;D uzet će vas jednog dana svemirci...;D
Printable View
Da li postoji život izvan Zemlje? Ja 100% mislim da da.
Vert, culi smo te i prvi put :D
Nema do Treka, istina, ali ni es-dzhi-von nije losh.
A kjuov performans mozete vidjeti u "the weakest link - star trek edition" @ jubito
odmaram . . . :D
nema ničeg novog, pa ljenčarim na kompu . . . ;)
E vi'sh. Zaboravio sam fiksovat' sig (heil?!) i ono sa strane. Treba izbacit tajtaanaa.
Bio na pivu.
Boli me glava i razmišljam da odem na spavanje već u 12...
mileni, slobodno ti spamaj, ali budi spreman snositi konsekvence.
nesto me cesto spominjes.. zbog tri mergana posta nekako su iscezla sjecanja na ono kad sam ti se trudila spasit guzicu?!
i tenkjuverimač, moj tlak je nadasve u redu.. ne bih obavljala ovaj posao da imam problema s istime
kak te boli glava od jedne pive ;D Ja sam oslobodio oko 47 gigi diska, pa kad dodjem doma budem jos dodao nekoliko torrenata sa 'njav...ovaj edukativnim sadrzajima ;D
Nije do piva Maco, boljela me je i prije ;D
Ma onda nisi trebp'o pivu uzimat, brate mili. Dvije case pelina i glavobolja bi o'sla dok bi lupio dlanom od dlan ili kak vec ide ona pjesmica iz vrtica ;D
Meni se spava a namjeravam sad gledat seriju. Popio sad dvije pive u bircu,i sad mi se duplo spava :zzz: Opet ce mi stari cupat kablove od telke u 3 ujutro... :lol:
nek pochupa. Pripremi rezervni ;D
odoh corit
cija
Balkanac je sretan. Čuo je da dolazi 3G iPhone. Ekipa ga smatra marketingu podložnim kretenom,ali njega zaboli
Onda pelinkovac za ubuduće :p
Edit: Balkanac je kralj sa pričanjem o sebi u trećem licu :)
LOL.
Ma Balkanac je legenda jer čovjek jedini zna normalno pričat sam sa sobom ;D
ja cu ispizdit s Kasdom ovom svojom.. s njom nesto nije u redu.. sto god da joj radim, nece i nece u routing mod.
ocu automatsku konekciju!
koji su DNS serveri za te komov dsl? ajmo! brzo! k'o ima kasdu u rutingu!! pomagajte dok nisam pocela banove dijelit!
e, i da, nemojte mi linkat onu stikanu temu s naseg fpruma, jerbo sam je prosla step baj step valjda milijardu puta danas, i nista!
Ma i ja sam poludio dok sam ju naćer'o da radi u routing modu. To jednostavno neće da frcera...Riješenje: Kupio D-Link i radi k'o bebica :p
EDIT: Uostalom sad imaš opravdanje da pređeš na Metronet ili Amiš; reci starcima da su ti t-mac...ovaj t-comovce uvalili f***ed up opremu ;D
vecher.........
Bujakaša i tebi ;D
e, al ova moja je sajns fikšn!
od 7. mjeseca otkad je imam vec jedno 2 -3 puta ja dobila autokonekciju a da je upitno je li uopce bila u ruting modu! mislim, samo na temelju rucno unesenih brojeva u IP i DNS u postavkama za mreznu ja sam imala autokonekciju.. nisam morala intervenirat po exploreru!
i sad nece pa nece.. nema sto vec nisam probala..
Apdejtovah Firefox.
Još par minuta pa na spavanje :P