naginjat cete se ako strojovodja potegne sljivovice.
e, i de vec kad si dolje mi donesi kulena! tebe mogu bez beda zicat jer znam da ces ga citavog dopremiti, a ne dobar dio u zelucu..
Printable View
naginjat cete se ako strojovodja potegne sljivovice.
e, i de vec kad si dolje mi donesi kulena! tebe mogu bez beda zicat jer znam da ces ga citavog dopremiti, a ne dobar dio u zelucu..
Ha ak bu on, bum i ja!
Nemoj da ti sad velim u kojem agregatnom stanju ti ga donesem!
ne smiješ mješat krumpir i meso i tak to... jedeš meso jedeš povrće, jedeš krumpir jedeš povrće :D
e ;) mala
pa on je musko. zar zaista mislis da je njemu glikemijski indeks hrane bitan?
osim ak bilda. a ravilov, znamo da ne bildas, sou.. ;D
i, baj d vej ravilov, nesto si mi cesto u mom dvoristu lejtli?!
ah, nažalost, niti ja ne kombiniram to :(
Ali, pa krumpir je povrce! :D
Ma ionako ne jedem meso, samo filozofiram. :crazy:
Ne, ali planiram... Doduse vec dosta dugo... ;D
A njuskam malo sta ima po susjedstvu, da vidim sta sam dosad propustao... :notooth:
'barvečer! Da pozdravim dežurno društwance, da uputim čestitke i pozdrave (kiss-kiss) modovima, i općenito, da vas sve malo vidim.
Zastranio sam malo, ali vraćam se u velikom stilu. Ili lijesu, što već bude jeftinije.
Daklem, dobro vas našao! :wave:
nemoj me klat da si se napokon opametio i odustao od fejsa?! :O
zahvaljujem na srdacnoj dobrodoslici (iako znam da u biti trljas zadovoljno ruke smisljajuci kako ces nas gustere oribati..)
Ma koji fejs, tamo sam isto toliko često da pogasim sve one p*darije koje dolaze na mejl. Samo podesim da me ne maila i odem van. Ma nema me (ko kulture u hrvata)....
But don't call it a comeback,
I've been here for years...
O vidi vidi koje svratio... ;D
Pozdrav Plavi...
BTW: dobar jutar svima... ;D
nisam nista dugo napiso u ovoj temi. pa evo malo..
a nis.. doso sa predavanja... sad pijem kavu na miru bozjem.. i surfam..sto je ocito.. pa onda na predavanja u podne, 2 i 5. +jos u nekoj pauzi moram nac vremena za skuhat rucak oprat sudje objesit ves, ic u ducan, u knjiznicu, fotokopiraonu, neki sajam pogledat i navecer mozd do kina. steta da nema sunca :crazy: :wave:
...ko moze imat gori dan od mene...iznamljujum jedan stan dođe plinara iskljuci plin popravak samo 25000kn...(treba stavljat centralno) dođem u taj stan i vidim opomenu za ovrhu račun 1200kn (nisu plačali pričuvu)...ma ludilo...
računam kolika bi bila razlika kad bi se kupovao benzinac + ugradnaj plina ili dizelaš i koliko bi se sa plinom uštedilo u odnosu na diezel i benzin... :)
plin je dugorocno isplativa investicija onima kojima auto ne sluzi samo za do grada i natrag. tebi to, Ico, za sad ne treba.
ja brijem da na tom plinu ne uštediš nego samo potrošiš..osim ako svaki dan ideš na neka putovanja di se ajde onda isplati :hm:
inače, ja loše, posvađala se s dečkom.. koji ste vi muškarci kreteni (pardon kaj se tak moram izrazit) :D
...čast izuzecima :D
btw skoro zaboravih da sam danas fraj all day. Sinoć napadalo nešto kiše, moglo bi biti blata - bičikleta - priceless http://www.comicguide.net/images/smilies/biker1.gif
ma plin je okej ako svakodnevno prevaljujes poprilican broj km zbog posla recimo (k'o sto je moj caca npr. putovao svaki dan na relaciji Ivanic Grad - Zagreb zapad), ako radis dostave, ako cesto putujes, blabla.
obicnim smrtnicima koji dnevno autom prevale 20 - 30 km plin ne treba.
i mala, gle sad kad nas popljuju do daske, nasle zene komentirat o plinu i autima..
EDIT: Ico, to je vec drugi par rukavica..
al ja sam mislila da ti to oces samo za svoj afto.. a to ti se onda fakat ne isplati, jer ti si dnevno najcesce na relaciji Lucko - Voltino, sto i nije neka kilometraza..
ista... često se vozam na toj relaciji...
Ali nemora biti da je to svega par kilometara...
ako slučajno odem preko Jankomira (king cross i to), pa onda do Voltinog, e onda napravim kilometara i kilometara... ;D
a sve zato što na jednom semaforu krivo skrenem... :p
BTW: ko pljuje po vama??
Pa ima "žemskih" koje se kuže u aute... :)
normalno da je on kriv. ja bi priznala da sam ja...al nisam. uvijek je on kriv jer je malo šuknut.. on nešto napravi i ja se trebam ljutit al on će svijet naopako okrenut da on ispadne žrtva pa da se ja ispričam.. e pa sad neću :D
ma luna, kaj se živciraš, on će bit u minsu, ne ti ;)