Jel to onda ubroje u onu stavku Popust na usluge? Jer koliko znam mogu naplatiti jedno ili drugo - popust na uređaj ili popust na usluge. Pretpostavljam da je to uračunato onda u onih (u mom slučaju) 520 kn!?
Stvarno mi nema smisla da naplate popust na usluge 520kn + 200kn za trajni nalog (a onda mogu tako naći još + ŠtoGodHoće)!?
Zato ću morati da mi pismeno lijepo naprave izračun što i koliko će mi se naplatiti!
Raskidom ugovora ja ne opozivam suglasnost za trajni nalog, nego raskidam ugovor - a za taj raskid onda plaćam "kaznu" u obliku 1. Popust na uređaj ili 2. Popust na usluge. Tih 200kn može biti samo uračunato u 1. Popust na uređaj (tj. nadodano) - a meni se obračunava povoljnija opcija!
I dalje ne vidim kako će mi naplatiti tih 200kn za raskid trajnog naloga ako mi je povoljnije platiti popust na usluge!?
Ukoliko se zbilja dešava da naplate popust na usluge i popust na uređaj (-200kn za trajni nalog), onda je to kršenje zakona ili čega već...Jedno ili drugo - nikako oboje platiti!
Ali dobro, u mom osobnom slučaju planiram još par mjeseci nastaviti koristiti pretplatu - pa će i proći 8.mj...
Govorim iz slučaja s Vipom - nakon 3.mj sam raskinuo ugovor (i posljedično trajni nalog) i nisu mi naplatili (40kn kod vipa) za raskid trajnog naloga. Pismeno sam dobio izračun stavke 1. i stavke 2. i meni se obračunala povoljnija - tj. stavka 2. koja iznosi 0kn (popust na usluge)....možda je tih 40kn bilo uračunato u stavku 1., neznam sigurno. Pisalo je samo popust na uređaj.