evo mene opet,ja rjesio t mobile problem...
sam cu rec phoenix radi cuda,sve sam preko njega rjesio i sve radi bez najmanjeg problema,hvala svima na odgovoru...
Printable View
evo mene opet,ja rjesio t mobile problem...
sam cu rec phoenix radi cuda,sve sam preko njega rjesio i sve radi bez najmanjeg problema,hvala svima na odgovoru...
Jesam. Ukoristio kod za Mocca. Nadogradio na 300.34.94 soft. Da li sad mogu bez mijenjanja koda nadograditi na najnoviji, 400?
S tim kodom baš i ne...
http://europe.nokia.com/support/down...e/can-i-update= Citat =:
Latest available software for your device:
Version:: 300.34.84
http://www.youtube.com/watch?v=oU1-zEgfHrU
imam i jaf i emulator, skinio i firmware, da li mogu ovim putem update-at softver nokie 6303 BEZ da mjenjam product code?
Navodno je lik sa Pc ekspert foruma radio tako i negdje putem mu se i aparat otključao oO
* http://www.youtube.com/watch?v=wYdZo...eature=related
evo ovaj flasha 6300 isto tako. samo ima taj APE. ovaj sa prvog ne koristi APE
možeš probati, ako kužiš kaj radiš mogao bi uspjeti bez promjene koda
bez brige, neće ti se aparat otključati bez obzira što mu radio
probo ali neće. Ne nađe telefon nakon šo ga ugasi. kako se nokia pali u flash mode-u? ako se pali tako
koji product code da stavim za 2700c.. sad je neki kojeg uopće ne mogu nać, i po njemu zadnji firmware je 7.15
a najnoviji je 9.95.
0579778 euro_eb_blac_latin_serbia
0581014 euro_eb_gray_latin_serbia
0581946 euro_eb_red_latin_serbia
koji od ova 3?
brzi ste :D
ovak stavil sam ovaj zadnji 0581946, updejtal na najnoviji firmware..
sad me zanima, dal mogu sad vratit na stari Product code? ili se ne smije..?
i lol, sad ima samo srpski jezik, nema hrvatskog.. koji code je za hrvatski?
to i mene zanima. nakon update-a mogu li vratiti stari product code
Možeš, bez problema!
probo promjenit ali valjda nss ne promjeni. i dalje mi kaže da je 9.10 dostupna a najnovija je 10.12.
eto ga 6303 flashana uspješno na 10.12 phoenixom
jedino je FW skinut s blue-nokia.Code:Get latest Phoenix software from here and get it installed on your computer (XP or Vista, 32bit only). You have to remove any Nokia software such as PC Suite, NSU etc, from this machine before install Phoenix.
Get latest (8.90) firmware from here and run the installer. This will copy all necessary files in Phoenix firmware database.
Follow the next steps to update firmware.
1. Open Phoenix Service Software.
2. Connect your phone in PC Suite Mode.
3. In Phoenix, click File>Manage Connections.
4. Now click New and select USB.
5. Click Next. It will find your product and say FOUND. If it doesn’t find any, you can try changing your cable type by clicking Back.
6. Click Next and then Finish.
7. Now your cable type [USB] appears in the connection list. Select it. Click APPLY and then CLOSE.
8. Now select File>Open Product.
9. A list of RM code will open. Select your phone’s RM code, RM-443 for Nokia 6303 and click OK.
10. Now select File>Scan Product.
11. Your phone’s firmware info will appear at the extreme bottom of the Phoenix window.
12. Now go to Flashing>Firmware Update.
13. A window will open On that window click Browse button [the one with three dots].
14. A window will open with various products and various regions. Choose the region or country of your choice according to the language pack you want to install.
15. Click Ok.
16. Click Refurbish.
17. Now your actual flashing has started. Don’t touch your phone or press any button until the flashing has finished. Also don’t touch your data cable and your computer system.
18. At the end Phoenix will tell you to remove your phone as the flashing has finished.
19. Now wait for your phone to reboot into latest firmware.
20. The flashing procedure takes 8-9 minutes, a lot faster than Nokia Software Updater.
I hope it helps.
stavio novi V9.97 firmware na tu 2700c i sad imam jezike, automatic, english, deutch, magyar i srpski..
kako dodat hrvatski?
Koji product code je gore?
kad sam radio update FW, stavio sam ovaj 0581946 euro_eb_red_latin_serbia i dobio sam samo ove gore jezike. pa sam vratio na stari 0590874 koji je bio gore, inače mob je lock na vip i zadnji FW za ovaj drugi product code je 7.15.. i sad kad radim update preko NSU veli da nema novijeg, normalno.. kak sad stavit hr jezik gore?
da dignem temu i da sve objasnim, valjda će neko pomoć :)
ovak, 2700c, zaključana na VIP, gore je bio FW 7.15 i product code je bio 0590874
želio sam dignut FW, tražio sam product code za HR ali nije bilo pa sam stavio ovaj Pr. code 0581946 euro_eb_red_latin_serbia i dignuo FW na 9.97
sve radi, ali sad nema HR jezika samo automatic, english, deutch, magyar i srpski..
sad me zanima, kako da ubacim HR jezik nazad ako je moguće?
izguglaj hr produkt kod (a ne za srbiju), prije provjeri da li taj kod podržava sw koji imaš u telefonu ili noviji
Ostavio sam mobitel prikljucen na laptop dok se skidao novi firmware, vratio se mobitel ugasen, ne reaguje ni na punjenje, ne reaguje ni na paljenje, ni nista... :| pomagajte...
Ima li neko HR product code za Nokiu C5, mogu li nju prevesti na ovaj način?
guglaj kod za balkans, možeš
Ekipa pozz.. jel mjenjao netko product code na N8??
ako jeste.. kakva su iskustva.. i kakav je prijevod..
Updateam na 6700 ali i dalje mi je na engleski, kako mogu ubaciti hrvatski jezik?
Promjena product code-a na balkans?