Hvala... ma ne znam, čudno je to. I generacije prije mene su se žalile na te testove, ali niko nije ni prstom maknuo. A lako profesoru, on to zna, ali mi - ne...
Printable View
Ajde kemija ubija od dosade....ali fizika ne...makar je i ona dosadna ali ponekad zna biti zanimljiva....;)
Fizika...
JEl ti misliš na ono kaj ja mislim ili mislim da ti ne misliš na ono kaj sam ja mislil?
Sve u svemu, fizik zna biti zanimljiva...
fizika rocks!
danas je bio dan kad sam bio korak do trosenja 600 kn na jednu jedinu majicu.
Lacoste , polo , roza .
City centar , proljetno sunce , plaća bila jucer , zbrojis 2 i 2 ..i skrenes do onog peek i nesto :)
next time ;D
ne znam kaj svi vide u tim rozim majicama . . .
pa bar lacoste ima puno ljepših majica od te roze . . .
ili se to možda u svima počela buditi njihova ženska strana? ;D
A ima nas svakakvih ;D
kuliram...
zapravo brljo , samo ti ne. :)
polozio sam ispitic..:crazy: tralalalala-lala--a-lal-aal-laa:crazy: cekam Sopranose...:respect:
mogu ti to objasniti ako oces...?
to sam skuzio i kod nas je bilo 24/30 jedinica, ja sam 3 dobio...
uglavnom kaj ne kuzis? pa samo formule imas i uvrstis... :S
inace ja sutra fiziku pisem to me jebe, NJutnovi zakoni zakoni :angry: danas sam dobio topa iz matise, i ironija je kaj sam na istom satu skuzio dovoljno da dobijem 2, i vise... sad neznam kad cu se javit jer profa nije normalna, dobar sam si snjom tak da ne mislite da se samo losi zale ;D , uglavnom rijesavas, prva greskica, moras sam naci gresku iispravit ju, ako ne nadjes sulja odma i na mjesto... ako ju nadjes ides dalje i sljedeca greska: "vidim da ti to neznas, 1.." :tomato:
sreca da nepita ful cesto...
Cestitke Goranu na roza majici. Pokazi ti njima tko je pravi muskarac ;D
http://www.comicguide.net/images/smilies/lolrot.gif
evo , crveni smajli za gogija
Evo vratio se iz grada. Bilo kvalitetno.
Pozdravljam i odlazim na spavanje, trebam na vježbe u pola 9 http://www.forum.hr/images/smilies/kava.gif
Ma svi imamo rozu majicu...bilo u svom, maminom ili curinom ormaru ;D
U mene su ponajviše zelene :D
Dobro, kod tebe smo se imali prilike uvjerit ;D
...je Points svemirac ;D
Em je malen, em je zelen :D