Ima kakav tutorijal? :D
Printable View
Ima kakav tutorijal? :D
Pozdrav kupio sam Nokiu C5-00 i odlucio da je abgrejdujem. Skinuo sam Nokia Software Updater ali me je strah da je spojim sa kompom i isklikcem nextove! :P
Da li se to uopce tako radi ili sam nesto pogresno shvatio? Konektujem se na net, spojim Nokiu, otvorim program i on mi skine i instalira najnoviji firmware?
Evo da podjelim ekipi product code za Nolia X3 da bi ste dobili Hrvatski izbornik nakon promjene koda i software upgradea.
Kod:
0581208: RM-540 EURO-D HR LIGHT/BLUE LATIN
P.S U svim ovim tutorialima,netko je mogao napisat da ce promjena koda i software upgrade počistit sve telefonske brojeve i poruke. Sad se s oproštenjem mogu *ebat....
P.S Nemojte mi ić sad pričat da sam trebao pravit backup. ;)
Budu ti ostali brojevi iz imenika.
A za Nokiu X6 koji je najnoviji product code s hrvatskim jezikom.Nece mi uopce radit update softwera jer kao imam zadnji a nemam...
Jel ovaj:
0597474 RM-559 T-Mobile Croatia HR black red v1
0596651: Nokia X6 RM-559 Country Variant Croatia HR black black Free Navi v2
0597474: Nokia X6 RM-559 T-Mobile Croatia HR black red v1
Izvor
v30 je zadnja.
Ja ocito imam ovaj od Tmobile kad mi neda da ga updejtam.I sto mi je sad ciniti da nadogradim na postojecu verziju v30?
0595388 CTR 16GB BALKANS BLACK RED
A ovaj?
http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:X6-00
Nekuzim kako da saznam preko Nss-a product code i kako da ga promjenim??????
Preko tog Nss-a mi uopce ne registrira mob kad ga spojim.Poludit cu....
zanima me promjena product coda sa win 7... pokusavam naci jaf koji radi, ali mi cijelo vrijeme izbacuje gresku sa onim .dll fajlom... hvala na pomoci!
Ma kakav crni JAF, najbolji za to je NSS.
hej, trebam neke informacije uvezi update za moju e75, znači našo sam na forumu i sajtu od nokie da postoji update za e75, međutim kada tamo na sajtu ubacim code od mog mobitela da provjerim da li mogu ubaciti zadnju verziju sofwera, onda mi tamo piše da je ova verzija softwera koju sad imam, da je to i zadnja moguća verzija za moj mobitel! jel to onda definitivno znači da nemogu ubaci zadnju verziju na mobitel? a jos jedno pitanje vezato uz to! ako je update moguć, jel najbolje da ga ubacim sa NSU beta, ili je bolje da odnesem negdje u nokia shop, jer je jos pod garancijom, odnosno da li nokia naplaćuje ako se mobitel kod njih updatuje?
nemres update-at jer je brandirana i nisu jos napravili novu brandiranu verziju... mozes promijenit product code po uputama tu na forumu ali vjerojatno s tim gubis garanciju... mozes ju pod garancijom odnesti u mobis i onda ti oni stave novi softver ako ga imaju, nis se ne placa... ako mob radi ok, i ako novi softver nema puno poboljsanja, onda ti se bas i ne isplati to nositi, jedino ako imas viska vremena... za mjesec-dva mozda stave na net novi softver pa si mozes sam staviti...
ljudi, imam problem. u pitanju je nokia c5.
pokusao sam napraviti update preko ovi suita. pratio sve uredno, krene instalacija, dodje do pola i stane. u isto vrijeme mi se izbaci greska da je doslo do greske pri instalaciji, da laptop nemoze prepoznati uredjaj i da nece funkcionirati. tada i ovi stane i kaze da otpojim mobitel, restartam i probam ponovno. pokusao sam 2-3 puta i nece.
zatim sam skinuo nokia software updater, ponovio sve i ista stvar. na pola laptop vise ne prepoznaje mobitel i instalacija staje. kao da je mobitel iskljucen iz usb-a.
vise nebi niti probavao, jbm ti update :angry: ali mobitel vise ne radi kako je radio prije pokusaja. dosta je sporiji i zastajkuje.
problem je u tome sto laptop na pola instalacije vise ne prepoznaje mobitel. bar mislim da je to. pomagajte, sta da radim? :sos:
koji win?
Xp sp3 je u pitanju..
da ne tražim po cijeloj temi zanima me koji je najnoviji software za nokiu e52?
ljudi, hitno trebam pomoc..
povezem telefon sa ovi suite i onaj dole djavo samo vrti CONNECTING..
http://www4.slikomat.com/11/0512/li1-ovi-su.jpg
sve sam instalirao i brisao par puta.. al` nema sanse da proradi :(
ako iko ima ideju sta je.. javljajte, ja vec sizim.
vec 6 sati sam za racunarom pokusavajuci skontati ovo.
pozdrav
Postavio sam jedno pitanje u vezi phoenix-a u diskusiju predvidjenu za njega i niko ne odgoara! Zanim me da li smijem da updatujem stariju verziju firmwarea na N95, trenutno je poslednja verzija na njoj? I ima li nekakve razlike u updateu nego kada obicno nadogradim softwer?
flešanje, nadogradnja sw-a, update... sve ti je to jedno te isto
ako pokušaš staviti stariji sw ubit ćeš telefon
ima li nekakve sanse da se stavi starij softver (pomocu cega), mislm da mije kod kamere problem upravo softver (radi kada ukljucim barkod program a kada zelim kameru tel nece da je pokrene)???
Molim malu pomoc!
Kad promijenim product code u NSS-u i stisnem enable, pa write pise writing new values... Done. To je u redu... no ako opet stisnem read pojavi se stari product code.
Jel to normalno?
http://europe.nokia.com/support/down...oftware-update
pronađi je ovdje i pisat ce ti ispod slike. U ovom trenutku je "Latest software release for Nokia E52 is 051.018"
stranica im očito ne radi baš najbolje, već je 2 mjeseca aktualan firmware 54.003
http://nokia-news.com/firmware-updat...2-all-regions/