Izvorno postao
Dado_666
nije me bilo neko vrijeme jer u biti nikakvih problema sa mobitelom nisam imao pa reko da svratim što se ovdje događa.. haha umro sam od smijeha na ovog drama queen SE Hondaša :D :D
da se prebacim na on topic :)
par stvaari koje sam otkrio od koristim Desire, leedroid je vrlo stabilan i kvalitetan rom, preporučio bi ga, neki dan izašo update 2.3 sa kojim su puno utjecali na bateriju i njen vijek trajanja, kako vidim da svi imaju borbe sa trajanjem baterije preporučio bi OverclockWidget sa marketa, aplikacija u kojoj možete definirat snagu procesora i raznim uvjetima te overclockat na 1.2 ghz.. meni recimo stoji narihtan da pri normalnim uvjetima rada proc radi između 380 mhz i 700mhz, ima widget koji kad kliknete možete dignut proc do maximuma jednostavno, nakon što se ugasi mob, tj. ekran kod ponovnog paljenja opet se vraća na postavke koje ste zadali, u mom slučaju 380-700mhz, još ima i opcija da posebno zadate na koliko rado dok je screen off.. poanta cijele priče, baterija preko dana uz podosta surfanja i korištenja od jutra sa 100 ne padne na jedva 60%.. na 700mhz mobitel radi stabilno, ne trza i u biti ne kuzi se naročito razlika osim kod zahtjevnijih igrica koje se neće trudit ni pokrenut, onda samo nabrijete snagu po potrebi i rokaj.. vrlooo koristna aplikacija..