A jeste zaspamali temu. Jedan koristan post u dvije stranice.
Nije da me se tiče, al mislio vidi postova, neš korisno kad oni samo isto se vrti.
Moje isprike na mom offu:respect:
Printable View
A jeste zaspamali temu. Jedan koristan post u dvije stranice.
Nije da me se tiče, al mislio vidi postova, neš korisno kad oni samo isto se vrti.
Moje isprike na mom offu:respect:
I meni je bilo slično kad sam ga kupio, pizdio sam zbog grijanja i trajanja baterije. Na pocetku, malo ukljucim wlan i prosurfam a temp baterije se digne na 40, ne mozes ga nit drzat u ruci vise. Isto se dogadalo ak sam malo duze igrao neku igru.
U meduvremenu sam rootao i stavio custom ROM i pa mi se temp ne dizu toliko. Baterija je s vremenom povecala kapacitet pa se dobije neka pristojna autonomija. A opet mislim da ce i neki drugi mob s istim karakeristikama dati isto trajanje baterije. E sad, u vrijeme kad je Desire izasao, bio je pila al jbg to je 1. generacija snapdragona koji je prvi proc na 1GHz i normalno da se grije i da trosi. Sad je izasla nova generacija s manjim proizvodnim procesom 45nm koji naravno manje trosi i manje se grije, dokaz tome je da su Desire Z uspjeli natjerati da radi na 2GHz (Quadrant score 3000).
Osim toga, ljudi na XDA forumu se svaki dan trude da istjeraju maximalno iz uređaja, dakle podrška je velika. Al opet sve ovisi o tom jel si power user il samo user, ak si ovo drugo onda jbg ima i boljih uredaja na kojima ne treba prckat a rade dobro. Meni ce Desire biti dobar 2 god ili vise, taman dok se ne pojavi opet nesto novo i brzo, a kolko vidim LG je vec napravio android s dvojezgrenim ARM-om, a u planu je 4-jezgreni ARM s virtualizacijom tam negdje 2013.
-šta ti misliš koliko taj mob vrijedi u tvornici? puno manje od 1000kn!
-ja kažem da moj ne valja, a ne svi koji postoje! -svaka čast tom Desireu koji nema feler pa baterija izdrži dan-dva, koji ne bude vruć kao žeravica dok se piše SMS ili surfa... itd itd...
-trebao, nisam mogao, imao posla doma jbg, volio bi i ja ko drugi cijeli dan sjedit i zaj**** se okolo... tad bi imao vremena za odlazak u VIP... a da mama i tata kupuju tehniku, ovak kad štedim pola godine pa dobijem novi mob koji jedva radi tko onda neb' bio ljut?
Dosta o meni, imam 2 kupca danas za sada, i rekao sam im da se grije i za bateriju - ne smeta im to, pa ću ga lijepo prodat i dobro!
Ja iz principa neću više taj mob, za mene nije dovoljno dobar! -ovo je istina - nova stvar, nije dovoljno istestirana, pa frka, a svejedno je daju u prodaju nek se bagra hebe... -sa Desire Z znači nema problema sa pregrijavanjem - super :)
Da mi auto tak radi ko taj mob, do posla bi mi trebalo tjedan dana, a imam 7 km do posla... slikovito rečeno :)
neznan oce li te tješit ali sa svim ostalim mobitelima (android 1 GHz) ces imat iste "probleme". prijatelj uzeja desire hd pa opet baterija izgura jedva dan, a to "pregrijavanje" je normalna stvar. Uvalili su gigaherc i više od 500 mb/rama u mali prostor,šta je za ocekivat
Neznan,meni je htc nešto najbolje šta je izašlo i stvarno san ga iskoristija maksimalno sa svim potrebnim stvarima. Dragi ti prodaj Desirea pa se vrati na jednostavne mobitele jel smartphone iskreno nisu za tebe/vas (bez uvrede)
-jbg, samo rekoh da moj DESIRE nije kak Bog zapovjeda, a drugi to ne mogu prihvatiti, i ponavljam da nije dovoljno dobar za mene, dok ga nisam imao mislio da je to mrcina, a sad vidim kak je krhak itd itd...
Hvala svima za dobronamjerne savjete, javim se kad nabavim drugi/bolji nek mob.
-ma sad više ne znam koji, razočaran sam...
bez urede tebi, ali ti sad mješaš softwer i hardwer, ti znači misliš da se ja ne znam služit s mobitelom jer je to smartphone? -rekoh da što se toga tiče sve OK, ali ne mogu držat mob koliko je vruć, a baterija crkne za cca 8 sati, zbog toga mi ne paše, a ne zato što je to smartphone!
Ocito da ti neznaš citat
Da ponovim, smartphone svaki ili vecina (sa serijskim softwareom) ima manu da se baterija brzo pocuca, jel nije lako sa "baterijicom" zada gurati svu tu snagu i sve te aplikacije. Za to postoje ROMovi sa kojima sređivaš stvari sa kojima imaš problema
Nisi jedini kojem bi takve stvari riješila garancija (mislin sad na hardware), ali neka. Nadan se da tvoj iduci izbor mobitela nece imat "dječije bolesti". Necu više ulazit sad u ovu raspravu jel samo offtopičarin
jel netko uspija dokucit koje su novosti 2.29 updatea?
nije dovoljno dobar za tebe?
taj tvoj nije za nikog.ali ne znam korisnika koji bi mogao rec da desire nije dovoljno dobar za njega.jer mobitel ima apsolutno sve.dok je ispravan naravno.
ja svoj mobitel nisam dobio na poklon,i ja sam ga kupio,platio kao I svi ostali.tako da ja kuzim da si ti ljut zbog toga sta ne radi ispravno,ali mobitel je top 3 trenutne ponude,i nemozes takve stvari iznosit na osnovu svog loseg iskustva.
PA NA SVOJ SAM MISLIO DA NIJE DOVOLJNO DOBAR ZA MENE, JER BATERIJA ODE ZA 6-8 sati, I ONO PREGRIJAVANJE, ETO TO...
-što se tiče softwera, imam novu SIM karticu te sam vratio onu memorijsku karticu od 8GB da vidim hoće li se opet blokirat i za sada je sve OK, nije mi jasno zašto je u pon. i uto. blokirao/crkavao (smrzavao i display se gasio) . . .
@SE Hondaš, nakon što si zaspamao temu svojim problemima za koje si ODMAH dobio konkretne savjete. Što da napraviš i ako ne uspije da vjerojatno imaš NEISPRAVAN uređaj i da ga odneseš na SERVIS, mogao bi odskakutati sa ove teme! Daljna rasprava je samo čisti off topic s tvoje strane i molim te nauči se kako koristiti multi quote a ne slagati postove jedan za drugim.
pa mućni malo glavom i napravi root, tako su meni odgovorili :)
Upravo to i namjeravam, čitam topic-e i tražim dobar tutorial.....
Nisam baš power user ali muku mučim sa internom memorijom.....
Inače, sa mobom sam i više nego zadovoljan, nemam ama baš nikakvih problema tako da više čitam i pratim ovaj topic nego što se javljam!
Meni zagrijavanje baterije i nije bas problem,kad ne koristim mob onda je oko 24-26, a kad je.recimo wlan + igrice onda ode i na 35, ali Mislim da je to normalno je li. Moze li mi netko pomoci pri izboru novog roma? Zelim da mi baterija dulje traje i da imam vise slobodne memorije na mobu,tj. da mogu sve app stavljat na SD. Prvi put to radim pa me strah gubitka garancije,pa sta onda ako imam drugi Rom a nes se pokvari?
Imaš temu o custom romovima malo iznad ove pa si pogledaj. Uglavnom se vrte iste preporuke...
Ako se nešto pokvari, garancija ti ne vrijedi. Šanse da nešto pokvariš stavljanjem roma su ravne nuli. Šanse da nešto zezneš svojim neznanjem ili nečitanjem - poprilično su moguće. Uzmi si vremena i čitaj, čitaj, čitaj.
Nije me strah da cu pokvarit stavljanjem roma,nego npr. da sad stavim novi rom i onda koristim mob normalno i nesto se slucajno pokvari,recimo tipka za on off i odnesem na servis i vide da imam drugi rom,onda je sranje je li?
Sve dok ne vratiš stock rom, sranje je, a ako ti vrisne power tipka onda si fakat pehist i pol :)
Pa malo san cacka, nekolicina aplikacija je dobila neke nove mogucnosti u widget izdanju. Baterija kada se napuni te izvlacenjem punjača se ne smanjuje ispod 99% (do sad bi cesto bila na 95%, vecinom se nebi napunilo do kraja-bar meni). Cesto je oslobođeno više rama, znaci te neke cake koje su nebitne ali opet dobro dođu.
Ima li neko neki podatak za 2.3, kad bi trebalo to čudo izac
Čudo da je HTC riješio taj problem s 95% baterije.
2.3 se očekuje najprije za Nexus One, a tek onda će ostali proizvođači dobiti sve potrebno za prilagodbu roma svojim modelima. Za Nexus se očekuje kroz sljedećih nekoliko tjedana, što bi moglo značiti da će na Desire doći najranije mjesec-dva nakon toga, ako u HTCu nisu izmjenili prioritete kod izbacivanja updejtova (zbog Desirea HD i Z)...
Da, to je i za očekivati. Ali uvijek postoje alternativni načini...
Sve je već poznato, na nama je samo da čekamo :)
http://twitter.com/retomeier/status/11830023140937728
= Citat =:
The Nexus One OTA isn't happening just yet - should be coming in a few weeks.
-Pozz!!
-Kada pokrenem software update na mom Desireu na downloadu piše da je froyo DE verzija što bi trebalo značiti da je samo Njemački jezik koji mi naravno ne odgovara.
Dali je moguće poslije promijeniti jezik na Engleski????
Ne verziji 2.1 koju imam trenutno mogu mijenjati koji hoću jezik.
-Hvala!!