj tjedan . . .
ne znam kaj mi je . . .
danas prošli na turniru dalje, umoran sam ko pas . . . :thumbdown
kaj ima novog kod vas?
Sljadoljed...kakav Milennium, taj sucka big time - Trakošćanski kup je i dalje najbolja slastica koja se može kupiti u Zagrebu :p
Idem ja ljudovi pred tv...:wave:
Evo chatujem sa sestrom iz BG :)
Prethodno sam učio, a šta drugo :(
a onaj sastav uopšte nije tako loš, samo ja ne bih dozvolio upotrebu vulgarnih riječi i konstrukcija, a i prekratak je. Zaslužuje 3.
placem..
ub't Risea..
koji uzas..
waaaaaaaaaaa
:ispuhuje nos u liverpoolov sal:
Ha čuj, ono kaj je pjesnik od 15 godina štel reči je ok, no forma je parodija :D
I ja bi mu dal 3...(4 za sastavak i KOLAC za gramatiku, črćkarije, odnos prema zadatku i "HAHA")
a jes mi drago zbog smrdljivog liperpoola... da bog da primili 6 golova u gostima
"najbogohulniju" <--- ja ti neznam sta znaci to :D
A kaj vi hoćete ba...Liverpul je treb'o izgubit. Et' ja dobio 2000 baksa na Fejsbukovom Texas Hold'Em Pokeru, pa sad idem spavat.
Kamo sreće da nisu bili pravi novci jer bih bio u šoku nakon što sam izgubio 600$ ;D
Odo ja...
ne funkcioniram više kako spada...
danas pisao programiranje, a net nam bio isključen... tako da sam bio prepušen sam sebi i svom (ne)znanju... ;D
maco!!!!
prerezat cu ti kablovinje za net :P pa ti skidaj HD trek onda! ne d'raj mi Liverpool!!
i da.. zar si i ti na tom fejsu.. oh, my.. kad cete se opametit vise.. vidi, Jamal je dosao pameti ;D
I ja sam na fejsu ;)
Ali ga ne koristim baš nešto
Domaća varijanta fejsa (www.dernek.ba) je zakon ;D