Koliko znam ne...
Jer, mislim da se 3D "realizira" zato jer je pomaknuta slika i kada gledaš s dva oka- svako oko vidi drugačiju sliku (tj. jednu "boju") i to daje iluziju dubine- 3D efekt.
Evo, imaš ovdje detaljnije.
Printable View
Koliko znam ne...
Jer, mislim da se 3D "realizira" zato jer je pomaknuta slika i kada gledaš s dva oka- svako oko vidi drugačiju sliku (tj. jednu "boju") i to daje iluziju dubine- 3D efekt.
Evo, imaš ovdje detaljnije.
ne nosim nista, duga prica, uglavnom, na lijevom oku imam veliku dioptriju vjerojatno od rodjenja, a tek sam u 8. razredu skontao to slucajno, jer sam naviknuo tako gledat. nosio sam neko vrijeme naocale, ali onda su mi rekla da ne smijem jer na drugo oko stavljam obicno staklo pa to stvara dioptriju, lecu isto, ali nju sam prestao nosit, jer sam isto vidio i sa njom i bez nje, jer sam nosio polumeku ili polutvrdu, nesto tako, koja je bila max +4,5
uglavnom, ja sam vidio te efekte, kad sam skinuo te 3d naocale, i pogledam na platno, vidio sam 2 slike kako se preklapaju, a kad ih stavim, sve ok. ja sam dozivio efekte, vjerojatno iako mi je velika dioptrija, ipak je + tj dalekovidan sam pa je to pomoglo vjerojatno... a isto vjerojatno da imam normalan vid bi to bilo jos izrazenije.
te naocale nabacis preko tih svojih, vidio sam par ljudi u kino koji su to napravili!
istina :) ja sam ga gledala iz 2. reda DD :D :D ali moram reci, unatoc tome da me nije boljela glava i sve sam vidla :) mislim, cijeli ekran, jel :)
ja sam gledala prvo u 2d a onda u 3d...hm...tesko mi se odluciti...2d sam gledala doma, a 3d u kinu...moram priznati da je 3d "bolji"...sad sam prvi put gledala u 3d tehnici neki film, i ostala sam odusevljena...super mi je ta 3d tehnika :) fakat superiska...par put sam se stiltala...i super mi je kad imas feeling da lezis u travi i promatras ih :) meni je u obe tehnike odlican...
ja isto inace nosim naocale...i bilo je nezgodno stavljat jedene preko drugih, pa sam skinula svoje i stavila sam te 3d...i sve sam vidla procitat bez problema :D doduse, bili smo u 2. redu, ali imala sam filing da su titlovi tocno ispred mene, tak da ono...ne znam dal je tak svima bilo ili samo nama koji smo naprijed???:hm::hm:
sljedeci vikend u graz :njanja::njanja::njanja::njanja::belj::belj:
za one koji neznaju jedna mala natuknica: imax 3d
e vidis, mi smo bili u 4. redu, dakle ne puno dalje od platna. ja sam u jednom trenu skinula naocale da vidim vidim li titlove bez njih.. i jok. muz se cerekao kad sam mu u pauzi objasnjavala da bez naocala ne vidim ona slova (do kraja pauze ostalo je x minuta) koja su jos veca od titlova :( corava sam uzasno.. da sam u prvom redu, jos uvijek bez naocala ne bih vidjela kak se spada..
tako da, i da sam htjela, tesko da bih mogla odgledati u 3d.
L.L.
Izgleda prebolesno... ;D
Da mi je tamo jednom otići... :)
Pogledao Law Abiding Citizen- 10/10
Kakav tip ovaj Clyde... :D
Odličan film, volim takve filmove.
Jedino mi je malo bezveze što sam u ovoj temi pročitao tko na kraju umre... :D
Da nije umro sve bi ih pokokao i garant bi drugi dio došao kojeg bi se james cameron uhvatio i to bi bio spektakl:)
Jesi partibrejker... ;D
Daj editiraj post da ljudi koji će gledati film ne vide ;)
Law Abiding Citizen 8/10, mozda malo pretjerano u trenutcima ali sve u svemu superiska za pogledati...
Otmica metroa 123 6,5/10
Ok film, zanimljiva radnja, odlicna glumacka postava (ocjena vise) malo drugacije nesto, ali previse nelogicnosti, i sitnih greskica, pa zato ovakva ocjena
Građanin opasnih namjera 8/10
Dobar film, zanimljiv zaplet :), treba pogledati, ...
Sherlock Holmes
Neobičan film i tako tipičan za Guya Ritchiea,a R.Downey se dobro snašao u ulozi Holmesa.Treba pogledati...
6/10
gradanin opasnih namjera 8/10-da se izbace 2 scene iz filma,bio bi savrsen al eto moraju oni pretjerat a mogao je ispast realan cak :D
nemilosrdni gadovi 7/10
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Predobar film :) - 9/10 ...draga i ja ga pogledali i uz zanimljivu radnju i likove stvarno smo se i nasmijali a i pomalo rastužili u nekim scenama... :) ...
Sinoć odgledao s ekipom Avatar jer sam ga preksinoć prespavao. Sinoc ga je drugi frend prespavao pa cemo ga najvjerojatnije i veceras gledat... ;D
10/10 sta se mene tice. Necu trazit dlaku u jajetu za kvalitetu slike.... :respect:
i ja se slažem s lunom, uzalut bačenih 2 sata i 34 minute, i 1,5 gb flat rate prometa, taj avatar uopće nije nešto, 100 puta ima bolju radnju neki film koji nije uloži u marketing i gomilu glupih i psihodeličnih efekta od kojih dobiješ i poklon epilepsiju us pogledani film:bat:
Inglourious Basterds (2009) - malo mi predugo film traje, nepotrebno...dijalozi u filmu, klasika za Tarantina :)
ocjena 9/10.
Teeth (2007) - kao nekakav horor, nekad se pitam di nađem takve filmove, a sama tema filma, ma jojj :D...pravi trash za pogledati.
ocjena 4/10
da malo dignem temu iz mrtvih ... :)
The Last House on the Left (2009)- remake kultnog horora iz 1972., koji nisam gledala...al ovaj film po meni i nije nekakav horor al dobro...film te drži napetim, ne zbog činjenice što ne znaš šta će se desiti, nego ima scena koje te baš uznemire... i zbog tog mu dajem ocjenu 7/10.
Shutter Island (2010)- kvalitetan, atmosferičan film. odlična glumačka ekipa. iznenđenje na kraju, barem meni. ocjena 8/10.
Orphan (2009)- odličan horor- triler, koja boleština, volim ovakve filmove koje me iznenade... 8/10
Changeling (2008) - redatelj Clint Eastwood, odličan ... film po istinitom događaju, odlični Malkovich pa i Angelina Jolie, svakakao pogledati..ocjena 7/10.
The Cove (2009) - dokumentrac... koji govori i pokolju delfina, pa za ne povjerovati. Japanci nisu normalni po meni, to su ljudi koji apsolutno sve jedu, užas... ocjena 9/10.
An American Werewolf In London(1981)
Prastari horor kojeg sam i prije gledao..Sad je manje dojmljiv jer su neke scene pretvaranja sad smiješne,ali u cjelini još uvjek solidan horor.
5/10
SAW 6
Bezvezarija koja je izgubila svaki smisao(ako ga je i bilo) i sve se svodi na glupe klopke,mučenja....ma totalna glupost:creep::suicide:
2/10
Deliverance(1971)
Stari dobri Burt Reyndols i još uvijek odličan film,prava pustolovina u divljini sa sretnim završetkom naravno.
7/10
Kidulthood (2006) + Adulthood (2008)
Logično, adulthood je nastavak.
Odlični fimovi- 10/10.
Govore o odrastanju u kriminalu, drogi, alkoholu...- a drugi o najvećim posljedicama.
Nekako ne mogu vjerovati da tako nešto postoji, ali ne bih se niti čudio da postoji...
Odlična priča, pouka, glumci, sve.
Ma, odlični filmovi.
Svaka preporuka :thumbup:
Mogwai: Burning
Jedino što mi fali su komentari članova benda, ali audio i vizualni doživljaj su jednostavno odlični :satan:
kick ass-remek djelo svoga zanra..odusevljen :)
Orphan
Nije loše,ali predvidljivo i već viđeno!Ne znam,možda sam kritičan,ali gledao sam puno boljih horora....
5/10
Daybreakers
6,5/10
Film nije nesto posebno, poprilicno "losi" efekti, pogotovo kada vampiri idu zaklat ljude i onda bas ne realno krv šikta i nije uklopljeno to dobro.
Inace, prica je interesantna, glumce ne poznajem, ali nisu se nesto pretjerano iskazali.
Rip: A remix manifesto
Pogled na copyright nekad i danas... I zašto je Mickey Mouse debeli lopovski štakor :)
mickey mouse je zakon.... :)
Law Abiding Citizen (2009) - dobar, i ako sam na početku filma bila jako skeptična prema tom filmu... ocjena 7/10
Citulja za Eskobara
10/10
Jako loš film, veliko razočaranje.
2/10
Requiem for a dream (2000)- 10/10
Napokon pogledao film i oduševio me.
Iako nisam neki stručnjak, režija ("scene drogiranja", flashbackovi, frižider koji hoda ;D) mi se čini savršena.
Stvarno, ovo mi je jedan od najboljih filmova.
Stvarno je brutalno realan, sad kad se sjetim igle u onome na ruci... :freakout:
Uglavnom, tko ne zna- film se vrti oko droge i njenog utjecaja na ljude.
Prikazuje "prednosti" droge, mogućnost uspjeha, sreću... zatim krizu i očaj i na kraju kako ona može utjecati na pojedinca (ima više pojedinaca koji se sočavaju sa različitim posljedicama).
Odličan film :thumbup:
The Lazarus project (2008)- 8/10
Tipičan "mindfuck" film kakav volim :)
Stvarno ne možeš shvatiti skoro do samog kraja što se dešava.
8/10 jer ima samo dvije stvari koje mi se čine nelogičnima (to je dobro, inače ima više toga :D) i kraj mi je malo bezveze. Ne znam kakav bi mi kraj bio bolji, ali ovaj mi nekako nije sjeo :D
Aronofsky je odličan redatelj, svakako nemoj sati samo na tom filmu ;) (preporuka za Pi i Fountain - za ovaj drugi smatram da ga trebaš pogledati bar dvaput ako želiš shvatiti poruku, osim ako se ne poslužiš npr wikipedijom i sl. ne kažem da je netko glup ako ga ne shvati iz prve, ali nakon drugog gledanja sve sjeda na svoje mjesto)
A ako ćeš recimo nešto u stilu Requiema, baci oko na Trainspotting ili Fear and loathing in Las Vegas (kojeg sam gledao pa jedno barem 20ak puta :))
Tropa de Elite: 9/10
Film o ratu policije i narko kartela u favelama Rio de Janeira.
Pi (1998)
Ne znam... Film me se nije toliko dojmio kao Requiem for a dream.
Valjda sam imao prevelika očekivanja.
Film je zanimljiv i dobar, ali nije mi ništa posebno.
Vjerojatno jer nisam baš zaluđen matematikom pa mi je teže shvatiti "probleme" koji muče Maxa.
(nisam narkoman pa da zato bolje razumijem Requiem for a dream, ali nažalost je danas droga "popularnija" od matematike pa se i o njoj više zna i zanima)
Tj. priča je dobra, i sve to stoji- ali....
Ne znam, mislim da sam shvatio smisao filma (dobro, to nije baš toliko teško shvatiti)... ali me priča valjda nije baš impresionirala...
The Wolfman
Benicio Del Toro u naslovnoj ulozi.Horror u starom stilu o zvijeri koja ubija ljude pod punim mjesecom.Očekivao više,ali nije tako loše.
6/10
From Paris with love
Naslov upućuje da se radi o nekakvom romantičnom filmu,a ono žestoka pucnjava sa "poludjelim" Travoltom u glavnoj ulozi.Uglavnom,bezveze....
4/10
The book of Eli
Postapokaliptični film od kojaga sam puno očekivao jer glumi veliki D.Washington,ali na kraju spor i prilično dosadan film.Čak je i Denzel bio nekako ukočen...
5/10
What happens in Vegas
Iako ne volim "umjetnog" i po meni netaletiranog A.Kutchera, ipak odlična komedija,otkačena i jednostavna .
7/10
Street Kings
Dobar krimić o korumpiranosti u policiji i pravosuđu uvijek volim pogledati.
7/10
Dreamgirls-
stvarno odličan film, pjesme su ponekad previše nategnute, no film bi bio ništa bez Eddie Murphyja. Cijelo vrijeme ima bezvezne filmove, pa na kraju napravi ovo.. Nevjerojatno.
8/10
Robin Hood - 7/10
Film nije nista senzacionalno, ali je ok film.. nazvao bi ga (malo) losijim gladijatorom..
The Hangover :D
vjerujem da svi znate o cemu se radi pa necu pisati,uglavnom dobra komedija,bas me nasmijala
ocjena: 8/10
sa malim zakašnjenjem pogledao seven pounds...
film je savršenstvno...
priča, gluma, ma sve...
11/10
Superhero 2008
6,5/10
Parodija na sve i svašta,al ismijao sam se ko budala. Preporučujem za se oraspoložit. ;)
The Prestige (2006)- 9/10
Pogledao na preporuku nakon dugo vremena. :)
Govori o rivalstvu dva mađioničara, koje počinje malim nesuglasicama, ali kasnije prerasta u velike stvari.
Sviđa mi se jer nije neka "potrošena" tema (vrijeme, likovi...).
Uglavnom, super film, super (više- manje nepredvidiv) rasplet. :thumbup:
Ninja Assassin- 7/10
Cisto dobar film za trosenje vremena..
Inace su dosta losi efekti "rezanja" i krv je dosta ne realno prikazana..
Al radnja je meni oke
Brooklyn's finest
2/10.
dajem dvojku samo zbog kraja inace bi bilo 1
she's out of my league
7/10
komedijica za ubit oko :D da se pogledat
Halelujah!!
9/10
odlicna komedija. umrla od smijeha. uglavnom neki mafijaš se skriva kao svećenik.ma ludnica
The Bucket List - jack nicholson i morgan freeman, film koji će vas nasmijati i rasplakati - 7/10
Interstella 5555
7/10
NOTE: Samo za fanove Daft Punka.
Ne bih rekao da je to film,više kao glazbeni spot za album 'Discovery' grupe Daft Punk.
Ne volim anime filmove no dobio je sedmicu radi odlične glazbe te načina kako je vizualno pokazana.
The Social Network
11/10
Definitivno je film nadmasio moja ocekivanja.
Saznao sam puno toga kaj prije nisam znao o Marku i Facebooku, kako je nastala ta ideja, ko je sve sudjelovao itd.
Preporucam ga svima da ga pogleadte.
The A-Team
konačno jedan film kojeg sam uživao gledati. ne znam zašto, ali podsjetio me malo na oceanovih 11 u smislu taktika, ali s još više akcije. liam neeson briljira.
9/10
drustvena mreza 8/10
the town 7/10
The experiment
nekakav remake Stanford prison experimenta od P. Zimbarda sedamdesetih.
nije loš film al puno se stvari moglo bolje. zapravo neiskorišten potencijal :(
6,5/10
City of God- 9/10
Odličan film o odrastanju u siromašnom dijelu Brazila.
Film je super režiran, priča teče retrospektivno, glavni lik objašnjava svaki bitni segment filma kako radnja dođe do njega i tako iz pričice u pričicu to prerasta u bit filma. Spletom okolnosti glavni lik dolazi u nečiju kuću, na vrata netko pokuca, dođe do zavrzlama koje se detaljno objasne i tada se vraćamo na rasplet.
Tu i tamo se izbaci koji djelić priče za koji kasnije otkrijemo da je zapravo jako bitan- a u vrijeme kada je izbačen se olako prešlo preko te "rupe" u priči.
Naravno, i priča je odlična- radi se o dolasku i razvoju nasilja, oružja i droge u taj grad i kako se svi nose s tim.
Ako ste pogledali sve "slavne" filmove- toplo preporučam ovaj :thumbup:
Inception 8/10 odlicna ideja, ali mogli su naci bolje nesto od "umetni tipu ideju da se ne bi desilo ono sto bi se inace desilo", sav taj trud... zar nije lakse bilo naci nekog hitmana :)...
skoro odlicno obavljeno sve sto se tice glumaca, ali poprilicno konfuzno i nedoreceno u trenucima.
Unthinkable 8/10 osvjezavajuce, takodjer odlicno osmisljeno, ali previse prevaga i promjena misljenja svih likova i previse istih situacija u kojima Samuel L. Jackson dobije veliko "NE" od svih, pa nakon 5 minuta ponovno ga svi mole da ponovno nastavi raditi svoj posao. premalo karaktera u citavome filmu pokazuju likovi svojim "toplo-hladno" promjenama misljenja.
Paranormal Activity 2
9/10
The social network 9/10
State of play 9/10
Expendables 6/10
...
paranormalna aktivnost1,2--suvisno komentirat,to moze djecu i curice preplasiti,ali kao komedija prolazi
rupa 3d-ne gledati
Update :)
Brothers 9,5/10
Nakon nekog vremena, ponovno pogledao Gran Torino.
10/10
Odličan (nepredvidljiv) film, nikakvi nepotrebni efekti ili neke kerefeke.
Čisti Clint- tip je stvarno legenda. :thumbup:
Jedino mi onaj mali Tao nekako bezveze glumi u jednom dijelu. :D
Meni je samo malo tuzan kraj, i jos onih zadnjih par minuta filma mi je bilo odlicno :D
OT:
HP 7 part 1:
A ono, recimo da ovi koji su radili na filmu nisu uopce procitali knjigu i ne drze se previse teme iz knjige.
Dovode par novih likova, neka nepotrebna dogadanja su totalno razduzili, mozda zato da bi imali jos materijala za 2. dio filma..
No glupo kaj su rastavili film, inace bi bilo odlicno.
7/10.
Vidi ga, još ćeš nekom pokvariti... :D
Donnie Darko- 8/10
Odličan film, pravi "mindfuck".
Žao mi je što ga nisam baš u potpunosti shvatio.
No, nakon još kojeg gledanja valjda budem.
Donnie stvarno izgleda kao psihopat :notooth:
U zadnjih par mjeseci odgledano je dosta filmova. Neke ću vjerojatno i izostaviti(zaboraviti). Krenimo redom:
The American - kriminalistička drama s Clooneyem u glavnoj ulozi. Radnja filma je nekako razvučena, odnosno nema neke napetosti, Clooney je prisutan u svakoj sceni valjda i film bi većini mogao biti dosadan. No sve u svemu solidan.
Ocjena: 6/10
The Social Network - film o nastanku Facebooka. Dobro odrađen, no moglo se to i bolje.
Ocjena: 7/10
Gran Torino - pogledao ga drugi puta i stvarno odličan film. Klasik praktički
Ocjena: 10/10
Grown Ups - dobri komičari i čovjek bi rekao da će film biti urnebes no to nije recept. Solidna komedija za izgubit sat i pol.
Ocjena: 5/10
Brothers - braća, vojska, žena, rat. Obrađuje temu koja se svakome može dogoditi(bio brat ili najbolji prijatelj na tom mjestu). Film me stvarno iznenadio.
Ocjena: 8,5/10
State of play - stvarno odličan triler o politici i novinarstvu.
The Expendables - nabrijana akcija s hrpom trenutno popularnih i popularnih u prošlom stoljeću akcijskih glumaca. Par dobrih fora, ništa više
Ocjena: 4/10
From Paris with Love - također nabrijana akcija sa Travoltom. Mislim da je pola Pariza u renoviranju nakon filma :D No, bolji nego Expandables
Unthinkable - Samuel L. Jackson je opet pokazao kako se rješavaju stvari :D
Cidade de Deus - gledao davno, ali za svaku preporuku. Odrastanje u favelama u Brazilu u prošlom stoljeću.
Ocjena: 9/10
Tropa De Elite - gledao davno također. Još jedan odličan brazilski film no sada sa suprotnom temom
Kick Ass - solidna komedija
Ocjena: 6,5/10
L'immortel aka 22 Bulets - dobar triler sa Jean Renoom u glavnoj ulozi. Ljubitelji franckusg filma svakako neka pogledaju
Ocjena: 7/10
Law Abiding Citizen - odličan triler s "mindfuck" temom.
Brooklyn's Finest - nekima nezanimljiv i dosadan, no meni je film odličan. Susret priča i života na kraju
The A-Team - još jedna nabrijana akcija, no ova s dozom humora.
Ocjena: 6,5/10
Toy Story 3 - nakon dugo godina Toy Story se vratio i nasmijao me
Ocjena: 7,5/10
Hallelujah! aka Le missionnaire - odlična francuska komedija o braći, novcu, itd... Svakako pogledati
The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans - Nicolas Cage u ulozi detektiva koju odradio stvarno odlično. Odličan film
Armored - solidna akcija s preokretom koji se očekivao odmah nakon iznošenja plana.
Ocjena: 5,5/10
Edge of Darkness - Mel Gibson u ulozi detektiva i osvetnika. Odličan film
Forgetting Sarah Marshall - dobra komedijica s ljubavnom temom
Get him to the greek - kao neki nastavk Sarah Marshall komedija. Čisto dobro odrađeno komedija
Shutter Island - još jedan odličan kriminalistički film s "mindfuck" temom.
Ocjena: 9,5/10
Lord of War - malo stariji al odličan. Pogledao opet i dojam kao i prvi put kad sam ga gledao.
Repo Men - akcija i znanstvena fantastika u jednom. Meni nije baš sjeo
(500) Days of Summer - film koji me stvarno iznenadio. Nisam imao neka očekivanja no ispao je dobar
Bilo ih je još no neda mi se više pisat :D
Rekoše mi da pripremim maramice jer da će bit suza... Izgleda da sam tough guy. :uteg:
The Notebook 9/10
Odličan film,odlična radnja,odlični glumci. Preporuka. ;)
preporuka za neku dobru komediju je dobrodošla... :)
hvala
@brljo- pogledaj moj post iznad, ima dosta komedija; Hallelujah možda?
I os svih filmova zaboravio sam spomenut The Blind Side. Film je izvrstan, od same priče pa dalje. Te još i Sandra Bullock koja kao plavuša izgleda odlično
Social Network 7/10
Pogledao jučer i zanimljiv je film.
Ali, nekako mi je čudno kada se napravi film koji ima dosta veze sa stvarnošću- ali se izmišljaju neke stvari.
Tipa ono na kraju: "Mark je zaradio toliko i toliko", "Braći W-nešto je platio toliko i toliko"...
Nekako mi to kvari ugođaj.
Da je film o nekoj drugoj (imaginarnoj) stranici- ajde.
Ovako mi je čudan.
I vjerojatno će većina ljudi misliti da je to sve istina i gledati je li Justin osnovao Napster :notooth:
Zabranio je reklamiranje filma na Facebooku i rekao da je većina laž.
A, s ovima kojima se najvjerojatnije nagodio i potpisao NDA (Non Disclosure Agreement- Ugovor o tajnosti)- tako da nitko ne zna koliko i kako im je nadoknadio.
Ali, barem znamo da odsada znamo da članke o nastanku Facebooka možemo podijeliti na one napisane prije i poslije filma.
Da sam u njegovoj poziciji- sumnjam da bi me uopće bilo briga što ljudi misle o meni.
Kada bi Mark ubio nekoga (u stvarnom životu)- ne znam baš da bi se svi pokupili s Facebooka...
S toliko novca, i da si teški poštenjačina, ne možeš računati da te svi vole zbog osobnosti.
Pa, i ovako (kao "anoimac") imaš "prijatelje".
Ali, film je odlična reklama.
Iako, stvar kao Facebook niti ne treba neku reklamu.
Od prvoga sam na FLAT-u,pa ocekujem preporuku dobre akcije i komedija. Hvala. :notooth:
Dopeezdilo mi plaćat flat a imat 15 GB. :)
"Teksaski masakr - pocetak" 6/10
Film je ok, lik onog strike je bolestan i smjesan...
"Nasljednik" je pak pravi monstrum, cjela obitelj je izopacena, a takva je i atmosfera filma... Ima stvarno uzasnih scena, al navodno prica je totalno izmisljena...
Na internetu se moze nac miliun razlicitih verzija price...
Jel netko zna pravu pricu??
Film je moze pogledat jedanput.
Four Lions - odlična crna komedija. Bolji film dugo nisam gledao.
The Millennium-trilogy consist of "The Girl With The Dragon Tattoo", "The Girl Who Played With Fire", and "The Girl Who Kicked the Hornets' Nest" (radjeno po knjigama poznatog swedskog pisca Stieg Larssona)Sva 3 filma ocjena 10/10
Requiem for dream
Predobar film!!!!
Na najbolji moguc nacin je prenesena poruka, nisu mogli bolje da ga naprave.
Pogledajte kako droga radi covjeka...
Stvarno zapanjujuce.
Ocjena
10/10
Ajmo 5 komedija da se nasmijem. Hvala. :wave:
http://www.imdb.com/title/tt1308736/
http://www.imdb.com/title/tt1375670/
http://www.imdb.com/title/tt0829482/
http://www.imdb.com/title/tt1226229/
http://www.imdb.com/title/tt1119646/
http://www.imdb.com/title/tt1187043/
http://www.imdb.com/title/tt1323594/
http://www.imdb.com/title/tt1282140/
http://www.imdb.com/title/tt0758752/
http://www.imdb.com/title/tt1231583/
Tako je i mene oduševio, pa poslušaj i ti xlr- ov prijedlog ;)
Pogledaj neke s yagerovog popisa na prošloj stranici.
Due Date se čini fora.
Ali, ni Four Lions nije loš. Ima urnebesnih situacija, nekako me podsjeća na one francuske komedije (ne znam zašto, nema veze s Francuzima ;D).
Uglavnom, preporuka za Four Lions :thumbup:
Inception 8,5/10
Napokon nekakva tema koja meni osobno nije poznata. Malo zbunjujuće no sve u svemu odličan film. Preporuka.
Takoder sam pogledao film.
9/10
Svida mi se sto je film ispremjesan, pa dolazi do zapleta u tim snovima i treba malo dok skuzis o cemu se to radi.
Due Date 10/10
Isao sam filml pogledati samo zbog Zach Galifianakisa koji je glumio u mamurluku i predobar mi je glumac.
Radnja je takoder dobra i nasmijalo me do suza.
Posve suprotno. Film me nije uopće zadivio i ne znam zašto je tako popularan. Sve puno efekata, on završava da živi u svom snu(mislim ako živi u snu tijelo je praktički beživotno i što onda u "pravom" životu rade s njegovim tijelom?). Bezveze, mogla se ta tema i bolje obradit.
Jedina stvar koja dobiva veću ocjenu u filmu je njegova gluma, odlično je odigrao, no u Shuter islandu još bolje.
Ne vidi se.
Vrtuljak kao da ce pasti, ali se vrti ;)
Pogledaj opet. Kao da će past al se onda ispravi i predugo se vrti da ne bi pao. U svakom prijašnjem bacanju u filmu pao je brzo a ovdje se dosta dugo vrtio.
jos 2x bolje nego u kinu..strasno nesta..tamo na racun 3d-a izgubis boje,mutno je sve kod brzih pokreta,ovdje nista..ljepota samo takva..
obavezno preporucam
Zadnje što sam gledao je Inception, moja ocjena je 9/10, uglavnom napeto je cijelo vrijeme, isplati se pogledati... ono što čekam je neki SF poput STAR TREK-a :)
U kinu sa curom odgledao Killers sa Ashton Kutcerom i mogu reć da i nije toliko loš a nije ni predobar. Mislim da ga više od 1x neću gledat :)
Više sam očekivao s obzirom koliko ga na pojedinim mijestima oglašavaju i kolika je bila cijena karte...
I mislim da su mogli da izaberu lijepšu glumicu od ove :)
The Assassination of Jesse James (2007)
11/10
Ne znam kako mi je promaknuo taj film. Remek djelo, Brad Pitt u jednom od svojih najboljih izdanja. Strahovito dobra gluma, zanimljiva radnja i pomalo neobično ispričana (sjetio sam se Zločina i kazne, odmah na početku znaš što će se dogoditi :) )
Film traje gotovo 3 sata no ja sam uživao. Svaka preporuka.
Easy A je kao jedna od top 10 komedija u 2010. Jea rajt. 5/10 iako sam se par puta nakesio. :notooth:
Kick-Ass također s te liste mrvicu bolji 6/10.
Film Valentines day s Đesikom Albom,inače mojom budućom ženom je ćorak žešći. jedva 5/10.
P.S Nju možete vidjet u filmu brat-bratu 3 minute čiste igre (ako i toliko)
Ove tri stvari ne gledajte ako ne morate. ;)
Step up 3D solidan 7,36/10 ;D
Dear John (2010) 9/10 mirne duše. Preporučujem. ;)
Jako lijepa i zgodna cura koja je na odmoru u jednom malom "morskom" mijestu,upoznaje se sa mladićem koji je također na odmoru. Ona se odmara od škole a on od vojnih obaveza pošto je u special forces već neko vrijeme. Između njih plane ljubav u vrijeme kad oboje odlaze s odmora. Pišu si pisma i održavaju vezu na daljinu sve dok ona ne nađe drugog i oženi se što ovoga debelo lomi bla bla... Ima još al,bolje da pogledaš ako te ovakvi filmovi zanimaju. Što se mene tiče,super radnja,super glumci,sve super...
zadnje vrijeme i nisam vidio neki film za koji mogu rec da me odusevio. zadnje sta pamtim kao odlican film je bio Taken sa Liam Neesonom
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...0,214,314_.jpg
+ono sta si ti gledao i ovo se ne moze usporedivati,skroz druga tehnologija..ovo je full hd 3d sa panasonic active shutter naocalama ;)
+dear john 5/10,majstore o ukusima se ne raspravlja,ali ono..9 je remek djelo..nadam se da ces reci da se zekas ili nes..:/
Opinions are like assholes,everyone has one,ilitiga,o ukusima se ne raspravlja. Ja nisam nikakav filmoljubac niti sam ih nešto puno odgledao,pa me onakav film oduševio,jer takve filmove preferiram. Za zahtjevne koji očekuju dosta od filma,moja ocjena neće bit uporišna točka,al eto... Vidio sam ja ocjene od jačih kritičara i dosta su ispod moje,tako da znas tko sam ja po pitanju filmova. :) Meni se svidio.
OT:
The last song 6/10
+šmuc,pa sve 5..ako volis takve filmove pogledaj onda i the notebook..:)
proslu subotu odgledah nju . A forica je film , zapravo smo isli to gledat zbog ove glumce iz Anatomije.Zanimljiv je cak , nije klasicna komedija...isto ko easy-a o kom se gore pricialo , cak mi je taj easy-a ok bio , ono isplati se pogledat kao neki laksi film cisto iz dosade.