pozdravljam vas, moze li mi netko reci a i pokazati kako da otkljucam Omniu i900 i da promjenim jezik posto nemam hrvatski, pozeljno bi bilo i par aplikacija i gadgeta;)
hvala unaprijed
Printable View
pozdravljam vas, moze li mi netko reci a i pokazati kako da otkljucam Omniu i900 i da promjenim jezik posto nemam hrvatski, pozeljno bi bilo i par aplikacija i gadgeta;)
hvala unaprijed
za otkljucavanje moras ovo napravit:
1. type *7465625*638*# to set
2. type your MCC/MNC code (list here: http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_Network_Code), e.g.26003 for Polish ORANGE
3. type your new NCK (12345678), then OK
3. type *#7465625 to check your lock
4. type #7465625*638*# and type your NCK (12345678)
5. enjoy.
Ak oces hrvatski jezik moras promjenit ROM, TU imas napisano kak flashat ROM,imas orginalnih ROMova koje je izbacio samsung,al imas i modanih romova koji su po meni bolji i puno stabliniji (modane romove mozes skinut na www.modaco.com )
za aplikacije imas ovu stranicu: http://www.omniahub.com/forum/
Htio bih stavit win mobile 6.5 imam stari gore.. moze upute kako sta napravit.
npr..
1. skini ovo
2. odi ovdje napravi ovo pa ono
i tako dalje.
jbga nebi htio nis shebat prilikom instalacije novog osa. a htio bih mob maksimalno iskoristit..
ili mi netreba instalacija novih wina?
e pa i ja imam taj problem već mjesecima i nitko nezna rješenje....sad mi stalno na glavnom screenu desno dolje (preko puta ''telefon'') SPB HOME....išla sam u pretraživač datoteka, remove programs bla bla da izbrišem taj shell i svejedno govno stoji dolje..kad ga kliknem isto neki error..
Ja sam to uspio, neznam ni sam kako..
Izbriši SPB Mobile Shell (program ne scriptu), kad si to napravila onda nađi di ti je taj folder sa scriptama i izbriši ga cijeloga i instaliraj ponovno SPB Mobile Shell. Mislim da je tako meni nestalo..
jel zna mozda netko kakav dobar program za voip?skype imam,i super radi,fring zasteka vec pri samom pokretanju pa to nisam isprobala,ali trebam bas za besplatno zvanje na fiksne telefone preko nonoh accounta.probala sam vec par programa ali ni jedan ne radi.pa ako netko zna neki dobar,bilo bi lijepo da podijeli s nama ;)
EDIT:nvm, nasla. program se zove nimbuzz, cuje se super, radi bez problema, a sto je najvaznije, besplatan je :D
jel mi moze netko reci sto o Omnia HD? ako je imao iskustva s tim telefonom? jel se isplati kupiti polovan, i kolika im je realna cijena (starost 4-5 mj.)? ako sam promasio temu, ispricavam se i molim nekog nek me uputi na pravu temu... telefon mi se jako svidja, i uzeo bih ga. Hvala! :)
Jel zna netko kako nadograditi 2.30 adria route na verziju 3.00.. radio sam preko navigo sistema stranice.. kad nadogradim onda mi bude zaključana... a ne mogu je nikako otključati prije instalacije jer je to samo update a ne pokaže mi se cijela karta pa da ju otključam...
ako stavim novi rom, da li mi se onda brise sve sa moba?
i ako ja imam garanciju, da li oni meni moraju besplatno napraviti update os-a?
Jel se može ikako stavit hrvatski jezik na WM 6.5 ?
Kupija san Omniu prije par dana i odusevljen sam s njom,ali imam par pitanja.
1.Kako da namistim kada pisem poruke da mi se ekran zarotira vodoravno(landscape)kada pisem poruke.
2.Ima li tko link koji valja s upustvima za instalciju Garmina/Adriaroute?
jel se moze gdje u njemu vidjeti dali je zakljucan na neku mrezu ili moze na sve?
mislim da nemozes vidjet na mobu,jedino da kartice isprobas,al mob se moze otkljucat u 2 min,tak da to ni nije problem
moim vas za pomoc,nikako nemogu namistit da kad mi dode poruka da svira ton poruke kako to namistiti i jos jedna stvar svjetlo mi gori stalno na ekranu bio on zakljucan ili ne.
Imam pitanje vezano uz promjenu maske ako netko ima iskustva sa time.
Kupio sam sam drugu masku sa ebay-a (cijelu: plastika koja ide preko ekrana, metalni obrub, kučište, masku i pripadajuće tipke) te sve promijenio.
Sad mi se javio problem da mi ne funkcioniraju sve tipke (prekid poziva, stišavanje zvuka, tipka za ulazak u meni). Problem nije u kontaktima jer oni rade kad maknem novu masku. Da li netko ima kakvo riješenje??
Postao sam nedavno vlasnik pa imam par pitanja, koristim SPB-shell 3.0, prije svega gdje da prebacim MP3 tako da mogu podesiti različito zvona u kontaktima, instalirao sam TCPMP player radi divx-a ali ne cita titlove (film i titl se isto zovu i u istom direktoriju su) postoji kakvo drugo riješenje, da li postoji prilikom pisanja SMS-a korrištenje standardne tipkovnice kao sa običnog telefona i ako može link za G-alarm
Hvala
Pozdrav
Ja sam za gledanje filmova koristio program TCPMP player.
Napravio sam folder "Filmovi", i u njega stavim folder s nekim filmom, a u tom folderu je uz film i .srt file (prijevod), isto kao i kada pržiš filmove na CD. Znači mora ti ime prijevoda biti isto kao ime filma (napraviš copy/paste) i dodati još .srt da bi radio.
Filmove sam skidao s neke stranice (nemogu se sjetit sad kak se zove) gdje imaš puno filmova baš za mobitele, smanjena im je rezolucija, pa zauzimaju oko 300 MB.
EDIT: Aha, sada sam tek vidio da si uredio poruku.
Kada pokreneš film u TCPMP playeru, odi u Options i tamo moraš uključit neku opciju da bi titlovi radili (čini mi se da se zvala GDI).
Kada pišeš SMS, može ti biti abc tipkovnica, samo drži par sekundi onaj kružić što služi za prikazivanje tipkovnice i odaberi tamo.
Svakim cackanjem i mjenjanjem software-a (rom-a) se gubi garancija. Brise ti se sve iz glavne memorije, ali ne i sa my storag-ea (8gb) ili sa kartice. To ti ostaje. A za bespla update osa... mislim da ti to nece nistko napraviti. Unas nitko bas nista ne radi mukte :)
što se tiče omnie novi sam u tome. prijatelj mi ima omniu i na eng je jeziku.. on bi htio pribacit je na hrv. dal bi mi netko mogao rec kako u detalje jer neznam sto treba skinut a kamoli radit.
Još jedno pitanjce, kako da u S2U2 programu za zaključavanje promijenim onu prvu sliku lopoča, naišao sam i na neke teme koje se kao instaliraju ali nekako to čudno instalira se tema ali se promijeni sat, znači ja bih samo stavio neku sboju fotku na taj pri ekran
a dal bi taj rom koji skinem ikako mogao prevesti rucno tj. sam na hrv...
Opet ja
Kako da prilikom pisanja SMS-a kod odabira primatelja izaberem samo kontakte iz telefona, kopirao sam sve kontakte na telefon i svugdje mi je ok osim u tom pisanju sms, kod odabira primatelja prikazuje oba dva tel broja iz SIM-a i iz aparata
Hvala
Pozdrav